В началото на януари се разболях от грип. Лекувах се няколко дни сама, но не можех да дишам от секрети в носа и започнах да кашлям,отидох до ЛЛ. Изписа ми АБ и започнах да го пия, но съответно и да се притесняам, защото го пия, ще си докарам ли пневмония и тн. Изпих го, оправих се, спрях да вдигам темп. 2 дни по-късно усетих болки в гърлото и темп се завърна 37 най-много. Бях си определила час в който започвам да вдигам и така всеки ден около 13ч започвах с темп. Пуснах си гърлен и носен секрет, оказа се хемофилиус инфлуенце в гърлото. Отново антибиотик, четене в интернет за менингит, пневмония и тн. Отново 13ч идваше темп до късният следобяд. Вечер, ноща и сутрин нямам. Изпих АБ, но това продължава. Крайниците ми стават студени, ушите и лицето ми пламват, получавам сърцебиене около обяд и темп се завръща. Пуснах си изгледвания ПКК и ДКК,(всичко в граници) Суе ( 6) и Црп (<0,60). Но ето днес същото се повтаря, не знам какво да правя. Моля дайте ми насоки 😭 не мога да спя, не съм адекватен родител, просто съществувам и си меря темп по 100 пъти на ден.