Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 373
  • 810
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте. Педиатърката ни изписа инхалации с пулмикорт 1 мл, физ.р-р 1 мл и 4 капки вентолин:
7 дни по 3 пъти на ден
И после 3 дни по 2 пъти на ден

10 дни сякаш ми струват много, вие какво мнение имате и колко дни са ви изписвали?

# 421
Тя тая кашлица има ли край?
Моята вчера последно беше на Сумамед но още кашли влажно, направо незнам вече къде да я водя и какво да давам. Лекаря каза че след спирането на АБ действието му продължава още няколко дни ноо незнам. Виждам че тя не е напълно здрава дори след АБ

# 422
Ние сме правили и за по-дълъг период от около 14дни и нямаше проблем. Само трябва хубаво изплакване на устата и измиване на лицето след инхалацията
Здравейте. Педиатърката ни изписа инхалации с пулмикорт 1 мл, физ.р-р 1 мл и 4 капки вентолин:
7 дни по 3 пъти на ден
И после 3 дни по 2 пъти на ден

10 дни сякаш ми струват много, вие какво мнение имате и колко дни са ви изписвали?

# 423
При малката вентолина беше три пъти на ден по 0.2 мл за 7 дни. Не знам колко е нормално.
Искам да попитам при тази гнойна ангина днес ни е четвърти ден аб, нормално ли е да се появи някаква кашлица, сякаш гласът и леко пресипнал и се изкашля два три пъти днес. Дали се чисти нещо или отново ставаме по-зле? Сливицете ми изглеждат понамалели и от вчера сутринта няма температура.

Рейна, каката горе долу един път в годината стига до АБ. Сигурно този със скарлатината и беше 5-ти в живота, на малката е втори. Но много лошо стартираме годината. До декември какво ще стане не знам!!!

# 424
  • shumen
Да се оправят болните.
Ние миналата зима бяхме така.От Декември до Март нямаше месец,в който да не е болен.Писнало ми беше от лекари и лекарства.
Нехе,да не е станало ларингит.При него пресипва гласа и кашлицата е лаеща.

# 425
  • Пловдив
И ние сме на Вентолин (за първи път) и Пулмикорт (за пореден път).. + още лекарства. Казаха ни, че би трябвало да влезем в болница (не било бронхит, а пневмония), но нямало места в момента. В петък сме на контролен преглед и ако не се е повлияла от лекарствата, влизаме 😕

# 426
  • shumen
K5.S.пневмония се лекува и с АБ.Не се ядосвай ще мине и това.

# 427
К5.S Направо не е истина! Много съжалявам и бързо оздравяване. АБ пие ли детето?

Дани, не ми прилича на ларитинтна кашлица, но не и окей гласа, от вчера сме и на пулмикорт за да отбъбнат сливиците. Дори и да започва някакъв ларингит се надявам пумикорта да повлияе. Пие и ериус.

# 428
Не пиша ,но ви чета всеки ден ..той и моя синковец не е цвете ..последно цилоксан в ухото ..сега от 2 дни сутрин кашля ..незнам от какво през деня е спокоен ,няма сопол ..тая вечер го подхванах с инхалации ,изрева света..

# 429
likeawind, да няма някаква бактерия в гърлото? А то червено ли е?

# 430
  • Пловдив
К5.S Направо не е истина! Много съжалявам и бързо оздравяване. АБ пие ли детето?

Дани, не ми прилича на ларитинтна кашлица, но не и окей гласа, от вчера сме и на пулмикорт за да отбъбнат сливиците. Дори и да започва някакъв ларингит се надявам пумикорта да повлияе. Пие и ериус.

Да - изписаха ѝ Клацид. Снощи - първи прием.

# 431
  • shumen
Ликеуинд,може и от бактерия в гърлото да кашля само сутрин.
Нехе,дано се повлияе от Пулмикорт и Ериус,ако е ларингит.
К5.S.моето дете е направо"цар"на пневмониите.Случвало се е слушат го двама лекари,казват,че е с бронхит на единия ден и на другия е с пневмония.Направо като чуя,че кашля и ми става лошо.
Моя и той е все така.Гърлото му мина,но носа го мъчи вече 2 седмица.Слагах Виброцил,лимон капах ми казаха,но не и не.Подсмърча си.

# 432
Започна и през ноща кашлюкането ...със сигурност секретите се стичат назад ,снощи прави инхалация и явно е втечнила положението ..почнах го с виброцил и ейриус ..тая зима много нанагорно ..

# 433
Ние сме с поредния АБ от днес, (Панцеф) и пулмикорт няколко дни, Сумамеда не ни свърши работа и все още се чуват хрипове, но се и оказа че дозата не е това което е трябвало 😡 бясна съм. Алерголожката предложи да пробваме със Сингулар, а личната каза Ефира но кагато оздравее се почвала, вече незнам какво да давам че за два месеца това дете не спря да боледува а най лошото е че слиза към дробовете от декември на сам. А преди това не беше пила АБ от почти година. Давайте съвет че ще гръмна вече. Алергии няма, остана да излязат резултатите от непоносимостите.

# 434
Моята беше с бронхиолит със същото лечение.
Повлия се от първи прием на калцид и инхалация с вентолин. Веднага успокои дишането и.
Стискам ви палци, дано минава бързо. Децата ни са съименнички Simple Smile

Да - изписаха ѝ Клацид. Снощи - първи прием.

Общи условия

Активация на акаунт