(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Ами Фатих е инвалид не е момента да мисли за себе си
Въпроса е ще повторят ли всичко ще се впечатлили котето от полата като я вдигнат и да я помисли за поредния манастир.

# 16
Омер и Къвлъджъм сиаят заедно. Heart

Красива Доа. Жал ми е за нея.

Горкия Фираз. Стана ми любимец.

Аз не вярвам че Фатих ще остане инвалид. Ще се преструва на такъв, само за да държи Доа до себе си и да я контролира.

# 17
Това ще е нелепо нали уж го избелват. Всички знаем какво направи - факт. Но бих искала да се промени!

# 18
Това са мой догатки спрямо това което съм гледала от него. Както има една поговорка "вълкът козината си мени нрава не"

# 19
Много искам отново да се съберат Доа и Фатих. Просто са страхотни заедно. За да няма проблеми трябва да живеят в отделен дом, но Пинко няма да го позволи..

# 20
# 21
Скучен епизод беше , но рейтинга си стой доста стабилен.
Фатих виж го ти , къща купил на Доа , а Омер се изнася/продава апартамента си и ще живее с Къвлъджъм. Дано и те си имат къща, но в предвид че Сомнез явно почва да има наченки на Алцхаймер, скоро няма да се изнесат.
Нурсема и Фираз ми стават все по-симпатични, и изглежда публиката много ги хареса. По-добре са от ДоаФат.
Нилай единственото което ми хареса от вчера беше че гледаше дали Фатих няма да залитне по тая дето се грижи за него. 😁
Апо явно иска още едно бебе да прави
Тази новата която прилича на  Алев е доста сполучлива.

# 22
Сега догледах последния епизод. Не е "уау", но ми допадна. Праведността на действията на имама, Фираз, който не се изпуска от последния си шанс. Пембе с цинизма си да каже : "И какво- поскита и се върна". Апо- колко двулично да ожениш дъщеря си за една прегръдка, а ти самия да залиташ по всяка фуста, която му говори, че за "неговата възраст"... нещо не е подходящо. Влизането на тази актриса според мен е напук само на старата актриса, която изпълняваше Алев и напусна заради друг сериал, който пропадна. Не ми е симпатична тази линия. Но историята с Нурсема наистина става централна. Кавълджъм и Омер ми идват лигави- тя не е толкова млада за да се държат детински... Мери беше най-елегантна на годежа. А образа на майката на Ниляй също малко нелепо стои... Но има заряд и потенциял. Браво! Така и следващ сезон ще има...

# 23
Чак сега разбрах Фацо на кой се е метнал в женкарството😂
То, бива бива ама....толкова не бива.
Как така съм изпуснала новата тема, не знам.
Пускам си серията сега. Не съм я гледала още. Гледах отделни фрагменти в ИГ.
То и основно разбрах какво ще стане.
Тази Сила обаче ще има голяма кариера пред себе си. Много добра актриса е. Още в "Наследство" се разбра.
Фацо е страшно попадение също. Образът му велик. Цяла Турция го намрази.
Севтап наистина е малко скалъпен образ, но Неслихан Йелдан е толкова добра актриса, че го прави много чаровен.
Тя всяка роля прави такава. Много, много я харесвам.
Мен Мери не ме дразни. Просто очаквах, че ще има романс с Апо. Много сгрешиха сценаристите, че не го направиха така. Какви са тия млади девойки дето му намират? Мери е точно жената за него. Хем е супер модерна,хем си имат приказка, харесват се, жизнерадостна е, земна е.
Щеше да бъде бомба. Много сгрешиха, че не направиха нещата така. То няма как да не са се получили. Те решават. Ако са искали, щели са да развият сюжета в тази посока.
Далеч по-интересно щеше да е.
Bea Snow , направила си много добра характеристика на образа на Розовата Анъм.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 21:59 от Caroline_Bingley

# 24
Всичко Ок ама да ми намалят малко Ниляй.Не мога да я харесам и това е дразнеща ми е и актрисата и всичко. Да не коментирам ,че за Ниляй се рева от целия сериал ,а Фатих му отделиха 10 минути в които Доа го поплака и после влезнаха със скок една седмица той в количка.Той от страх да не го зареже Доа като видя на каката полата и реши да скокне и от стола по бързата процедура с патерици. Можеше малко драма да вкарат бана не. Все едно прокажен Фатих...
Иначе за КъвМер любовта ги прави деца тях.
Чакам някакво развитие около Метехан вече трети сезон сме.
Както и искам Нурсема и Фираз.Спешно и то...Страхотен е този Батухан!
Кога Апо ще поумнее? Ако е за неговите блата няма проблем ама иначе омърсила го щерката айде да я женим...

