Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 157
  • 810
  •   1
Отговори
# 720
Амброзия, бъркаш ли дълбоко в гърлото? Охх, ще ровна, пък колкото и каквото успея да обера

# 721
Танчето, и аз ти писах за същите капки, не знам дали си видяла. Започвай ги, разбира се, да потвърди  и лекар.

# 722
  • София
Барбалена, и в автобус да се кача или до голям магазин  да отида влизам с маска . 
Хората ме гледат странно , но се успокоявам че е по-малък шанса да хвана нещо.

# 723
Амброзия, бъркаш ли дълбоко в гърлото? Охх, ще ровна, пък колкото и каквото успея да обера

Опитвам се, но то тези зверчета колко дават. Обирам колкото мога. Grinning Опитът ми е, че ако го има - може да е бледа черта, но никога не е било без втора черта.

# 724
С рсв ли бяхте?
Барбалена как сте днес? Вашата "клинична картина" много ми заприлича на предния ни случай. Затова споделям според ЛЛ при подути лимфни възли задължително антибиотик ни дава.

Нашата педиатърка също изписва АБ при подути лимфни възли. Ама моето дете и без глас остава.

Барбалена, аз също изчаках 5 дни... Да не давам пак АБ. Ами влуши се. Т стана по-висока и си я поддържа. Кашлицата стана още по-честа. Искам не искам - днес го започвам.

Пс. От 27 деца за 1 седмица останаха 10. Всички са болни и на АБ с едни и същи симптоми.

# 725
Моят опит със зелените сополи е че не минават без АБ през устата. Колкото и тъпо да звучи, но е факт. Вече 4 пъти се случи, а детето е на 3г 😭😭😭 Влачи, влачи 2-3 седмици накрая изпишат за пиене и минава за ден.

# 726
Танчето, и аз ти писах за същите капки, не знам дали си видяла. Започвай ги, разбира се, да потвърди  и лекар.
Танчето не пита лекар, пита тук в темата и вие и правите схема за лечение, отмятате изписан антибиотик, предлагате определени капки за нос. Като нищо да ви послуша. С уважение, но не се прави така.
Ние снощи не спахме по едно време от 3 нататък. Малкото явно лепна от голямото, имаше 2-ри ден сополи и снощи като се започна една кашлица неспирна. Цели 12 часа непрестанно. Сега май овладях положението донякъде. От септември не беше боледувало.
Голямото пък няма вече хрема и кашлица, но имало възпаление на ухото, но не било на етап за АБ, а на етап изчакване. Оплаква се, че е заглъхнало. Пие синупрет и пръска спрей за нос.

# 727
Рейна, моля те по-спокойно да общуваш. Не влизай с рогата, не е необходимо. Не съм изписала, а казах на база АНТИБИОГРАМА какво може да се приема. Не съм казвала да пие антибиотик през устата, а да капе капки. И няколко пъти по-горе й казах да се консултира с лекар. Вече има и онлайн приложения за консултации с лекар, ако не може да иде физически.
Бързо възстановяване на детето ти!

# 728
Естествено винаги се консумира ме с лекар.
Никога не се самолекува ме.
Исках и тук да се консумирам.
По вероятно утре сутринта ще го заведем  в неотложното звено където преглеждат пациенти на нашата лична лекарка.

# 729
  • София
Танчето, ако така ще си по-спокойна отиди на още едно мнение. Пиши да разкажеш какво са казали.

# 730
Танчето, ако гърлото е без бактерия, аз не бих давала аугментин. Купи едни капки за нослето антибиотичнии спрямо антибиограмата.
Ти го възприемаш като влизане с рогата. Този коментар визирах.
На Танчето и е изписан антибиотик. Още преди я посъветвах да си намери лекар на който да има доверие. Въпреки  това всеки ден качва тук по няколко изследвания и пита да дава ли изписаното или не.
Танчето на двама лекари си водила детето, ние тук не сме лекари. А писа и че детето ти вече е добре.

# 731
Рейна извинявай но аз идвам да се контролирам защото има много майки като мен с малки деца и вече имат опит със едно ,две или три деца.
Да казах, че вчера са ни изпили Антибиотик Аугментин.
Но казах също,че той на 2 ри Февруари е приключил със въпросния Антибиотик.
Естествено винаги посещава ме педиатър.
Никога не сме и не ще се съмолекуваме.
Детето ту се чувства добре ту не се чувства добре .
Естествено никой родител не може да гледа как детето му е болно
Вече започна много да говори и ми казва като е добре или като не се чувства добре.
Няма да слушам критики.
Аз също ако мога ще помогна а ако не мога просто ще замълча.
Благодаря на тези които се включиха бъдете живи и здрави.

# 732
Рейна извинявай но аз идвам да се контролирам защото има много майки като мен с малки деца и вече имат опит със едно ,две или три деца.
Да казах, че вчера са ни изпили Антибиотик Аугментин.
Но казах също,че той на 2 ри Февруари е приключил със въпросния Антибиотик.
Естествено винаги посещава ме педиатър.
Никога не сме и не ще се съмолекуваме.
Детето ту се чувства добре ту не се чувства добре .
Естествено никой родител не може да гледа как детето му е болно
Вече започна много да говори и ми казва като е добре или като не се чувства добре.
Няма да слушам критики.
Аз също ако мога ще помогна а ако не мога просто ще замълча.
Благодаря на тези които се включиха бъдете живи и здрави.

# 733
Аз споделям (даже се повтарям) как преборихме последния път зелените сополи. Като уточнявам, че НЕ съм пускала носен секрет, не е кашлял и не е имал Т.
*инхалации
*солна стая няколко посещения подред
* виброцил 4 пъти х 2 капки 5 дена
* капки през устата Еуфорбиум (5 дена 5 пъти на ден х 8 капки)
* витамини

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 16:28 от toni1189

# 734
Солна стая има ли изисквания.
Във София къде мога да заведа малкия .
Колко струва посещението.
Току-що се събуди измерих му температурата 38 градуса е.

Общи условия

Активация на акаунт