Боледуване на децата ни - тема 86

• 18 671
  • 810
  •   1
Отговори
# 750
Връщаме се от прегледа.
Пневмония излезе.

# 751
  • София
Танчето_30, много гадно сега ви пожелавам бързо да подейства лечението и повече да не боледува.

# 752
  • Sofia
Танче  бързо да се възстановява малкият!
Снимка направиха ли му или на слушалка се чува?

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 19:36 от Brin de muguet

# 753
Танчето_30, много гадно сега ви пожелавам бързо да подейства лечението и повече да не боледува.
100 лв дадох сега за лечението.
Дано има ефект и да се излекува.
На слушалка се чу ,че е пневмония.

# 754

Танче, да не забравиш и пробиотик. От по достъпните в аптеките ти препоръчвам Синкванон саше, по едно саше на ден за поне 30 дена. 3-4 часа след АБ.

# 755
На чута пневмония не вярвам, я има, я няма.

# 756

Танче, да не забравиш и пробиотик. От по достъпните в аптеките ти препоръчвам Синкванон саше, по едно саше на ден за поне 30 дена. 3-4 часа след АБ.
Лекаря ни изписа Панцеф 100 мг/5 мл/100мл
12 дни х 8 мл на 24 часа
Гринтус сироп за кашлица 3 х 5 мл
Тобекс 3 х 2 капки в носа
Тантум  Верде за деца 4 впръскване 3 на ден
Имам пробиотик от този
https://apteka.framar.bg/30022516/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B … B0%D1%88%D0%B5-10
Лекаря ми каза да го давам първо да пие антибиотика например във 20.00 часа.
А пробиотика на 09.00 часа на след ден.
Доктора го прегледа подробно.
Видя гърлото, температурата премери и го преслуша го.

# 757
Танче бързо оздравяване оф аз малко на тия спешни кабинети им нямам доверие,но винаги има изключение.

# 758
Танче бързо оздравяване оф аз малко на тия спешни кабинети им нямам доверие,но винаги има изключение.
Трябва да мине време от лечението за да знаем дали ефект изписаното лечение.
Лекаря ми каза,че това лечение до сега дето ни беше изписано ,че било грешно.

# 759
  • София
Танчето_30 , успокой се трудно е , но все пак щом има висока температура и не е добре слушаш лекаря.

# 760
Танчето_30 , успокой се трудно е , но все пак щом има висока температура и не е добре слушаш лекаря.
Във момента температурата е нормална.
Имаме вече един прием на антибиотик.

# 761
Танче, бързо оздравяване на детенцето!

# 762
Сополи, запушен нос и кихане от вторник, пих Вирамко, Ериус и черен бъз и имам подобрение. Но като ми е отпушен носа стана много чувствителен на миризми + като преглъщам ме боли не баш гърлото, ами сякаш носоглътката 🙄 нормално ли ви се вижда? Нещо да смуча ли, да пръскам ли?

Иначе дребното се опита да се разсополеви, ама я наблъсках с двойна доза Самбукус, вит. Д и 1 ериус и уж е добре. Да видим докога...
Но пак добре де, 3 седмици на градина не е зле.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 763
Танчето, дано да се оправи по-скоро детето.
Моят съвет е, ако наистина е с пневмония, да не го пускаш поне до края на март на градина, даже ако можеш да си позволиш и до края на април, защото това си е сериозно боледуване, но и аз на слушалка не вярвам особено, хубаво е да се направи снимка. Моят малкият е с RSV, има температура, кашля много и е с лека хрема за сега.

# 764
Танчето, дано да се оправи по-скоро детето.
Моят съвет е, ако наистина е с пневмония, да не го пускаш поне до края на март на градина, даже ако можеш да си позволиш и до края на април, защото това си е сериозно боледуване, но и аз на слушалка не вярвам особено, хубаво е да се направи снимка. Моят малкият е с RSV, има температура, кашля много и е с лека хрема за сега.
На малкия му е правена снимка Октомври 2024 г и за това ме е страх да правя нова.
Ще гледам по дълго време да си е вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт