(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 781
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Най-сетне се целунаха Омер и Къвлъджъм. След 3 месеца суша. 😁😁
Сватбата на Фираз и Нурсема беше ок, но да беше я направил той, а не Ишъл. Какъв поглед и даде Нурсема на нея, очаквах да я убие с поглед.
Тая лудата наистина откачи. Къвлъджъм добре че Асуде и наби канчето в главата иначе щеше да си мисли все още че тая е добра и невинна.
Омер ми хареса целия епизод.
Жал ми е за Мустафа.
Фатих пак е загазил.
Рейтинга от вчера. Всеки имаше екранно време , но по-малко Нилай по-добре 😁

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 12:50 от itshristina

# 496

Най-накрая да видя целувка от Къвълджъм и Омер. В епизода снощи се видя коремчето й

# 497
Певецът Мурад Балджи се завръща специално от Холандия за да играе ролята на Лео , бивш възлюбен на Ишъл. Освен това казват, че освен вече обсъдените няма да има други напускащи сериала актьори. Да видим. Лео ще се появи още в епизода следващата седмица. Искам да видя Апо рогоносец.

# 498

Нещо ново от Еврим

# 499
напоследък доста е активна в инста, споделя доста с Баръш, което в началото на сезона го нямаше.
Ще ми липсват тия тримата. Сладко семейство бяха. Sob

# 500
Големият Метахан си тръгва,но малкият ще дойде.
От последния трейлър ми стана ясно,защо Берил се навърташе около Къвълджъм и искаше да й навреди. При катастрофата която преживяха в края на първи сезон е умрял Хълки.

# 501
Любим сериал, все едно съм си вкъщи, някакво домашно очарование има, забавни с гостуванията си, с вечерите и закуските как си обсъждат и се карат, леко и приятно, после драми, има динамика, съдържателни диалози, грижата на Къвълджъм за майка й много човешко и истинско. Изобщо всички нюанси от човешките взаимоотношения - като във всяко семейство.

# 502

Аз преди 10 години и половина не си държах ръката там,а купата с пуканки 😂

# 503
Берилчето (не и знам името) е чудесна! Какъв тон, какъв поглед и то играе повечето сама. Няма с кого да си прехвърля реплики 🙂 Има и чудесна дикция, мога да кажа повечето актьори я нямат. Мъмрят си под носа или събират думите, но тя натиска всяка една буква като говори. Много ми допада, много.

# 504
Тя с нейното Хулки. Grinning Grinning В озета пише че се самоубила, но не ми се вярва..

# 505
Тя с нейното Хулки. Grinning Grinning В озета пише че се самоубила, но не ми се вярва..
А аз четох, че няма да намерят тялото и, тоест отворен е краят и за момента.

# 506
в сайта на шербета пише че се е самоубила

# 507
По тв гледах нещо, което не знаех, че се случва - Фатих и болната му майка взеха детето на Доа и злорадо и ехидно се радвахаа. И то след като скроиха номер на Доа, и продължават да кроят гадни капани. Общо взето човек не трябва да се занимава с някого, който има връзки, защото ще го съсипят. Ок тя не беше права да не му показва детето, но тя беше набрала много яд и обида, след като съда се беше произнесъл тя щеше да го показва иска или не. Отвратително просто, много ми паднаха в очите Фатих и майка му.
Не мога да повярвам, че тези двамата отново се събират.... мисля, че е защото все пак беше много голяма любов, а връзката им нямаше естествен край.

Обаче Алев изобщо не постъпва правилно, ходи да дразни Пембе нарочно... много грозно. Апо й бил казал, че я обича, ама не защитавал любовта си, каза й че никога не би се развел, и тя се ядоса и искала да покаже на Пинко от къде изгява слънцето. А реално Апо просто показва тотално неуважение към жена си, това е. Алев не й е работата там, и достойно е да се отгели, а не да се натиска.

Тези религиозните са нетърпими честно... Нилай Пинко и цяла орда забрадени в бистрото на Мустафа и Сьонмез. Нетърпими за гледане и слушане, както и надменното поведение на Пинко за бебето.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 08:40 от Tanya Valcheva

# 508
Фейза (Ниляй) е под следствие (разследване) заради злостни постове към новата приятелка на бившия си любовник. В отделно интервю се защитава от коментарите на публиката за слабата и игра... Май ще изплискат канчето с майката . сценаристка.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 09:25 от victoria vassileva

# 509
И аз го четох, да не би майката да се е вдъхновила от дъщеря си за образа на Нилай, и направо тя да играе себе си. Grinning

Умут е ужасен съпруг... още в началото на брака им си излиза с Алев, а Нурсема си седи сама вкъщи... абсурдно е. И не защото тя е религиозна, а той не, просто повечето бракове не са така, никой няма да те остави, за да е сам с негова приятелка. Отделно Умут скоро се върна абсолютно пиян, отново не защото Нурсема не пие, а никоя жена няма да търпи до нея да спи пиян мъж, затова стана и се премести. Умут не става за съпруг по нито един параграф, отврат е, абсолютен неудачник и пияница, и на тази възраст още работи в бар.

Не знаех, че жена може да е ходжа...

Общи условия

Активация на акаунт