Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 049
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Бонбонче, уцели ме в сърцето... Влизах да проверя the moon, доставката е само до адрес, писах да питам не може ли до офис, имали технически проблем. Другия път технически, не вярвам, но както и да е. Освен в Сандански дали ги има в други градове. Обожавам, обожавам, обожавам теменужки и бях много нещастна, защото Заг спряха She Wood.

# 571
Insolence го имат и Дегаже, на мен ми харесва, но бих пробвала и на the moon .Малко аромати съм пробвала от тях , но ми се струват добри. Последно тествах philosykos diptyque, имах и оригинална мостра, много добре са го докарали.

# 572
Бонбонче, уцели ме в сърцето... Влизах да проверя the moon, доставката е само до адрес, писах да питам не може ли до офис, имали технически проблем. Другия път технически, не вярвам, но както и да е. Освен в Сандански дали ги има в други градове. Обожавам, обожавам, обожавам теменужки и бях много нещастна, защото Заг спряха She Wood.

Мммм, доставката винаги ми е била до офис, тъй като ми е по-удобно, отколкото до врата. Днес също поръчах и нямаше проблем. Доколкото съм запозната само в Сандански имат магазин The moon. Aз поръчвам все на сляпо и повечето пъти имам добри поподения. Обаче  Insolence е по-различен от She Wood. За мен теменужките в Insolence са по-сладки, сочни и бобнонести. A в  She Wood са по-зелени. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 573
Край!!! Поръчвам 100-ца! Благодаря за отзива. Между другото днес разносвам твоя адаш (Бонбонче на Гиза), много сладък аромат, траен, но нищо запомнящо се.

# 574
Край!!! Поръчвам 100-ца! Благодаря за отзива. Между другото днес разносвам твоя адаш (Бонбонче на Гиза), много сладък аромат, траен, но нищо запомнящо се.

Надявам се да ти хареса Simple SmileFlowers Hibiscus

А Бонбонче на Гиза и аз го имам, но даже не съм го носила. Не е нещо, което да впечатли, наистина.

# 575
Аз имам на Сансиро Good girl gone bad N 271 и на Гиза също. На Гиза е трепач, но и на Сансиро също е доста добър и траен.Heart

Днес съм с Insolence на The moon и се нося в облак от сочни, напечени от слънцето тъмнолилави теменужки! BlushKissing HeartHeart Eyes
[/quote]
Оо, Sansiro, за тях изобщо не се бях сетила, много ти благодаря, че дубайските са едни тежки шишета, може да убиеш някой с тях 🤣😂.
Аз месец лекувах нос и сега направо съм се отприщила, а списъка с нови аромати само расте. Сега ще го гледам този Insolence, мерсии 🥰

# 576
Аз имам на Сансиро Good girl gone bad N 271 и на Гиза също. На Гиза е трепач, но и на Сансиро също е доста добър и траен.Heart

Сега виждам, че и Martin Lion имат GOOD GIRL GONE BAD - номер F86. Не съм го пробвала обаче да кажа как е.Hug

# 577
Ре, и аз много харесвам Наркотичното цвете на Мартин Лион. При мен е и учудващо траен.

# 578
  • София
Жалко, че Заг са спрели She wood, беше им много сполучлив. Много го обичам този парфюм...

# 579
Жалко, че Заг са спрели She wood, беше им много сполучлив. Много го обичам този парфюм...
Наистина им е много сполучлив. Пазя си едно шишенце от 50мл почти пълно и винаги, когато се пръсна с него получавам комплименти. Само се моля да не се развали,че е на доста години вече.

# 580
На мен не ми харесваше She wood. Беше доста по-тревист от оригинала.
В един момент го носих, после нещо не ми понесе.
Хем много теменужки, ама и много треви, зеленина. А теменужката хем зелена, хем бонбонесто-нахална. 🤣
Отдавна май го няма. Жалко, защото тук доста го харесваха дамите. А и май си беше от харесваните аромати.

# 581
  • BG-DE
Имам и оригинала и версията на Заг на She wood и смея да твърдя, че е 1:1. Много съжалявам, че са го спрели, имам останали по около 20мл и от двата и сърце не ми дава да ги изпръскам, а може би трябва, защото вкусовете се променят. Преди години любима теменужка ми беше и Инсоленс, дори още имам един почти пълен флакон, а сега ми се гади само като го подуша 🥴

# 582
Най-накрая и аз си взех Emeer Lattafa...ами,не е мой хич.Много цитруси,има си арабската тежка нотка и ми мъжкарее прекалено много.Ще го оставя да отлежи,дано да се харесама по натам:)
Взех си и Ajayeb Dubai Lattafa,него го бях тествала вече:) Голям кеф ми е,днес съм с него. Мек с много кафе,плътен, за трайност още не мога да кажа:)ММММ, кеф Bowtie

# 583
Ре, дай му шанс и го пробвай след като отлежи и в по-топло време. Ако пак не се разберете, пращай ми го, ще го купя. Аз си взех 3 броя, но чакам дъщерята да се прибере в България за лятната ваканция през август. Предполагам, че ще го хареса, тъй като имаме сходен вкус и единият ще е за нея, другия за приятеля й и аз ще остана  само с 1 брой от този така харесван от мен парфюм Heart Eyes

# 584

Точно този Номад има ли качествена реплика и на коя фирма?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт