(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Аз понеже имам малко да наваксам умрях да се хиля като искаше Апо да и топли краката под юргана и той от страх избяга да и носи одеало. ;д
Ъшъл определено е лошо копие на Алев която много ми липсва този сезон.

От сета

И още от предаването на Ибо

Heart

# 46
https://x.com/starofshine_/status/1889722805249327534

Съла Heart

Имаме и снимки и резюме.

Фиразъм да Фиразъм ... :'(

ДоФат

# 47
Чак не вярвам, че Апо, главата на религиозното семейство, се впусна отново в авантюра с новата Алев (според сценаристите). Леко ми е отвратитено. Не че не се случва в живота. Но много нечистоплътно. Явно този път Чемпето ще си остане сама да си стопанисва конака...

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 06:41 от victoria vassileva

# 48

Повдига ми се от Апо и новата чакма Алев.Много ми стана мъчно за Сьонмез Ханъм😞
Всички или ще приличат на Къвълджъм или на Доа няма средно положение.Ниляй от завист ще се погуби.🤦♀
Леман и тя дете иска да не остане назад.

# 49
Диагнозата на Сомнез е Деменция, предполагам че всеки епизод ще става по-зле. Може накрая в някакъв дом да я пратят. Как ще забравиш Джемрето в банята, скъса ми се сърцето като го видях как плаче. Киво с Джемре бяха толкова сладки.
Ниляй баси съществото. Вечно недоволна.
Доа и Фатих нищо ново, не очаквам той тотално да се е променил. Розовия балон ще се спука при тях.
Омер е купил къща за него и Киво но не очаквам да са там. Толкова е развълнуван за това че ще си има детенце и той иска момиченце. Явно той засега ще живее при нея. Повече от неговия апартамент няма да видим.
Леман горката и тя иска бебе, Метехан все още недоловен, Кайхан пък не ще да чуда за дете.
Вечерята както очаквах Пинко не остана очарована. Единия купува къща без брак, другия ще чака бебе без брак, егати жената. Всички трябва да живеят в отделни къщи. То в тази къща всичко е токсично.
Всички без нея и Ниляй бяха щастливи че Омер ще става баща.
Апо не ща да го коментирам. Явно иска да прави още деца, подига ми се но кво да се прави.
Фираз и Нурсема мисля че ще се съберат но вече към края на сезона.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 13:21 от itshristina

# 50
Размислих се за Нурсема- как хората бягаме от тези, които ни обичат, и летим към тези, които ни изягват. Макар, че имамът я избягва деликатно, но много обидно. Единственият шанс за Фираз е да предложи на Нурсема да избягат двамата. Иначе спокоен ден няма да видят с тези майки.

# 51
Много се изкефих като почнаха да бомбардират Пембяна на масата 😀 И гък не можа да каже, затапиха я всякак 🤣 Но Мелания се вселила в Доа, каква беше тази шапка на брака 😄

# 52
Поиграх си малко с моментите на Доа и Фатих ,но ако има желаещи за гифчета на други неща ще поема.

Ще ги пусна в две части.

Довечера си имам занимавка.

# 53
Още доглеждам епизода.
Много ме хвана яд на Ниляй и Пембето.
Как може поне от кумува срама да не кажат едно честито за бебето.
Физиономията на Ниляй когато разбра за къщата беше безценна.
Да, Ниляй е много противоречиви и колоритен образ обаче е изключително голяма злобарка.
И какво беше това извинение от Доа?
Сега, да не казват за къщата щото ще поставят Мустафа в неудобна ситуация ли? Айде бе!
Пембето е ужасна гад.
Как може да стоиш с човек на маса в къщата ти, да си го приел за гост на твоята трапеза и така да му въртиш очи?
Еми, тя за малко да й каже в прав текст, че е стара за бебе и как не я е срам, че ще ражда.
Ниляй също реагира доста тъпо.
Поставиха ги на място обаче, което е добре, заслужиха си го. 
Леман разбира се, че ще иска и тя бебе. Но ако трябва да сме честни тя си правеше такива коментари и преди да разбере за Кавълджъм, така, че не можем да кажем, че гледа от нея и да не остане по-назад.
Илями ме разочарова. Не е приемливо поведението му към Нурсема.
Хем я взе, хем я отбягва. Държанието му е странно. Не ми харесва. А му симпатизирах много.
Нямало връщане назад-каза. Ами като няма дръж се нормално и се сближи с бъдещата си жена поне малко. Много тъпо от негова страна.
Ако изобщо се стигне до брак. Защото вече мисля, че няма да има такъв и годежът им ще се развали.
Новата любов на Апо няма да коментирам. Банална история, гнусна работа, много недомислено.
Хареса ми Мустакатото как изведнъж показа, че и той е човек с чувства.
Много ми беше неприятен. Ама ето, че и неговата броня се пропука.

