Живеят само влюбените, останалите просто съществуват

• 2 739
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Е те са все още малки малки деца малки грижи Simple Smile

# 46
Е те са все още малки малки деца малки грижи Simple Smile
Да, докато са малки ти идва да ги изядеш,  после се чудиш, защо не си го направил.

# 47
Още сме далеч от тинейджърските години,но от сега отговарят,мислят си че знаят най-добре. Не ми се мисли като влязат в пубертета

# 48
Първо, трябва влюбването да е споделено. Иначе никакъв живот не е, а страдание.

# 49
Тъкмо това щях да кажа. Зависи дали си щастливо влюбен...

# 50
Да май тази фраза трябва да е споделена ... иначе ако си влюбен и той не ти отвърне ... няма да ти се живее...

# 51
Най-вероятно тази фраза се отнася когато чувствата са взаимни....

# 52
Сетих се за една друга мисъл - "Любовта е лудост" Grinning

Като се комбинират двете, се получава, че само лудите живеят, останалите просто съществуват.

# 53
Еми лудост е...моята беше истинска лудост. Родителите ми искаха да ни разделят,заминахме на море в Албена взеха ми телефона,но пак намерих начин и се свързах с него и той дойде и ме взе и избягахме...това се случи наистина, въпреки че малко прилича на сериал,след което родителите ми не ми говориха известно време,но накрая се примириха и сега всичко е забравено!
Щастливи сме с две деца ...

# 54
МН - Ентусиаст ... Да било е страст и любов имало е и лудост ... изследване от психолози твърдят че...Химическият профил на мозъка по време на преживяване на романтична любов е много сходен с този на хора с психически разстройства...

# 55
Този цитат е вдъхновен от латинското Amat sapiens, cupient caeteri. Значението е малко по-различно.

# 56
Този цитат е вдъхновен от латинското Amat sapiens, cupient caeteri. Значението е малко по-различно.
Ще си позволя да те поправя - AMABIT SAPIENS, CUPIENT CAETERI.

А значението е - Мъдрите хора обичат, другите са просто блудници.

Връзката между двете фрази ми се губи обаче, би ли разказал повече как едната е преминала в другата, ако си запознат?

# 57
МН - Ентусиаст ... Да било е страст и любов имало е и лудост ... изследване от психолози твърдят че...Химическият профил на мозъка по време на преживяване на романтична любов е много сходен с този на хора с психически разстройства...
Е сега вече на моята възраст на която съм си давам сметка,че може би съм правила доста глупави неща,които сега не бих направила.
Но просто исках да кажа че съм била влюбена,загубена,щастлива и не съм му мислила много много

# 58
Аз го разбирам така: трябва да си влюбен в някой или нещо, заради нещо да ставаш сутрин от кревата. Човек, цел, идея, каквото и да е. Иначе просто дишаш и се храниш ден след ден.

# 59
  • При децата ми
Глупаво клише е тази мисъл. Чия е, между другото?
Да, чувството на влюбеност е страхотно – хормони играят, пеперуди летят... Но само глупак би загърбил целия огромен свят заради това, когато спокойно може да съвмести спокойно и двете.
Да не говорим, че най-хубавото идва след това – когато влюбеността се превърне в истинска любов. Тиха и спокойна, но силна и трайна. Вместо хормони – сигурност и доверие. Вместо пеперуди – пълноводна река.
Жалко, че много хора така и не стигат до нея, гонейки пеперуди в полето...

Сигурност в любовта... Никога за нищо не можеш да си сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт