(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 785
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Имала си крушка опашка. Изглежда има причини да наблягат толкова много на душевно-болните хора...
Скрит текст:
Според последните налични данни, приблизително 38% от населението на Турция страда от психични заболявания, което поставя страната на второ място сред 16 изследвани държави в доклада „Mind Health Report 2024“, поръчан от застрахователната компания AXA и проведен от Ipsos . Това представлява значително увеличение в сравнение с предходната година.​
Duvar English

От друга страна, Министерството на здравеопазването на Турция съобщава, че около 17% от населението се сблъсква с психични проблеми, като приблизително 3,2 милиона души страдат от депресия . Разликата между тези данни може да се дължи на различни методологии и дефиниции за психични заболявания, използвани в различните източници.​
health-improve.org

Освен това, около 9 милиона души в Турция търсят психично-здравна помощ всяка година, което подчертава сериозността на проблема .​
World Health Organization (WHO)

Тези данни показват, че психичното здраве е значителен обществен проблем в Турция, като младите хора на възраст между 18 и 34 години са сред най-засегнатите груп

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 08:28 от victoria vassileva

# 481
https://youtube.com/playlist?list=PLMuobZM1agEEPMv1EjRMakAP9D6Wn … =9MH3Dj_KJVuHTLXJ    
Качвам интервютата по Диема Фемили, остава само да запиша интервюто с Абдулах

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:15 от bgnetk@

# 482
много благодаря. най ми хареса това на Баръш.
И още една новина и Метехан си тръгва в края на сезона. Ще си търпим Нилай и тъпата и майка още.
Дано това е знак ще бебето на Омер и Къвлъджъм ще се роди. 🙏
Ново от Еврим и Рахимджан 🥺

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 23:50 от itshristina

# 483
Много похабени герои- и Мери, и Метехан... Нурсема и Доа ги направиха на луди калинки... Филм на абсурда.
Дами, хубав майски ден Ви желая от сърце!

# 484
Да видим кои са следващите напускащи защото мисля ,че още ще има след Сибел,Рахим и Шебнем.

# 485
Аз лично залагам на Емрах и Съла. Ако пак Фатих изневери.
Приятен ден и слънчев ден.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 10:41 от itshristina

# 486
Добро утро,

Тези които гледат по Диема Фемили, засекли ли сте кратки интервюта с актьорите? Сутринта пускам Диема-та и гледам интервю с Нурсема, превъртях назад и с Йомер и Абдулах имало (довечера ще гледам). Май между сериалите ги дават.

Да. Имало е интервюта и със Сибел Ташчъоулу (Пембе).

# 487
Къде ги гледате тези интервюта? Има ли ги в интернет?

# 488
Няколко коментара по-нагоре има линк.

# 489
Чудя се,дали за 4 - ти сезон ще остане някой актьор,един по един напускат сериала.
Чакам интервю и с Еврим.

# 490
Важното че Нилай остава. 😁😁
Вчера ми попадна клип на рождения ден на Фейза. Толкова неловко беше. Баръш беше танцувал с нея и имаше иронизиращи коментари че той се е спазарил и ще оцелее още един сезон.
На партито ги нямаше Еврим, Съла и Джерем.
Явно някои са били там за да са спасят работата си. Все пак аз продължавам да мисля че мама и дъщеря дърпат конците вътре и продуцента се съгласяват с тях.

# 491
Писна ми вече от тази Ниляй.Има ли сцени с нея,спирам звука или превключвам канала.Ама продуцента си е виновен,че позволява да се случва това. Шуробаджанащината я има и при съседите.

# 492
https://youtube.com/playlist?list=PLMuobZM1agEEPMv1EjRMakAP9D6Wn … =-8gRJtGWVAOH1Ep9
Добавих и интервюто с Абдулах - най краткото

Дават ги сутрин от 4 сутринта до 13ч, между сериалите. За сега тези са излъчвани.
Ако засечете ново интервю, дайте знак.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:20 от bgnetk@

# 493
Нова от Съла

# 494
Добро утро,
От снощи,Къвълджъм и Йомер

https://www.instagram.com/reel/DJKlVB1thbe/?igsh=c2JjanN0NzBzMGs

https://www.instagram.com/p/DJK1-aAo9uy/?igsh=YmhwNDI1aWxhZXow

Къвълджъм няма ден спокоен, все нещо се случва. Бременно коремче ли се вижда вече, в този епизод.
След малко ще гледам епизода с бг субтитри, да разбера лудата какво каза, след като прасна по главата Севиляй с вазата .

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 07:02 от bgnetk@

Общи условия

Активация на акаунт