# 54
Да, и аз се чудих много защо аджеба трябва да се извиняват на Мустафа, хеле пък на Нилай? Човекът със свои пари е купил къща или каквото и да е, защо му се сърдят? Не ги разбирам тези хора.
И Пембето как пък от нещо не остана доволна, как пък едно нещо не и хареса! Силно отровен човек.
Новата история на Апо и на мен ми е крайно отвратителна. Мисля, че и повечето зрители така се отнасят.
Илхами и Нурсема няма да се оженят. Илхами си е традиционалист и толкова. Тя вече започва да осъзнава някои неща. И може би най-накрая ще се усети, че за всяко нещо търси Фираз и споделя с него. А Фираз просто оживи сериала, продължавам да съм му голям фен.
Деменцията на Сьонмез ще създаде затруднения на Къвълджим и ще забави донякъде плановете им с Омер, но ще намерят решение.

# 55
Мустафа той няма ли заделени пари че да купи къща на Ниляй. Не харесвам Фатих, но ето човека от неговите пари дали от заплати или нещо друго купи къща на Доа. И да кажем че и другия брат беше взел къща на жена си , тя щеше да полудее там и без това щеше да си злобее сама, сега в къщата тя и пинко злобеят взаимно. Никой не е длъжен цял живот да живее с родителите си. Пинко това иска цялото семейство да е там че да ги командва и да им проваля животите им.

# 56
Ето и втората част.

Ниляй е божия напаст! А за Апо важи приказката за котката която видяла...и помислила ,че е манастир.Иначе е голям моралист и на всеки чете морал ама не си гледа неговите бакии.

# 57
На мен ми идва в повече историята с деменцията. Малко ли драма има, че и това?
Намаше нужда.
Фираз е наистина много добре замислен герой. Мързелив е, лентяй, безотговорен, като непорастнало дете.
Има голямо самочувствие, женкар, пройдоха, научен на лесното. Но е много добър по душа, чистосърдечен, започва да се променя.
И се видя съвсем друг образ, от този, който в началото ни представиха.
Изобщо голяма изненада е този Фираз.
Аз в началото не го харесвах хич. А в момента ми е най-интересен той като развитие.
Чувствата му, постъпките, интригата там е най-интересна. Има развитие,израстване.
Не се отдръпна от Нурсема въпреки всичко, все още е до нея, приятели са.
А тя взе да ме дразни много.
Някак много бягат от бурята и интригата. Липсва ми голямата драма, скандали, да има екшън. Трябваше Фираз да дойде и да каже, че е влюбен в нея и да избухне, а те пак замазаха нещата.
Обаче Апо как веднага въпросително погледна към Пембе, да му обясни какво се случва. Сякаш той не е в това семейство. За всичко трябва тя да отговаря.
Голяма деградация на негови образ. И то не към добро. Много започнах да му се дразня и даже ме отвращава.
Доа е голяма наивница. Надявам се обаче, че този път ще е права и най-накрая ще са щастливи.
Очаквам в скоро време новина за второ бебе при тях,а след това и Ниляй ще я последва, за да не остане по-назад.
Интересно ми е да гледам развръзката между Халюк и Севтап.

# 58
Сомнез вече се изчерпа. Аз си мисля че и актрисата иска да си отива вече.
Фатих няма да се промени. Очаквам до два три епизода пак да има драми с него. Не го харесвам от самото начало така ще бъде и до края на сериала. Пак някаква простотия ще извърши. Щом един пък изневери на Доа пак ще го направи.

# 59
Здравейте, дружки!
Помогнете на старата фенка Шербетка
Пуснете ми линк за гледане на руски или български превод, моля, моля

Общи условия

Активация на акаунт