Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 365
  • 810
  •   1
Отговори
# 405
Flower90 Аз като малка (10 месечна) скачам от врата на баща ми и си забивам челно носът в ръба на масата и съответно се чупи. Майка ми ми каза, че съм се подула и посиняла. Сега имам лека плоскост, която се забелязва само в десен провил, в ляв профил всичко е наред.

С Омнибиотик Имунд ударих на камък. Лапна го, изплю го, лапна го, сдъфка го, изплю го и каза, че е отвратително. Чак се потресе от отвращение и пи вода. Утре вечер пак ще пробвам.

# 406
Омнибиотик ако детето не харесва ягодов  вкус,,, може изобщо да не го иска.
А и изисква едни 30 тина секунди да поседи в устата за да стане сладко,в началото филма на самата бонбона няма особено вкус, даже никакъв.

# 407
Моята кака много интересно тогава как го харесва този Имун Д, тя плюе всичко и няма такава лигла. Флауър, пробвайте пак,  кажи и че е много вкусен и се е объркала, ако не си при мечетата Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз си счупих носа като малка и ми посиняване покрай очите. Естествено ме бутна един Росен в детската. Още го помня.Каката си разби носа в една пързалка с главата на долу, ходихме в лицето челюстна и ни казаха, че нама какво да направим. За обеленото мазахме цикатридина маз и за  болката нурофен.

# 408
  • shumen
Нехе,и моя плюе всичко що е хапче,но има ли ягодов вкус не отказва.
Flower,дано не е счупено нослето на малката.

# 409
Знаете, че и моето дете трудно пие доста неща. Но омнибиотик имун Д и авирона (в кисело мляко) ги обожава 😀😀

# 410
Аз виждам, че има https://aptekamedea.bg/omni-biotik-pro-vi-5-sashe-2g-kh-14-broya-v1
Под формата на саше.
Дали са подходящи за малки деца.
Моя син не знам тези таблетки които се смучат няма да ги иска изобщо.
Дали под формата на саше не е на същия принцип и да му взема да пие.

# 411
Момичета не всеки пробиотик за имунитета е с еднакъв състав и действие. Лично на нас ни препоръчаха точно шоко мечетата, тъй като правеше често гнойни ангини и скарлатини. В него има следния състав:
Бета глюкан (екстракт от ферментацията на Saccharomycescerevisiae)– 100mg
Коензим Q10 – 5mg
Витамин D3 – 10μg (400 IU)
Streptococcus salivarius – 2х109 CFU
Lactobacillus acidophilus – 2,5х109 CFU
Bifidobacterium lactis - 2,5х109 CFU
Bifidobacterium infantis - 1х109 CFU

или този: Омни Биотик Имунд (  съдържа минимум 1 милиард бактерии от щама Streptococcus salivarius K12, витамин D (200 IU).)

Водят се прибиотик специално за гърло

# 412
Тази сутрин няма синини, само ожуленото на връхчето на носа, където е червен малко ч, струва ми се леко подут , но дори и да е така, щом е леко, се надявам че не е счупен.
Благодаря ви!

# 413
И аз да се оплача, пак!Вчера започна адска суха кашлица при моята девойка (четвърти ден от грип А)!Сутринта я водих до педиатърката и пуснахме ПКК+СРП -всичко е нормално!Изписа инхалации с Физ. разтвор и Пулмикорт, дано подейства!

# 414
vlasi,  a противоалергично даваш ли? Бързо да му минава на детето.

# 415
Аз виждам, че има https://aptekamedea.bg/omni-biotik-pro-vi-5-sashe-2g-kh-14-broya-v1
Под формата на саше.
Дали са подходящи за малки деца.
Моя син не знам тези таблетки които се смучат няма да ги иска изобщо.
Дали под формата на саше не е на същия принцип и да му взема да пие.

Омнибиотик ИмунД и ПроВи 5 са различни неща.

# 416
vlasi,  a противоалергично даваш ли? Бързо да му минава на детето.
Да,давам ,но нещо все едно не пие !Направо не знам!

# 417
  • Пловдив
Честит ни бронхит.. След два часа сме при частната педиатърка да каже какво да давам, че два дена се виждаме в чудо: сополи, ама много сополи - като кихне и цялата девойка е в сополи. Кашлица + хрипове вече. Тия лекарства, дето ги давах по-рано, никакъв, ама никакъв смисъл..

# 418
Ами какви са тия болести, ние нямаме една седмица да са здрави и двете от нова година на сам, с изключение на първата!!! Междувременно аз изпих вече 3 АБ и още кашлям! След последния пуснахме секрет и излезе гъбка,  ама как няма да е гъбка....

# 419
Ами какви са тия болести, ние нямаме една седмица да са здрави и двете от нова година на сам, с изключение на първата!!! Междувременно аз изпих вече 3 АБ и още кашлям! След последния пуснахме секрет и излезе гъбка,  ама как няма да е гъбка....
Да не те отчайвам, но миналата година плътно 5 месеца децата боледуваха. Дали сме имала от тези 5 месеца 3 седмици здрави. Но само голямото стигна веднъж до АБ. Иначе нон стоп температура и кашлица.

Общи условия

Активация на акаунт