Положителен ЧХГ

• 996
  • 16
  •   1
Отговори

Здравейте мами имам положителен тест за бременност с 2 черти и днес пуснахме и ЧХГ дали според вас е положителен?

# 1
  • София
Трябва  ЧХГ да мине 25.0 - повтори го след 2-3 дни и ако се повишава, имплантацията е успешна и вероятността да се развие бременност е голяма.
Стискам палци! Peace

# 2
  • София/Севлиево
Имате ли закъснение?Така показан този резултат е отрицателен,но не пречи да пуснете пак след няколко дни.

# 3
  • Sofia

Здравейте мами имам положителен тест за бременност с 2 черти и днес пуснахме и ЧХГ дали според вас е положителен?
Според мен става въпрос или за изпарителна черта на уринарния тест или за биохимична Б.

Според кръвния тест ЧХГ ти е под 1,20 mIU/ml (тоест отрицателен), а уринарните могат да засекат ЧХГ най-рано от 10 mIU... Тоест няма как уринарният тест да засече бременност преди кръвен тест.

# 4
Няма смисъл от повтаряне на ЧХГ при негативен резултат.

# 5
Имате ли закъснение?Така показан този резултат е отрицателен,но не пречи да пуснете пак след няколко дни.
Имам закъснение 7 дни ходих и на лекар и той ми каза да го пуснем отново след 2 дни има белези на бременност на видеозона.
Също така каза че съм забременяла по-късно ...

# 6
Aleksandra000,и да сте забременели по-късно ЧХГ щеше да е над сегашната ви стойност.
Какви белези на бременност има при негативен кръвен?

# 7
  • Sofia
Какви белези на бременност има при негативен кръвен?
Най-вероятно става въпрос за удебелена лигавица. Ама тя е такава и преди цикъл.

# 8

Здравейте,
Това са моите показатели с последен цикъл 06.01. Вчера бях ма преглед и казаха, че има плоден сак, но се опасявам от кухо яйце. Моля кажете ми седмицата на цикъла нулева ли е или първа?

# 9
Защо кухо яйце?
Рано е за ембрион. Ще го видят при резултат поне 1000 и то с добра апаратура.
Най-добре на 2 седмици закъснение. При вас има горе-долу 1 (ако сметнем цикъла за редовен 28-30 дневен).

Търпение!

# 10

Малко варира в дните.
Ами притеснявам се защото веднъж ми се е случило и предполагам може да се повтори, освен това  така ѝ не мога да оправя тези седмици. …

# 11
В момента си в 5 г.с. + 1 ден. Брои се от датата на последния цикъл, като той се брои за ден 0. Седмиците се броят според завършените ( 0+7 = 1 седмица и така нататък). Същото е както при възрастта на хората - ако човек има навършена една годинка и кара втора, брои се, че е на една годинка, а не на две.
Разбирам, че объркването идва при въпроса “в коя седмица си” - ами казваш, в 5г.с + 1 ден. Което значи че имаш завършени 5 седмици от бременността и в момента караш 6та.
В този срок, в който си ти, няма как да се види друго, освен плоден сак. Изчакай поне до 7ма седмица (завършена) тогава вече се притеснявай ако няма ембрион.

П.С. И аз имам едно кухо яйце и разбирам притесненията. Стискам палци на следващия преглед да се покаже ембрион и да се чуе сърчице!

# 12
Благодаря от сърце!
В момента си в 5 г.с. + 1 ден. Брои се от датата на последния цикъл, като той се брои за ден 0. Седмиците се броят според завършените ( 0+7 = 1 седмица и така нататък). Същото е както при възрастта на хората - ако човек има навършена една годинка и кара втора, брои се, че е на една годинка, а не на две.
Разбирам, че объркването идва при въпроса “в коя седмица си” - ами казваш, в 5г.с + 1 ден. Което значи че имаш завършени 5 седмици от бременността и в момента караш 6та.
В този срок, в който си ти, няма как да се види друго, освен плоден сак. Изчакай поне до 7ма седмица (завършена) тогава вече се притеснявай ако няма ембрион.

П.С. И аз имам едно кухо яйце и разбирам притесненията. Стискам палци на следващия преглед да се покаже ембрион и да се чуе сърчице!

# 13

Само да попитам дали е положителен или отрицателен?

# 14
Отрицателен, но има тема за чхг.

Общи условия

Активация на акаунт