Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 296
  • 810
  •   1
Отговори
# 345
  • shumen
Димитрова,как е днес детето?
То и насред зима има чревни и са кошмар.Омръзна ми вече.
Моя все така подсмърча,а гърлото уж му мина.Утре мислех да го заведа при педи,но ще видим как е и тогава.

# 346
Малкия тази вечер вдигна 38 градуса температура.
Киха и му е запушен носа.
От пуших нослето и му сложих Виброцил капки.
Не знам вече две седмици на детска и после две седмици болен.
Направо ужас.

# 347
Че 2 седмици си е добре. До миналата година и 5 дни бяха постижение при нас.

# 348
Изопринозин на нас ни е помагал при други вируси, стискам палци. Кашля ли?
Тя от предния грип още си прокашляше по два три пъти на ден.За сега няма някаква сериозна кашлица,но е трети ден и може да се появи нещо(ох дано няма)!

# 349
  • Пловдив
Малката уж я лекувахме миналата седмица, но се връщаме в изходна позиция, отново кашля през нощта, има храчки..Няма сополи. Пак ще висим пред кабинета на личната. Частната ни педиатърка е в сряда на работа..
Само където давах Пулмикорт, сякаш напразно беше (изписан).. Почвам да си мисля, че е за антибиотик, но за да пуснем носен секрет, трябва да минат 10 дена, а аз спрях АБ капки в носа тази събота...
Ами оплаках се..

# 350
Дъщеря ми има такива периоди на кашлица с храчки (в момента сме в такъв период), без хрема или други неразположения. В повечето случаи е заради Мораксела в носа, но миналата седмица и пусках секрети и бяха чисти. От няколко дни и давам Ксизал и има значително подобрение.
Вече съм на края на трета опаковка Имун Д. Трябва ли да се прави някаква почивка или мога да го продължа още 1-2 месеца? От както го давам не е правила проблеми с гърлото, а преди това беше с 2 ангини и на 2 АБ един след друг и не ми се иска да го спирам още..

# 351
  • shumen
K5.S.да не би да не е била доизлекувана от предния път?Тя с какво беше тогава?Ако е било грип да не е с усложнение сега?
Хоуп,мисля,че трябва да направиш почивка и тогава пак да го дадеш.

# 352
Дъщеря ми има такива периоди на кашлица с храчки (в момента сме в такъв период), без хрема или други неразположения. В повечето случаи е заради Мораксела в носа, но миналата седмица и пусках секрети и бяха чисти. От няколко дни и давам Ксизал и има значително подобрение.
Вече съм на края на трета опаковка Имун Д. Трябва ли да се прави някаква почивка или мога да го продължа още 1-2 месеца? От както го давам не е правила проблеми с гърлото, а преди това беше с 2 ангини и на 2 АБ един след друг и не ми се иска да го спирам още..

Хоуп давай го три месеца и тогава почивка две-три седмици и после пак го започни Simple Smile Така ми беше казала една педиатърка. Реално е пробиотик така че…

И ние сме си в нас… вчера е духал 20 салфетки сигурно зелении. С какво да го лелувам??? Писна ми…..

# 353
Ваксинираните против грип как са? Има ли пробив засега? На нас тази седмица ще ни "ултимейт" теста Scream И двамата ще ходят на градински театър. Като, за да е по-голям шансът да се заразят, ще са две различни групи Smiley Мислех да не ги пускам в деня на театъра, но така или иначе, ако "тръгне" нещо, няма да им се размине.

А в събота бяхме на друг театър, но залата не беше пълна. Още не е сигурно дали не сме си довлачили нещо от там Trollface

# 354
  • shumen
Тони,с Цилоксан или Виброцил не става ли?Тези зелени сополи да не са от бактерия?
Барбалена,дано не си довлечете нещо от театъра.А и да не ги пуснеш то ако са лепнали нещо реално ще е два-три дни преди това.

# 355
Дани, виброцил слагам…. направо не искам АБ капки 😭😭

# 356
  • Пловдив
K5.S.да не би да не е била доизлекувана от предния път?Тя с какво беше тогава?Ако е било грип да не е с усложнение сега?
Хоуп,мисля,че трябва да направиш почивка и тогава пак да го дадеш.

Беше с грип А. Изкара го за една седмица и ходи три седмици на ясла! Това ни е рекорда. Според мен беше на 100%  оздравяла. После в яслата имаше детенце с коксаки, но нея не я хвана.
Сега може да има някаква бактерия, но трябва да изчакам. Личната ни изписа изопринозин и инхалации със Cavisept + сироп за кашлица. Та ще видя как ще е до сряда и тогава ще си искам направление за частната в Пълмед.

# 357
Барбалена, нашите ваксини държат! В градината бяха останали 13 от 31 деца, имаше с доказан грип, но малката остана здрава.

# 358
Не виждам причина да се прави почивка. Давам го на малкото от 17-18 месеца с пропуск от ден, два докато дойде новата опаковка. На голямото от октомври.

# 359
Тони, много ми е интересно каква би могла да е причината твоето момче постоянно да завъжда зелени сополи при положение, че и сливицата махнахте. Сещам се за мазните капки между другото, може да пробваш без антибиотик вътре.

Общи условия

Активация на акаунт