Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 489
  • 740
  •   2
Отговори
# 615
Много му се чудих на този парфюм преди време, сега пак ме вкарахте в размисъл. Наистина е доста странен, хем не ми харесваше, хем не спирах да си го душа на китката. Няколко пъти го пробвах, все така ми действаше 😁
И при мен беше така, пръсках на блотер, на ръка, едновременно ме привличаше и отблъскваше. Много странен, наистина. Купих го, за да не го мисля и си го нося с кеф понякога, когато съм във фаза на харесване на аромата му. Мисля, че името на оригинала напълно съответства на усещането за/от този парфюм.

# 616
Sansola, днес бях със Скандал на Готие в изпълнение на Мартин Лион. Пръснах си по обяд, 3-4 пъти, прибрах се у дома, къпах се и кожата ми още ухае. Досега много рядко ми се е случвало такова нещо, само с един арабски парфюм, преди доста години, когато приятелка ми го донесе от чужбина, а тук тези парфюми не бяха популярни.
Хаха, аз днес съм също със Scandal, но версията на Заг и парфюмът няма отмирисване.
Пък и съм наблизо до този нов Евроленд магазин в Борово, ще мина уикенда да тествам нещо.
Иначе онзи ден си взех Scandal на Cot'Dazur, за 9 лв за 30 мл си заслужава проекция 3-4 часа.
Точно за Скандал на Заг си мислех, никога не съм го ползвала в техен вариант. Има ли добър шлейф?

# 617
  • Deutschland
Менерва, тествах парфюмите в Мюлер, които са арабски уж. Делината е всичко друго, но не и Делина. Ухае на евтин парфюм с роза. 10 минути въртях из магазина, докато не ме повикаха по спешност по телефона и като вдигнах ръка да се обадя, на китката нямаше и помен от парфюм. Не си заслужават просто дамските. За мъжките не знам, нямах време за тест.

# 618
  • BG-DE
Много ти благодаря, в нашия Мюлер имаше само мъжки от тази серия, но не ги тествах 🙂 Мислех днес да направя експедиция до един друг обаче ще си го спестя 🙂

# 619
Sansola, днес бях със Скандал на Готие в изпълнение на Мартин Лион. Пръснах си по обяд, 3-4 пъти, прибрах се у дома, къпах се и кожата ми още ухае. Досега много рядко ми се е случвало такова нещо, само с един арабски парфюм, преди доста години, когато приятелка ми го донесе от чужбина, а тук тези парфюми не бяха популярни.
Хаха, аз днес съм също със Scandal, но версията на Заг и парфюмът няма отмирисване.
Пък и съм наблизо до този нов Евроленд магазин в Борово, ще мина уикенда да тествам нещо.
Иначе онзи ден си взех Scandal на Cot'Dazur, за 9 лв за 30 мл си заслужава проекция 3-4 часа.
Точно за Скандал на Заг си мислех, никога не съм го ползвала в техен вариант. Има ли добър шлейф?
С една идея по-остро се усеща от оригинала в началото, но за мен е само това. При мен прави и облак, който държи сравнително дълго, но и аз ползвам парфюма относително рядко и когато го нося винаги го усещам цял ден. Те Заг имаха и лосион за тяло, но така и не стигнах до него да го взема.

# 620
С една идея по-остро се усеща от оригинала в началото, но за мен е само това. При мен прави и облак, който държи сравнително дълго, но и аз ползвам парфюма относително рядко и когато го нося винаги го усещам цял ден. Те Заг имаха и лосион за тяло, но така и не стигнах до него да го взема.
Много благодаря!
Мисля да си взема малко количество и да видя как ще се държи при мен.
Между другото днес се сдобих с любимия ми Hypnotic Poison във вариант на Рефан от магазинчето срещу Mall Sofia. Сигурно повечето от Вас са го посещавали и също като мен са впечатлени от дамата, която продава парфюмите. Много е мила и ми даде възможност да помириша всичко, което пожелах. За пореден път се убеждавам, че Hypnotic Poison е уникат и не мога да намеря друг парфюм, който да се доближава до него. Не знам, обаче коя негова имитация е най-сполучлива. На Рефан ми харесва, но някой от Вас има ли друга любима?

