Живеят само влюбените, останалите просто съществуват

• 2 736
  • 59
  •   1
Отговори
Тъй като е месеца на любовта нека тук да споделим какъв е смисъла на фразата според всеки от нас Simple Smile

# 1
За мен няма никакъв смисъл в тази фраза.

# 2
  • София
И за мен. Макар че съм влюбена.

# 3
Аз не съм съгласна с това твърдение. Даже обратното ако си влюбен живееш в някой друг свят, но не в реалността. Ако не си влюбен живееш на планетата Земя. Мисля, че последните седмици имаше доста теми, които доказват твърдението ми.

# 4
Когато си влюбен виждаш смисъла във всичко и правиш всичко с желание,чувстваш се пълноценен! А когато не си -вършиш ежедневните си задължения по навик и важност
Това според мен означава тази фраза Simple Smile

# 5
  • София
За мен няма никакъв смисъл в тази фраза.
И за мен.

# 6
Не ви ли се е случвало да сте влюбени, щастливи да мислите че само вие сте на този свят и никой друг не е важен?

# 7
  • София
Не ви ли се е случвало да сте влюбени, щастливи да мислите че само вие сте на този свят и никой друг не е важен?

Случвало ми се е, но без последната част. Имам куп важни хора - семейство, приятели, колеги - и за миг не ги забравям.

# 8
Разбира се, че ми се е случвало. Но напр. родители, приятели не остават без никакво значение за мен в такива етапи от живота ми.

# 9
Истински живи сме, когато летим и сме нахранени емоционално, обичани, вдъхновени, окрилени т.е. влюбени. Останалото са битовизмите - ядем, спим.

# 10
Е аз не казвам че не са важни или ги пренебрегваме,просто чувството е много яко да си влюбен.

# 11
  • София
Яко е, не отричам, вече седем години ме държи.

# 12
Тук не е казано в кой да си влюбен... Може да си нарцис... Самовлюбен

# 13
Аз да си призная с мъжът ми изпитвах това ,но вече сме от 15 години заедно и две деца ,е обичам го но не е същото Simple Smile това усещане в началото е страхотно ! А на тези които и след дълги години с половинката им усещат отново това летене,мога само да кажа че завиждам благородно

# 14
Според мен, фразата говори че влюбените хора просто обичат живота. Те са по-малко агресивни и по-разбиращи към всичко. Човек, който не е изпитвал любов (не е задължително с противоположния пол, може да е любовта на майка, домашен любимец, приятел и т.н.), има студено сърце, може да бъде по-жесток. Не знае как да се радва на малките неща. Не вижда красотата в малките неща. Те не знаят, как да се живее с любов към живота. Нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт