(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
ШЕРБЕТ ОТ БОРОВИНКИ
резюме към 100 еп.
Въпреки че опитите на Дефне да се сближи с Фатих бяха отхвърлени от него, той не може да обясни тази ситуация на Доа, която е била свидетел на края на цялата сцена. Фатих е отчаян. Ишил му се притичва на помощ и с хитър номер помага да се разкрие истината.
Сьонмез, която е  отвлечена от Берил ще бъде  намерена от Къвълджъм и Йомер. Причините за действията на Берил стават известни, но тя се самоубива. Дълбоко шокирана от случилото се, Сьонмез решава да се премести в старчески дом, за да не бъде повече в тежест на другите.
Лошото отношение на Мустафа към всички в къщата, особено към Нилай, в крайна сметка достига своя предел. Нилай няма да го търпи повече.
Появата на бившия любовник на Ишил, Лео, силно я разстройва. Лео очевидно не е дошъл с добри намерения. Докато Ишил се опитва да се справи със ситуацията с Нурсема в къщата, за нея възниква друг проблем. Нилай чува разговорите ѝ и докладва всичко на Нурсема, което се превръща в предвестник на сериозни събития.

# 511
Епизода ми хареса финала също само това ,че Мустафа не си пие лекарствата не ми харесва никак.

Освен Рахим и Шебнем други за напускане чакаме ли?

# 512
Все още не, Бирсен каза че за сега никой друг няма да напуска, но се надявам че ще има още някой.

# 513

https://x.com/sayllater/status/1921273531595207128

КъвМер в 100 серий.

Много харесвам Рахим и мисля ,че Метехан отдавна е изчерпан. На добър път на Рахим!

# 514
Жалко няма да бъде голямо братче ако не го спасят, но поне малкия ще носи неговото име.
Надявам се, че няма Омер да ѝ обърне гръб на Киво и на бебето, но предполагам, че ще в тежка депресия и не искам да си мисля, че този път може да я обвини и нея.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:08 от itshristina

# 515
Не разбирам,защо когато някой напуска го "убиват".Почти всички . Тия сценаристи наред ли са изобщо.
Аз си мисля,че Къвълджъм ще роди преждевременно,жената така и не успя да си изкара спокойно бременноста. Дано поне този сезон да е с щастлив край,но се съмнявам в това.

# 516
Досега нито един финал на сезона не е бил с щастлив край. Мисля че и този ще продължи в същата тенденция.

# 517
Като го убият става по запомнящ персонажа все едно е имал някаква мисия и е свършила
Като го изпратят в чужбина никой не го говори.

# 518
Направо да го пратят при Чимен и да забравят за него. Grinning Grinning
не знам защо но тази сцена на Доа и Фатих все едно беше сбогуване. Много странна беше...

# 519
Направо да го пратят при Чимен и да забравят за него. Grinning Grinning
не знам защо но тази сцена на Доа и Фатих все едно беше сбогуване. Много странна беше...

Все едно ще убият Фатих така я усетих иначе защо да го избелят толкова? И това че всяка катастрофа е нищо пред неговата загуба ми дойде жив спойлер.

# 520
Аз чух, че на финала пак ще има катастрофа😑

# 521
  • Пловдив
Че то ще остане ли някой жив. 🫣 В последните серии малко към Ябълката направиха завой. Ишил малко на Ендер го докарва......🥳

# 522
Аз чух, че на финала пак ще има катастрофа😑

Демек кой остане жив е в новия сезон

# 523
Ами има няколко опции
Доа и Джемре или Фатих
Ишъл
Сомнез
Къвълджъм, но дали ще е има преждевременно раждане, но нали тя и Омер вече имаха такова нещо.
Но залагам на Доа. Тази сцена с него ми дава това основание.

# 524
Ами има няколко опции
Доа и Джемре или Фатих
Ишъл
Сомнез
Къвълджъм, но дали ще е има преждевременно раждане, но нали тя и Омер вече имаха такова нещо.
Но залагам на Доа. Тази сцена с него ми дава това основание.
Диалога беше следния ръцете и бяха поставени на сърцето му ,че е зает само да я обича ,че думите извират и я успокояваше ,че няма да се случи това да го загуби защото тя му каза :Ами ако се измориш?
И че аллах и вземал всичко и тн.По скоро той ми е по вероятен.

Общи условия

Активация на акаунт