Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, някой ползваш ли е парфюмите на Romeron? Има няколко имитации на Kilian, които ме блазнят, но и цените са солени. Някой знае ли добра и трайна имитация на Good girl going bad? Имам рол-он от Гиза, но искам и парфюма,защото те вече не го предлагат , а аромата доста ми допада.

# 556
Значи бях до Кауфланд, за да видя едни Cote Dazur парфюмчета за по 8.99 лв. за 30 мл.
Взех си номер 23 Scandal и на сляпо 12, Attrape Reves на Luis Vuitton. Едно такова кремово и пролетно, аз не харесвам такива парфюми, но е приятно за душене и много приятно стои. Дано изтрае поне 3 часа, бих го носила.
Ако имате път натам, имат и Good Girl.
A от мъжките има 146, 52, това успях да запомня. М вече нервничеше и реших, че няма да го мъча повече и без това 10 мин рових в нета за гледам
Тук има от марката инфо, разбира се на двойна цена 🤣😂
https://www.elfragrance.bg/cote-dazur-elixir-for-women-12-eau-de … jeni-p-19863.html
И АЗ ТЪРСЯ GOOD GIRL GO BAD 🥰

# 557
От коя имитация на Light blue сте най-доволни? Изпуснах cotton blue от лидл и се чудя с какво да компенсирам 🤣🤦🏼‍♀️

# 558
  • Sofia
В кой град го изпусна? Току що се фъснах с него на Мария Луиза

# 559
В София в Изток. Не го видях сега, а онзи ден имаше много. Sad

# 560
  • Sofia
Парфюмчетата ги бяха сложили близо до касите на сампобслужване

# 561
Парфюмчетата ги бяха сложили близо до касите на сампобслужване
Аз ги търсих там, където си стоят по принцип.🤦🏼‍♀️ От темата за Лидл разбрах, че винаги ги слагат на друго място. Утре след работа ще мина и дано имам късмет още да са там и да си го взема 🤞🏼☺️

# 562
....И АЗ ТЪРСЯ GOOD GIRL GO BAD 🥰
На Гиза е страхотен на Спрей,за мен е най-най!
Иначе Kismet for Women Maison Alhambra- когато го купих не ми допадна,имаше някаква дразнеща нотка ..и го оставих в шкафа. С събота го пробвах-станал е мек и много хубав.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Kismet-for-Women-75475.html
Днес се размазвам от кеф със Наркотик Фльор на Мартин Лион,невероятен парфюм.

# 563
Да попитам Наркотик Фльор на Мартин Лион по-добър ли е от варианта на Гиза?

# 564
Да попитам Наркотик Фльор на Мартин Лион по-добър ли е от варианта на Гиза?
Не знам аз за Гиза,Аз имам на Мартин Лион и на Заг Зодиак ,и двата са много еднакви и трайни.

# 565
Иначе Kismet for Women Maison Alhambra- когато го купих не ми допадна,имаше някаква дразнеща нотка ..и го оставих в шкафа. С събота го пробвах-станал е мек и много хубав.
Мерсиии 🌹
А за Лидълския Light Blue, нещо за мен е адски нетраен, от лакомия даже 2 бях взела миналата година, но на моята кожа не държи много. Затова пък For Her на Narciso Rodriguez в лидълската версия трае поне 4 часа, както и  Good girl, който е дори по-траен.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 09:51 от Sansola

# 566
  • София
Днес се размазвам от кеф със Наркотик Фльор на Мартин Лион,невероятен парфюм.
На Гиза за съжаление вече нямат спрей, само рол он, но някак си бързо ми изчезва аромата. И аз се замислям за дубайската версия.
На Наркотик фльор имам рол он от Гиза и е доста приятен и мисля да си взема и спрея. Миналата седмица видях, че има и негова арабска версия в ionelli.

# 567
  • София
Скрит текст:
От известно време съм спряла да си купувам оригинални парфюми, ядосах се на трайността им ама сестра ми ме изкуши и си купих: Ristretto Intense Café Montale. И пак греда, като аромат е супер, но откъм трайност 1-2 часа. Седи много прибран до кожата. В косата съвсем слабо се усеща също, на дрехи го няма никакъв. А аз свикнах с парфюмите от Гиза да влачат шлейф. Заг също добре се държат.
И да не е спам: Има ли добра имитация на Ristretto ? Иска ми се да ги сравня.
Silver_Mist, от кои парфюми на Заг и Гиза си доволна като представяне и шлейф, защото аз имам същия проблем с оригиналните парфюми и с повечето имитации.

Ето кои са моите фаворити като трайност, но с уговорката че на Гиза колкото повече отлежават толкова по трайни стават:
Гиза: Канела секс, Страсти, Womany, Angel Nova, Ginza, Gris charnel, Apple Brandy on the Rocks, Mugler - Aura.
Zag: Womanity, Mugler - Aura, Victoria's Secret Coconut Passion, Erba Pura, Elixir des Merveilles.

# 568
Значи бях до Кауфланд, за да видя едни Cote Dazur парфюмчета за по 8.99 лв. за 30 мл.
Взех си номер 23 Scandal и на сляпо 12, Attrape Reves на Luis Vuitton. Едно такова кремово и пролетно, аз не харесвам такива парфюми, но е приятно за душене и много приятно стои. Дано изтрае поне 3 часа, бих го носила.
Ако имате път натам, имат и Good Girl.
A от мъжките има 146, 52, това успях да запомня. М вече нервничеше и реших, че няма да го мъча повече и без това 10 мин рових в нета за гледам
Тук има от марката инфо, разбира се на двойна цена 🤣😂
https://www.elfragrance.bg/cote-dazur-elixir-for-women-12-eau-de … jeni-p-19863.html
И АЗ ТЪРСЯ GOOD GIRL GO BAD 🥰

Аз имам на Сансиро Good girl gone bad N 271 и на Гиза също. На Гиза е трепач, но и на Сансиро също е доста добър и траен.Heart

Днес съм с Insolence на The moon и се нося в облак от сочни, напечени от слънцето тъмнолилави теменужки! BlushKissing HeartHeart Eyes

# 569
Ми направете си от рол он-а ма Гиза сама спрей. Какво по различно има?????!?!

Общи условия

Активация на акаунт