Боледуване на децата ни - тема 86

• 18 684
  • 810
  •   1
Отговори
# 780
И ние се връщаме от преглед. На ръба е да има хрипове пак.. затруднено диша. Изписаха ни инхалации с пулмикорт, изопринозин, булзин и някакви капки с адреналин от аптеката. ММ се възмущава защо не са изписали антибиотик, дано не се налага.. Вторник пак сме на преглед. Той видимо не е добре. Сега има 38•
Бързо оздравяване на всички

# 781
И ние се връщаме от преглед. На ръба е да има хрипове пак.. затруднено диша. Изписаха ни инхалации с пулмикорт, изопринозин, булзин и някакви капки с адреналин от аптеката. ММ се възмущава защо не са изписали антибиотик, дано не се налага.. Вторник пак сме на преглед. Той видимо не е добре. Сега има 38•
Бързо оздравяване на всички
Бързо възстановяване на детенцето .

# 782
Аз бях писала, че не се заразявам/заразявах. Миналата година да и в момента съм хремава. Даже ще си направя тест после. Иначе с болно дете винаги съм спяла до него, по цели нощи ми е кашляло буквално в лицето или са лежали върху мен с 41°, по болници колко сме били и нищо. Но явно и при мен стреса в един момент изби. Вече ме заразяват явно.

# 783
Ние от 2018 сме при една частна педиатърка и много рядко по спешност сме ходили някъде другаде, но като чета тука в групата какви лечения се дават....и се чудя в мен ли е проблема и просто вече навсякъде е пълно с некадърност. И не смея да изкажа мнение, защото и аз като майка се хващам за всяка дума и се притеснявам и се страхувам за децата си.

# 784
Малко са съвестните хора и специалисти.
Няма температура.
И вече почти няма зелени сополи.
Видимо има голямо подобрение.

# 785

Хоуп само антибиотика ли повръща или без значение с какво се храни?
Тя не е яла вчера нищо. Повръща си по принцип, примерно снощи след АБ не повърна, повърна 4 часа след това. Днес не е приемала нищо освен вода през устата и пак повърна 3 пъти..

# 786
  • София
Hope90 , приеха ли ви вече?

# 787
Hope  да не е някакъв вирус?

# 788
Ние от 2018 сме при една частна педиатърка и много рядко по спешност сме ходили някъде другаде, но като чета тука в групата какви лечения се дават....и се чудя в мен ли е проблема и просто вече навсякъде е пълно с некадърност. И не смея да изкажа мнение, защото и аз като майка се хващам за всяка дума и се притеснявам и се страхувам за децата си.

Ние от както стана на 4 месеца сме при една частна педиатърка. Но сме ходили и в спешен център (при нейният екип) много пъти, защото той беше и е труден с приема на лекарства.

# 789
Приеха ни. Пуснаха и една банка физ. р-р и антибиотик. Ще чакам да мине визитация вечерта да ги питам как са и изследванията. Казват, че е гнойна ангина, не вирус. Явно е доста обезводнена, заспа в 13:30 и още спи, то има и да наваксва де. Днес беше като парцал.

# 790
Taнчето, радвам се, че детето е по-добре.
Дръж ни в течение. На мен вчера вечерта рязко ми текна носът и вдигнах 38. Днес цял ден съм с 38, трудно пада. Направих тест, Грип А.
Яено още я има тази гадост.

# 791
И аз правих тест и нищо. И на детето онзи ден беше отрицателен. Що за вирус да прави такива поразии като възпаление на ухо и температура, при другото неспирна кашлица, а аз супер отпаднала и сополива. Мислех, че е корона..Снощи пих ибупрофен за да се стегна малко  и да си гледам децата, изпотих се през ноща. Може би съм била с температура. Аз хубаво спрях кашлицата на малкото, но носа е задръстен назад.
Иначе грип има до началото на април.

# 792
Мами, идвам да питам за вашето мнение .. момчето ни на 1г е с температура 2 седмици 37.7 .. 37.5 и надолу. Първо уж задна хрема. Водихме го тези дни на ушен - добре са, уж само леко червено гърло, на инфекционист ни прати, пусна ни изследвания за цитомегаловирус, мононуклеоза /ще прикача резултатите/. Каза нищо притеснително и че трябва да пие противовъзпалително и отделно за имунната система, но мен нещо ме човърка дали не трябва АБ, защото продължава да си вдига и сваля температура, а ушния каза, че най-вероятно ще се наложи да пие профилактично. Ето резултатите:
Скрит текст:

# 793
krystall гърлен и носен секрет пускан ли е?

Лично за мен такава Т, която се поддържа 2 седмици не е нормална. Трябва да се намери причината.

# 794
  • Sofia
А венците как са? В смисъл дали не излизат някакви зъби?
СRP и СУЕ са му ОК. Защо да трябва антибиотик?

Общи условия

Активация на акаунт