# 621

Много благодаря!
Мисля да си взема малко количество и да видя как ще се държи при мен.
Между другото днес се сдобих с любимия ми Hypnotic Poison във вариант на Рефан от магазинчето срещу Mall Sofia. Сигурно повечето от Вас са го посещавали и също като мен са впечатлени от дамата, която продава парфюмите. Много е мила и ми даде възможност да помириша всичко, което пожелах. За пореден път се убеждавам, че Hypnotic Poison е уникат и не мога да намеря друг парфюм, който да се доближава до него. Не знам, обаче коя негова имитация е най-сполучлива. На Рефан ми харесва, но някой от Вас има ли друга любима?
[/quote]
Честно казано не знам как ухае Hypnotic Poison, но виждам че има кокос и единственият кокос, който на мен ми допада е в La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancôme, Заг също го имат и е траен.
А за Рефан, мога да похваля магазинчето на Красно село, аз само от там си взимам, няма застояли парфюми и жената винаги е много услужлива Simple Smile

# 622
Значиии взех си Angel muse  от Аристеа и е жесток, направо е невероятен. Струва ми се траен и дано, защото се разтапям от блаженство с него. Забърсах и Alien, който също много ме грабна. Нo angel muse...😍

# 623
  • Deutschland
Alien го имам и аз, но Good girl на Аристеа е топ. Страхотно направен и много траен.

# 624
Alien го имам и аз, но Good girl на Аристеа е топ. Страхотно направен и много траен.
Даа и него го имам, наистина е много, много добър. Само ме е яд, че си взех малко шишенце, а не 50 мл Joy

# 625
  • Стара Загора
Скоро не съм се включвала, но вчера си получих наградата от играта със Zag Zodiak и влизам да се похваля.
Получих копието им на Armani My Way с номер 544 и много се радвам, защото е идеален за идната пролет. Сочен, сладък аромат с вкусна дъвка от тубероза. Много жизнерадостен и искрящ е, повдига ти настроението и те кара да се усмихваш. Ако го бяха опаковали в по-красива бутилка, щеше да се нареди до Armani и на външен вид. Simple Smile

Скрит текст:

Лосиона с душ гела все още не съм отворила, но се надявам като аромат и текстури да ми допаднат.

Скрит текст:

В кутията ме чакаха и 5 мостри, приятно се изненадах. С изключение на Exotic, който предполагам е копие на Mugler Alien, останалите са на La Imperatrice D&G, Armani Si, S. Ferraghamo Incanto Shine, Lancome La vie Est Belle. Тествах вече Императрицата и е страхотна с това свежо киви и ревен. Шайна на Ферагамо също е чудесен сочен пролетен парфюм.

#BGMлоялнапрограма

# 626
  • Sofia
Имам въпрос към тези от вас, които имат имитация на Bianco Latte. Аз имам варианта на Divain, харесва ми много като аромат, но ми е доста слаб. Искам да си усещам хубаво парфюма, а не да се чудя има ли го, няма ли го. Eclaire как се държи като трайност? Има ли смисъл да го купувам?

# 627

Фрау, кой вариант на Аристеа? В цилиндровите златни шишета или кръглите малки с ръбчетата, тъмносиньо май беше?

# 628
Имам въпрос към тези от вас, които имат имитация на Bianco Latte. Аз имам варианта на Divain, харесва ми много като аромат, но ми е доста слаб. Искам да си усещам хубаво парфюма, а не да се чудя има ли го, няма ли го. Eclaire как се държи като трайност? Има ли смисъл да го купувам?
Въобще не се чуди, в момента в Емаг е на 60лв. Това е от  най-трайните ми парфюми, с 2 фъс ухае докато не се изкъпя.

# 629
  • Deutschland

Фрау, кой вариант на Аристеа? В цилиндровите златни шишета или кръглите малки с ръбчетата, тъмносиньо май беше?

Ето такива са моите. На снимката е Good Girl 120 F

Общи условия

Активация на акаунт