Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е то Kismet Maison Alhambra е по 45 лв онлайн. МА са си имитации също. Добри, смея да кажа.

# 661
Здравейте, приятели, пристигнаха ми някои нови парфюмчета. Силно впечатлена съм от Casabella Moonlight на Le Chameau. Благодаря на the_demon за препоръката Flowers Hibiscus Прекрасно изпълнение на всеки детайл, от кутията  до аромата. За мен е изцяло дамски. Много луксозен, сложен и траен аромат, само ми се иска да има повече проекция. Досега съм го ползвала 2 дни и съм очарована. Проявавам интерес и към другите 2 парфюма от серията Twilight и Midnight, както и парфюми от серията им Arabia. Haya бил сходен с Lattafa Yara, но много по-траен. Почти няма отзиви марката. Моля, ако някой е ползвал техни парфюми, да сподели впечатления.

Скрит текст:

Lattafa Niche Emarati Antique - още един луксозен, красив, траен и многопластов аромат. С този парфюм имам дълга история. Поръчах го от Елинор. Пристигна много добре опакован и запечатан, но разглобен и беше текъл в кутията. Писах на сайта без да искам нищо от тях, само споделих разочарованието си и те ми се обадиха. Казаха, че ще изпратят нов парфюм, а дефектния да го пратя за тяхна сметка. Новият пристигна в перфектно състояние, сложили са ми и 3 мостри и доставката отново беше безплатна за мен. Много съм доволна от този сайт. Повечето ми парфюми са от там и като набележа нещо те са моят първи избор за покупка, ако имат това, което съм харесала.

Скрит текст:

Lattafa Pride Ajwaa - Още едно бижу с траен, прекрасен и интересен аромат. Стои близо до кожата, но се надявам проекцията да се подобри с времето.

Скрит текст:

Lattafa Angham - Този парфюм почти навсякъде беше изчерпан, но успях да го взема от Brasty. Кутията му е обикновена, от мек картон, но парфюмът е истинско попадение. Чудесен и сложен аромат с една много интересна и различна ванилия. Траен и с добър шлейф.
Lattafa Pride Tharwah Gold - красива цветна експлозия в първите 5 минути, след това стои много близо до кожата.
Оставям всичко да отлежи с надеждата да се балансират по-добре съставките и проекцията.

Скрит текст:

И така, равносметката- в края на декември имах само един оригинален Алиен, който непрекъснато подновявам през последните години. Сега, почти 3 месеца по-късно с над 50 арабчета, всички купувани на сляпо, като няма такъв, с който да не мога да се разбера. Единствено проекцията на част от парфюмите не е според моите предпочитания. Оставям ги да отлежават, но си задавам вече въпроса тези над 5 литра за колко години ще ги изразходя като не пръскам по дрехите, а само върху кожата ...., а и не спирам да трупам още парфюми. Карам ги по азбучен ред, още не съм стигнала до покупка на аромати от Гиза. Там съм сложила над 90 в любими, но ще трябва да отсявам доста и след това МЛ, Рефан и т.н.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:14 от necha

# 662
Angel Share на Заг е страхотен, имам го. Също така е много добър Zimaya Sharaf Blend Extrait de Parfum, това е парфюмен екстракт и е хипер траен поне на моята кожа. Kismet Maison Alhambra също е много добър и траен.

# 663
Здравейте, добра имитация на Angel Share by Kilian?

Аз ползвам на Гиза Angel Share и смея да кажа, че е страхотен - присъствен, влачи яко шлейф, подходящ за сезон есен-зима Flowers HibiscusSimple SmileHug

# 664
Дарк Ейнджъл на Гиза е уникален, но не е 1:1. Имам мини от оригинала и реших, че Гиза ми харесва повече. Изхабила съм 2 шишета, а половинката още 2. Не познавам останалите споменати аналози.

