Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 464
  • 740
  •   2
Отговори
# 645
  • Deutschland
Влизам набързо, само да покажа скрийншот от ДМ в Унгария. Това същите Роксан ли са?
Вероятно има и други имитации, любопитна съм и бих си купила. През Унгария съм минавала основно в неделя, щом Лидл работи, значи и ДМ ще работи. Лятото ще разбера.

# 646
Много харесваме Stronger with you мъжкия на Заг. Обаче искаме да пробваме Intensely версията, но на някоя друга фирма. Коя го има този и препоръчвате?
На ММ не му се дават пари за оригинал 😄

# 647
  • Варна
Единствено средна хубост е Chanel Allure Homme Sport.
Абсолютно,на същото мнение съм.
Между другото,не ти ли напомня на Нилските градини?

Не усещам особена близост. Нилските градини са по-тревисто зелен аромат и определено имам усещането, че крача между редове с доматки, пиейки изцеден лимонов сок.
Докато Chanel Allure Homme Sport e цитрусово, сладникаво-флорален аромат, по-плътен.
Но всеки нос усеща и акцентира различно.
Подуших и този в оригинал Le Jardin de Monsieur Li Hermès  
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Le-Jardin-de-Monsieur-Li-29818.html
Обаче не мога да си спомня при кои аналози го предлагаха??? Много свеж, много ми хареса.
Трябва да поровя из каталозите.

Miss M, пробвайте на Martin Lion. За мен е страхотно близко до оригинал копие и с много добро представяне. А на РЕФАН Absolutely е върхът просто.

# 648
  • София
Заг имат ли нови аромати?

# 649
Заг имат ли нови аромати?
Послените нови са:
594 BL Good Girl Blush Carolina Herrera
441 KV VANILLA 28 by KAYALI
443 YP YUM PISTACHIO GELATO 33 KAYALI
444 OL OMBRE LEATHER TOM FORD

# 650
Извинете, от къде купувате Cot'Dazur, за 9 лв?
[/quote]
Беше промоция от Кауфланд, но гледам в ДМ са по 11-12 лв за 30 мл, имат и 100 за 35-37лв,
но извън този белия, който е на LV и е рядко се мярка като аналог, трайността им е компромисна за мен, а и шишето е голямо и тежко.
Заг от 5 месеца поне нямат нови, миналата седмица бях. Дано имат нови скоро, че само купувам неща, които да отлежават в шкафа като Fcking fabulous Tom Ford. Много ми харесва, ама е за мъж, но моят не го одобри, просто не е унисекс за мен аромата.
Имам вече сигурно 20 неща за размяна, трябва да се насиля да ги опиша в фб, например, ама мързел 🤣😂.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 17:29 от Sansola

# 651
  • София
Днес минах през Гиза да си заредя пак Angel Nova и си намазах на китката Наркотично цвете.
Амиии това май ще е новият ми любим аромат. Не спирам да си го душа, има някаква специфична и пристрастяваща нотка.
Утре отивам да си го купя Simple Smile

# 652

Имам вече сигурно 20 неща за размяна, трябва да се насиля да ги опиша в фб, например, ама мързел 🤣😂.
А можете ли да ми кажете къде разменяте имитации във фейсбук? Няколко пъти питам, но не намирам такава група.

# 653
Градината на мосю Ли я има при Парфен и много ми харесва на мен.
Хубаво ме подсети да си го приготвя.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 19:32 от christal11

# 654
Група за размяна на имитационна (аналогова) парфюмерия във ФБ. (размяна на аналогови, имитационни парфюми)
Надявам се не нарушавам нищо.
Ето линк. Ако повече хора се добавят, ще се случат нещата 😊
https://m.facebook.com/groups/498083449649398/

# 655
И аз успях да открия групата и много се радвам, защото ми липсват размените. Дано да се съберем повече хора. 😊

# 656
  • Karlovo
Кое е това Наркотично цвете 😁? Обърнах Гугъл и не мога да разбера. Много искам да го пробвам, след всички отзиви тук.

# 657
Ex Nihilo - Fleur Narcotique extrait de parfum  е Наркотичното цвете.

# 658
Здравейте, добра имитация на Angel Share by Kilian?

# 659
Здравейте, добра имитация на Angel Share by Kilian?
На Гиза е страхотен и тoзи също:
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Kismet-Angel-79015.html

Общи условия

Активация на акаунт