Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 310
  • 810
  •   1
Отговори
# 390
Вчера нали бях при алерголог и ми изписа Nasaleze, което е целулозен спрей за нос, който предотвратява полепването на полени в носа и съответно намалява алергичната реакция. Видях че имат и спрей против вируси, който уж доказано с клинични проучвания, не позволява на вирусите да залепнат за лигавицата и да се развият или ако се развият изобщо, намалявало тежестта на боледуване. Някой ползвал ли го е? 😀

# 391
Омнибиотик ИмунД има вкус на ягода. Обаче мисля, че се препокрива с шоко мечетата. Даже в съставната на мечетата имаше и нещо в +.

# 392
Омнибиотик ИмунД има вкус на ягода. Обаче мисля, че се препокрива с шоко мечетата. Даже в съставната на мечетата имаше и нещо в +.

И аз това щях да кажа. Или едното или другото.

# 393
Аз също пробвах с омнибиотик имун д два месеца и половина но нямаше ефект и го спрях. Иначе вчера пуснахме и другите изследвания но не ми харесва имуноглобулина, малко над долната граница е. Някоя дали има представа как мога да го вдигна докато посетим лекар, четох че няма терапия.
Иначе днес беше последния 5 ти ден от Сумамеда, но сякаш няма да е достатъчен само той, все още ми накашля от време на време а и как да съм сигурна че всичко вече е наред като от 5 ма доктори един каза че се чуват хрипове изписа вентолин  и аз направих снимка на третия ден от вентолина.

# 394
  • shumen
Нехе,аз затова спешни не харесвам.Или са с неправилна диагноза или изписват АБ за презастраховка.
Мимчо,заведи я пак да я чуят или пусни кръвни.
Моя продължава да подсмърча,но гърлото казва,че спря да го дразни.

# 395
Наистина ако не е нещо да ме притесни и ги избягвам тези спешни. Но сега като виждах, че не е добре детето, какво мога да направя... каката поне ми дава някаква информация, това ме боли, онова ме боли, с малката е много тегаво.

# 396
И аз го давам, но определено не съм видяла този чудотворен ефект 😁
Аз го давам сутрин обаче, по препоръка на доктор Ракаджиева. И след приема 30 минути без вода и храна. Удобно ми е, защото го давам преди градина.
Интересно ще ми е да кажеш защо така препоръчва тази лекарка. На опаковката пише вечер преди сън. За мен също е по-логично, така не се "измиват" бактериите, а остават цяла нощ. Предполагам производителя го е тествал вечер.

# 397
  • shumen
Hexe,с малките е трудно наистина.А тия спешни хич ама хич не ги харесвам,а като нямаме избор ги посещаваме.

# 398
Те я слушаха 5 ти лекари, но ще я заведа обезателно, излязаха ни алергиите, сега чакам в петък и непоносимостите.

# 399
И аз го давам, но определено не съм видяла този чудотворен ефект 😁
Аз го давам сутрин обаче, по препоръка на доктор Ракаджиева. И след приема 30 минути без вода и храна. Удобно ми е, защото го давам преди градина.
Интересно ще ми е да кажеш защо така препоръчва тази лекарка. На опаковката пише вечер преди сън. За мен също е по-логично, така не се "измиват" бактериите, а остават цяла нощ. Предполагам производителя го е тествал вечер.

Заради витамин Д и тя потвърди, че е достатъчно 30 минути след това да не пие к да не яде.
Аз преди го давах вечер, реално не ме е впечатлил чак толкова нейния съвет, но.. знаеш, че моето дете е с дупка в зъба и много добре почиствам преди сън и просто няма как да му го давам… И бях попаднала на нейно видео, където обяснява, че тя препоръчва да се дава сутрин и така започнах и аз да го давам сутрин.
Инър еър имат абсолютно същият продукт като Имун Д, само че без витамин Д. И на тяхната опаковка пише, че може да се приема по всяко време на деня, няма отстояние от храна.. не знам.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 20:32 от toni1189

# 400
Ох Тони, с тия зъби какво ще правим не знам. Вече има кариес огледално между два зъба и от другата страна от горе. Но бронхита на малката, скарлатината на каката и сега гнойната ангина и тия зъби и вече психически не издържам.

# 401
Ох Тони, с тия зъби какво ще правим не знам. Вече има кариес огледално между два зъба и от другата страна от горе. Но бронхита на малката, скарлатината на каката и сега гнойната ангина и тия зъби и вече психически не издържам.

Как да издържиш.. съвкупността от всичко това е малък ад..
И моето дете май от другата страна огледално има кариес между два зъба, макар че почиствам с конец там.. Просто са му супер залепени зъбите един до друг там…

Пожелавам скорошно оздравяване на всички болни!

Ние борим зелената хрема с виброцил, капки Еуфорбиум през устата и солна стая. И разбира се пръскам Хюмъра по няколко пъти на ден. Отделно давам сиропа на Хербамедика и омнибиотик имун Д.
Ще видим до къде ще я докараме…

# 402
  • shumen
Кураж момичета!
Ще пораснат децата и ще започнат да дават да им правят всякакви манипулации.Моя и от лекари и от инжекции пищеше и се дереше и от зъболекари,но сега е една идея по добре.

# 403
Аз пък подозирам че с малкия сме си завъдили някаква форма на живот - тип бактерия. И без тук си спим двамата, всяка сутрин си духаме носовете с леко жълт секрет. При мен през деня понякога става кърваво, подозирам, че синузита ми е обострен, съответно ако се сетя изпивам един нурофен. На него през деня нищо му няма и съм му спряла всички инхалации, давам само витамини. Градината предстои, още не съм го пуснала.

# 404
Момичета, малката падна и си удари носа в ъгъла на дивана. Уж меко, но бая със засилка се удари.
Доста поплака, след това се държа нормално, не е казвала да я боли .
От едната страна е като ожулен, леко червен, но ме притеснява , че се поду леко. Вижда се под определен ъгъл  само.
Не е имало кръв, духахме и сопол после, нямаше кръв.
Възможно ли е да е счупен, това подуване ме притеснява...
Тя е малка на 2.4, аз не знам толкова малки може ли да им се счупи носа, те са още с малка кост , меки хрущяли .

Общи условия

Активация на акаунт