(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 31 920
  • 753
  •   2
Отговори
# 30
Очаквам всички до един , може би без Мустафа и Нурсема да са потресени от новината и да обвиняват Къвлъджъм. Искам скандал Пинко-Къвлъджъм.
Метехан аз очаквах поне искрено да се зарадва за бебето, но после се замислих защо така реагира. Притеснява се че когато се роди бебето Омер ще спре да обича Метехан и цялото внимание ще е изцяло към бебока. Бебешките обувки бяха толкова сладки..

# 31
Влизам да кажа, че много ме е яд на Апо бей. А и на всичките мъже Юналови.
Е как пък един от братята, чичовците не скочи да защити Нурсема.?
Тя също постъпва мижитурски, защото е влюбена в имама и нали да го вземе както й е паднало.
Още не съм догледала цялата серия.
Обаче как само й каза бащата й, че повече кракът й няма да стъпи в къщата и ще се омъжи задължително и това е.
Пемба само как отговори на Доа, че никой не го пита Фатих за мнението му, връща се в къщата и толкова.
Апо изглежда хрисим само привидно.
Когато не става дума за него е истински фанатик.
Не разбирам каква е идеята на появата на Ишил. Както казах актрисата е много красива. Но за мен също е само на пук на Мюзге. Не мога да си обясня за какво изобщо я вкараха.
Пак да се върна на Нурсема.
Интересна развръзка за мен би била имамът да се ожени за Нурсема и постепенно да се влюби в нея. Ето, това ще е нещо различно.
Слушайте какво, дайте ние да вземем да напишем един сценарии😂 тия не ги бива.
Ще им вземем хляба😀
Наистина се надявам някой да се сети, че съществува и Нурсема, не само златната кокошка Фатих.
Изобщо не мога да разбера какво е това толериране на Фатих. Той дори не е първородния. Мустафа е най-голям.
Фацо е по-оправен, по - успешен, но какво е това делене на децата най-вече от Пембе, че от Апо.
И изобщо тия синковци много послушни.
Фатихи той ужким се опълчва, Мустафа също взе да се опитва да надига глас, ама накрая пак става каквото кажат старите.
Не си го обяснявам това нещо.
Къщи купува, правят се на много самостоятелни, но мама Пембе тропва с краче и всички й играят по свирката.
Крайно неприятен персонаж ми е учителката . Със свещ да я бяха търсили по-неприятна жена нямаше да намерят от тая Халиме.
Много ме изкефи как се облещи Пембе като казаха, че Кавълджъм е бременна.
Сега фразата аз съм отгледала три деца вече няма да минава.
Обаче можеше още по-добре да го изиграе.
Не ми беше достатъчно това.
И последно да спомена Севтаб много разведрява обстановката.
Невероятен беше танцът й в компанията 😂😂😂

# 32
Поздравче Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 18:17 от itshristina

# 33
За репликата на имама- казва "аз нямах шанс". В предишното изречение казва на баща си, че негов приятел е влюбен в Нурсема. Аз го разбирам като това, че той не е равнодушен към Нурсема, но не е дал проява на чувствата си заради Фираз, когото счита за приятел. Освен това имамът също има стари рани и си е повярвал, че с друга няма да е щастлив. Аз предпочитам Фираз. Ако ги оженят насила Нурсема ще продължи да страда, като мисли че не е обичана, а женят любимия и насила за нея...

# 34
Кога  следващата серия ?

# 35
Всеки петък от 20ч по Шоу ТВ.

# 36
Признавам си, че нямам желание да изгледам този епизод. Гледах клипчета от инстаграм, но толкова да се изчерпат Rolling Eyes Гледах и фраговете, едно и също се дъвче. Трябва да го приключат, поне докато са на върха, а не да съсипват всичко градено 3 години Unamused

# 37
Съла при Ибрахим Селим

ДоФат

# 38
Толкова са оригинални от към сценарии че снимат нещата от сезон 1.

# 39
Да се женят двойно майка и щерка и да се приключва.
В крайна сметка ще клекне за брак Доа.
Ще се вирне и в къщата най-вероятно.
На мен все още ми е интересно. Но истината е, че гледам не с такова желание като преди.
Фираз в момента изнася целия сериал, осъзнавате ли?
Добре, че е той та да има малко свежест, и тримата да върви, хората се отегчиха. Каквито и да са рейтингите, каквото и да ами говорят, убедена съм, че повечето хора са на това мнение. Сериалът трябва да приключва. Ще прецакат всичко.
Колко хубави сериали така съсипаха.
Гьокхан се очовечи. Някой писада се вземе с Мери. Не става. Дърта е за него. Нищо общо нямат като ценности, характер, мантлалиет, нищичко.
Биха били супер страна и нелогична двойка.
Да го бяха захаджишшли с Ишил, да го пратят в чужбина и да с приключва с безсмисленото им участие в сериала.
Развалиха даже образа на Асуде.
Аз ви казах, че ще отмъщава.

# 40
Еврим и Баръш са един от главните герои ,но в всеки един епизод има няма 5 минути общи сцени. Как искаш високи рейтинги като не даваш сценарии за главните ти , а гледаме 30 минути поне глупавата Нилай, ама нали е дъщеря на сценариста, там е простено. През останалото време гледаме Пинко нейните монолози седнала на дивана. Явно повечето са там, само заради парите, защото не е гаранция ако отидат другаде ще се задържат повече от 5 епизода ,  дали не трябва да има повече екранно присъствие за някои явно не ги интересува.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 22:48 от itshristina

# 41
Ниляй е най-важна бе гледаме я по 40 минути

Фейза за сп.Маг

"Има толкова много добри коментари повярвайте, лошите коментари не ме събарят. Не мога да кажа, че уважавам всяка идея; обаче съм наясно, че не трябва да вземам всяка идея под внимание. Най-голямата характеристика на Нилай е нейната откритост. Тя не се колебае открито да изрази мислите, през които преминават всички. В това отношение можем да кажем, че тя е много смела.

# 42
Горката Сомнез Алцхаймера здраво я ударила. Как ще забравиш Джемрето в банята. Къвлъджъм в нейното състояние за кое по-напред да мисли.

# 43
Търсят причина да покажат че само Пинко може да гледа деца 🤔

# 44
Виждаме я как си гледа децата.

Общи условия

Активация на акаунт