# 25
Не знам за вас, но всякаш Апо(актьора) е позаслабнал май или само на мен ми се струва.
Севтап дано оцееле операцията , тя с Мери са ми симпатични.
Метехан сега го ревността го удари.
Явно бебе мания превзе почти всички. Кивмер, Доа си пожела братче или сестриче на Джемре. Леман и тя май, макар Кайхан не желае. Ако Апо преспи с тая не се знае и там може да има нещо. Grinning Grinning
Фираз е топ попадението на сезона. Не съм го гледала никъде другаде , но тук перфектно се справя.
Нямам търпение за сцената при научаването на новината за бремеността на Киво. Пинко вземе удар да получи. Нилай да изръси пак някоя простотия.

# 26
Привет,фенчета!
Кой каквото ще да казва, но сериалчето си го бива и ненатрапчиво си държи рейтинга. Много близко е с реалния живот на комшиите.
При озвучаване на новината за бременността на Къвълджим, Пинко гледа като отровена с гъби.
 Пак си намери повод да сравнява Нурсема  с нея. Направо не мога да понасям повече лицемерието ѝ, както и това на онази дърта вещица от района. И двете "плачат"  за един по-як мъжага, ама йок. Няма такива кандидати.
Иска ми се Нурсема да се откаже от имама. Така и агнето цяло и вълка сит. И тя като баща си- от цвят ,на цвят, но стига вече, да си се взимат с Фираз и да си седат на задните части.
В новия фраг и Мустафа вече се бунтува - браво !
Спокойна неделя

# 27
Искам Пинко сама накрая с колкото жени и слага Абдуллах си го заслужава ,че и повече. Но ако може той на финиш с Мери и на мен ми е симпатична затова се ядосвам ,че заличават героинята и.
Неслихан Йелдан е страхотна актриса още от Мечтатели я харесвам аз.

# 28
Аз се надявам Неслихан да остане, но едва ли.

# 29
Като цяло серията ми хареса.
Само едно нещо ми беше крайно неприятно, да не кажа отвратително- това, което започна да се случва между Апо и Ишил. Направо не мога да гледам тези сцени. Самата Ишил е симпатична героиня, но защо е това? Какво искат да ни покажат, каква полза има сериалът от това? Никаква. Напротив,  историята е пълно копие, а героите са лошо копие. Ишил не е Алев, а новият Апо изобщо не е като стария. И е много тъпо да се повтори едно към едно един и същи сюжет Много съм недоволна от това.
Всичко друго ми харесва. Даже майката на Нилай и оня дървен мустакатко. Точно тя е човекът за него, ще види той кон боб яде ли. Joy
Най-интересен от всички и любим герой ми е Фираз. Отдавна и с вас споделям колко пълноценен герой е. В тази серия станаха ясни много неща. Стана ясно защо е водил такъв бохемски живот, защо нищо не е подхващал, защо е сменял жените- заради майка си. Никога не е хвален, никога не е чувствал нейната подкрепа, цял живот в студенина от най-близкия човек. То това си е биологична потребност- майка ти да те обича. Още повече е жива и здрава, хайде, ако я няма, човек ще пренасочи към друг обект стремежа си към най-чистата любов. В живота това може да е леля, по-голяма сестра и т.н. Но тази студена желязна лейди е жива и здрава. Класическа и много добре поднесена в сериала история на истинска рана от майката. Хайде, не е първична рана, защото е налице майка му, но е истински болезнена.
Затова и сега толкова плаче Фираз- сякаш нещо се отприщи в него след влюбването му в Нурсема и не само тя е причината- сега като че ли всички емоции, които е сдържал излизат навън.
И много ми харесва отношението му към децата, хем мъжкарско, като на истински треньор, хем нежно. "Кюфтенца" ги  нарича. Relaxed
Намери и истински приятел в лицето на имама. Даже доведения му брат го подкрепи.  За Гьокхан пак да си кажа- харесала съм Мери за него. Хубав мъж е, очовечи се, а тя много заслужава любов. Ето, в момента Нурсема с нея споделя. Дога и е приятелка, но сега цялото и време е с Фатих, Нурсема осъзнава това и се опира изцяло на Мери.
Едно нещо не ми стана ясно и ако някой е разбрал- какво промърмори Илхами на баща си? Каза, че негов приятел обича Нурсема и нещата са сложни. Като го попита баща му ако не беше така, какво щеше да бъде отношението му, той нещо замаза. Да не би някак да я хареса?
Но нищо де, аз вече не държа на това Нурсема да бъде с Фираз, макар че го искам. За мен вече е важно той да има истинска любов.
Чакам да видя реакцията на Уналови при съобщението за бебето. Joy
Ревността на Метехан е съвсем нормална.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 17:30 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт