Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 136
  • 810
  •   1
Отговори
# 735
Танче за София не знам. Ние сме от Варна. Посещаваме солна стая сами, с предварително записан час.
Има изисквания за солна стая примерно детето да няма Т. И 30 минути след солната стая не се яде и не се пие нищо.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 16:55 от toni1189

# 736
Танче за София не знам. Ние сме от Варна. Посещаваме солна стая сами, с предварително записан час.
Не съм го водила преди за това питам.
Разбрах се със моя мъж като свърши работа ще го заведем до неотложното звено където ние като дежурен кабинет на личната лекарка поемат пациентите и ще обясним и да му видят резултатите.Ще го прегледат също.
Вчера на обяд беше вдигнал температура.
През нощта спа добре.
Сега е при мен и се отнася да спи .
Казва ми мамо не съм добре.
Примерих 38 градуса.
Довечера ще пиша какво са ни казали лекарите и евентуално каква ще е терапията му.

# 737
Танче голямо гуш от мен. Всичко ще бъде наред. Детето ще се оправи. Омагьосаният кръг все някога ще спре.

На другите мами бързо възстановяване на децата. Ясно е, че са пуснали поредната гад сред децата. Друго обяснение нямам.

# 738
Ние сме с бледа черта за стрептококи. Утре сутрин ще повторя на гладно, жадно и се надявам да съдейства повече. Аугментин ли се пие при стрептококи? И 7 дена май не бяха достатъчни?

# 739
Барбалена, няма смисъл. Може да се започва от сега. Моята винаги го пие 10 дни, но може вашият лекар да е на друго мнение. Аугументин ѝ е изписван, а веднъж така и не намерих и го трепа с Панцеф. Беше изчистен и след него.

# 740
Танчето извинявай, но в пост 716 молиш да ти погледне някой изследванията и да каже какви капки да отидеш да купиш. За едно си права, не мога да помогна.
Бяхме обсъждали преди профилактичното пръскане на физ.разтвор. Рових за едни капки с предпазно действие от рода на ГрипВис. Та пишеше, че когато лигавицата на носа е овлажнена, защитаната и функция се увеличава.

# 741
Ние тръгваме да го прегледат 40 градуса вдига току-що.

# 742
Танчето, според мен стрептококите, които е лепнал са много устойчиви, няма да помогне аугументина, а с капките с моксифлоксацин, най-много да стане още по-резистентна бактерията. Аз бих искала да му пуснат от тези към които е чувствителна бактерията, лошото е че вероятно ще трябва венозно, но ако това нещо се разпространи в гърло и дихателни пътища, ще стане страшно. Заради такава резистентност не се спира антибиотик поне 7 дни, иначе се стига до тук, а с тези антибиотични капки в носа на поразия скоро наистина ще е трудно да се лекуват бактериални инфекции.

# 743
Танчето пиши после да кажеш как е детето.

# 744
Танче пиши ни🌸 много бързо вдигна висока т.😐
Ние идваме от лл малката кашля както писах... обичайното сиропче ала бала атусин бебе или стодал, взех атусин този стодал нищо няма да свърши,а са почивни...Пак беше пълно долу че и горе имаше бебета,викам уж петък ама пък идват почивни всеки гледа да мине преглед.
Вече ми писна от сополи и сиропи....за жалост днес много сме активни тук

Надявам се да мине скоро...и дали не трябваше секрет или други капки ами ще избутаме три дни,поне я преслуша.

# 745
Барбалена, и ние 10 дни го пихме аугументина със стрептокока.

# 746
Моята изкара 2 седмици на градина, от снощи е с хрема. Какво да дам до опитам да го пресека? Давам ризиста шоко мечета, вит ц, сега дадох калциев глюконат.
В сряда върнаха едно дете вечерта пред мен на баща му и му казаха че е със зелен сопол и почва да кашля.
Тя няма много сопол ама чувам че е запушен носа, за сега е бистър.
Снощи се закашля 3-4 пъти докато спеше

# 747
Охххх, момичета и аз в кюпа. До вчера с лишеи се занимавахме, днес излязоха изследванията на детето за градина. Просто ще се гръмна. Детето е здраво, няма никакви симптоми, от къде дойде това чудо не знам. Някой има ли опит със салмонела, шигела и е коли.
С антибиотик ли се лекува...просто нямам нерви повече...

# 748
Охххх, момичета и аз в кюпа. До вчера с лишеи се занимавахме, днес излязоха изследванията на детето за градина. Просто ще се гръмна. Детето е здраво, няма никакви симптоми, от къде дойде това чудо не знам. Някой има ли опит със салмонела, шигела и е коли.

Ама резултата е отрицателен. Всичко е наред! И трите са -negative 🙂

# 749

Ама резултата е отрицателен. Всичко е наред! И трите са -negative 🙂
Явно наистина вече много ми е дошло. Само като видях антибиограмата встрани и вече бях убедена, че трябва да се плати, за да се види към какво е чувствително...ужас. Извинявам се за глупостта. Да се оправят болните!

Общи условия

Активация на акаунт