# 665
Аз да се обърна към мъжката аудитория. Днес на летището в Хамбург, докато чаках полета за милата ни татковина, минах да се напръскам с всички варианти на Bleu de Chanel, с Chanel Allure Homme Sport(защото във Варна досега не съм имал такава възможност за опит с оригинали) и с любимия ми D&G The One.
Всички Bleu De Chanel(EDT, EDP, Parfum) са абсолютна скръб откъм трайност. До 2 часа макс и почти няма помен. Проекция до 30 минути. Колкото до сходство, на Roxanne и JFenzi за мен са много добри копия. Реално обаче, макар че са по-различни, версиите на Лидл и Eyfel за мен са по-добри аромати. Eyfel наистина е по-близо до parfum.
D&G The one EDT - страхотно ухае, но плачевно представяне. Копията на Камея и ЗАГ са супер, макар и малко по-цитрусови.
Единствено средна хубост е Chanel Allure Homme Sport. Копията от ЗАГ и Рефан са за хвалене, малко по-флорални са(оригиналът по-цитрусов) но трайността и излъчване са Х2.
Така че, за бога, братя(и сестри), не си пилейте парите за тези оригинали! И без това цените са им безумни.
А, да, и да не забравя: Нилските градини на ЗАТ и Покривните градини на Martin Lion определено са уцелили десетката спрямо сходство с оригиналите.

Ми да ти кажа, те и дамските парфюми не са много по-трайни. Преди няколко дена влязох в Лили да разгледам някои оригинали. Пръснах мощно по кожа на едната си китка Олимпея, а на другата Q. Хубави ароматчета, но след час - два нямаше никой...  Любимото ми Light Blue и то така... Че аз на Рефан и на Гиза Light Blue - то го усещам доста повече. След няколко дена си взех Олимпея на Martin Lion. Напръсках се еднократно по блузата. Това нещо няма отмирисване. Доста ме радват имитационните парфюми, че ако трябваше само оригинали да ползвам щях да съм фалирала отдавна. Blush

# 666
  • София
Здравейте, има ли някой който е пробвал оригиналната Марфа на Мемо Парис и тази на Мартин Лион? Взех си имитацията като четох страхотно коментари за оригиналната,защото обожавам тубероза. Но имитацията ми мирише само на кожа и е супер странна, нито цветя, нито ванилия и съм доста разочарована.

# 667
  • BG-DE
Bonbonche, Ligth blue и Q наистина не блестят с трайност но с Олимпия направо ме учуди 🤔 това е един от най-трайните парфюми които познавам. Преди години имах версията на Рефан но ММ не го понасяше и спрях да го ползвам но от оригинала не се оплакваше 🙂

# 668
  • Хасково
Здравейте, има ли някой който е пробвал оригиналната Марфа на Мемо Парис и тази на Мартин Лион? Взех си имитацията като четох страхотно коментари за оригиналната,защото обожавам тубероза. Но имитацията ми мирише само на кожа и е супер странна, нито цветя, нито ванилия и съм доста разочарована.
Такъв си е, един никакъв, но с времето завладява. За мен е с повече мъжки уклон и синът ми го носи.

# 669
Такъв си е, един никакъв, но с времето завладява. За мен е с повече мъжки уклон и синът ми го носи.
Не съм пробвала оригинала мостра от един сайт и за мен беше уникална тубероза много мека и долавям прилика от зеленият малахит . Красив аромат за лятото трябва пак да си го взема…

# 670
Bonbonche, Ligth blue и Q наистина не блестят с трайност но с Олимпия направо ме учуди 🤔 това е един от най-трайните парфюми които познавам. Преди години имах версията на Рефан но ММ не го понасяше и спрях да го ползвам но от оригинала не се оплакваше 🙂

Честно казано и аз останах много неприятно изненадана, защото имам спомен да съм тествала преди време Олимпеята и не си спомням да имам впечатления за толкова краткотраен аромат. А имайки предвид и ароматния профил на парфюма не би трябвало да е толкова деликатен по отношение на трайността Confused

Исках да ви питам дали някой има спомен преди време Заг Зодиак да имаха LE JARDIN DE MONSIEUR LI ? Или аз нещо се бъркам? Сякаш съм имала такава имитация, но сега не я намирам...Hug

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 12:25 от Bonbonche

# 671
Поръчвали ли сте от Заг пластмасов пълнител с парфюм? Качеството като стъклената бутилка ли е?!

# 672
  • Deutschland
Аз редовно си купувам и от пластмасовите пълнители. Да, качеството е същото. Даже в момента Good girl Blush ми е в пластмасов флакон, уж за тест, пък той взе че ми хареса.

# 673
  • София
Какви са тези пластмасови пълнители?
Шишенце от което да си наливаш в твои с пулверизатор ли? Или си има пулверизатор на тях и могат да се ползват директно?

# 674
  • Deutschland
Има пулверизатор. Може директно налят парфюм да пръскаш, може и да си налееш пак после. По 25 мл. са, поне моите.

Общи условия

Активация на акаунт