Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 421
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Относно пластмасата, чела съм че не става за отлежаване и се отделят гадни неща от нея в парфюма. Аз все се каня от burkani да си заредя едни 50-60 стъклени шишенца с различна вместимост, ама да видим кога.
Такаа, групата във фб е вече преименувана като става и за продажби.
Пускам я пак тук.
https://facebook.com/groups/498083449649398/

# 676
Питам за тези пълнители, искам да си поръчам и аз да си ги заредя в стъклени шишенца.

# 677
Питам за тези пълнители, искам да си поръчам и аз да си ги заредя в стъклени шишенца.

Поръчвала съм такива, за да си допълвам. Няма разлика в аромата, според мен.

# 678
Значиии взех си Angel muse  от Аристеа и е жесток, направо е невероятен. Струва ми се траен и дано, защото се разтапям от блаженство с него. Забърсах и Alien, който също много ме грабна. Нo angel muse...😍
И аз си взех Angel Muse на Аристеа. Е, няма такава красота, наистина! Как е при теб като трайност и наситеност, Penny? Моля се да е прекрасен и в това отношение и направо ще е моят Топ отвсякъде!

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 16:14 от Preet Saini 774354

# 679
Значиии взех си Angel muse  от Аристеа и е жесток, направо е невероятен. Струва ми се траен и дано, защото се разтапям от блаженство с него. Забърсах и Alien, който също много ме грабна. Нo angel muse...😍
И аз си взех Angel Muse на Аристеа. Е, няма такава красота, наистина! Как е при теб като трайност и наситеност, Penny? Моля се да е прекрасен и в това отношение и направо ще е моят Топ отвсякъде!
При мен е много траен и на дрехите и на кожата. Просто прелест, и аромата с развитието си става всее по-страхотен 🥰

# 680
При мен е много траен и на дрехите и на кожата. Просто прелест, и аромата с развитието си става всее по-страхотен 🥰
Еха, ами, да му се радваме! Heart

# 681
А като сходство с оригинала как е? Имала съм го, но не познавам нито една реплика и би ми било приятно да му се порадвам пак, но само ако наистина са го докарали...

# 682
  • Deutschland

Ох, да. Имам и от тях. Няма разлика в качеството.

# 683
Нещо с много божури ще ми препоръчате ли? Love in Paris на NR не ги намирам имиграционни, а друг с това цвете ми е неизвестен

# 684
А като сходство с оригинала как е? Имала съм го, но не познавам нито една реплика и би ми било приятно да му се порадвам пак, но само ако наистина са го докарали...
Имала съм оригинала и мога да кажа, че сходството е много успешно. Доволна съм изключително много!

# 685
Здравейте, парфюмни другарчета! Само на вас мога да се оплача. Не съм купувала парфюм от ноември. Много, много навредих на бюджета си с моята мания и затова се наложи да взема драконови мерки. Но вече ми е много тежко, искам нещо да купя… но отново… не е добре да надвишавам 30-40 лв. Много искам Еклера, но и той ми е скъп, пък и става топло, сигурно ще е непоносим. Какво ще ме посъветвате?
Единтвените свежаци, които харесвам Лайт блу и Мандарин Базилик, но Лайт Блу няма хубава имитация, пък и не го искам. Пръскам си Summer White на Ейвън, който ми е любим свеж също, но пустото желание да купя нещо ме гложди.
Обичам гурмета… харесвах и имитацията на Кристал ноар, Versencia, но я продадох, а не знам дали си струва пак да я връщам в гардероба.

# 686
  • Истанбул
Здравейте, има ли някой който е пробвал оригиналната Марфа на Мемо Парис и тази на Мартин Лион? Взех си имитацията като четох страхотно коментари за оригиналната,защото обожавам тубероза. Но имитацията ми мирише само на кожа и е супер странна, нито цветя, нито ванилия и съм доста разочарована.
Такъв си е, един никакъв, но с времето завладява. За мен е с повече мъжки уклон и синът ми го носи.
На muscent Marfa та е много цветна,гъста,упойваща.Ако търсите това ,пробвайте го.

# 687
  • София
Нещо с много божури ще ми препоръчате ли? Love in Paris на NR не ги намирам имиграционни, а друг с това цвете ми е неизвестен
Опитайте Захарен Божур на Гиза. Много ми е пролетен и свеж.

# 688
  • BG-DE
А, какво имитира този "Захарен божур"?

# 689
Божура ня Гиза наистина е хубав тъкмо щях да го препоръчам, имитира Долче Пеони.

Общи условия

Активация на акаунт