(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 734
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
ПО ТВ - от всичко гледано до момента, стигам до извода, че религиозни и нерелигиозни не бива да се смесват, не знам за богатство, но що се отнася до подобен тип ценности и разбирания за живота хората трябва да имат еднакви възгледи, иначе нищо добро не ги чака.
Алев определено ми падна в очите с това, че търси Апо. Аз съм ок любовта да се търси на всяка възраст, и против уредените бракове, но Пембе какво е виновна? В случая не е вината само на Апо, а и на Алев, защото тя не само го търсеше, но тя нарочно започна да го провокира с това, че ще се жени, после пак го потъри да му обяснява как едва ли не я е излъгал, при все че те нищо не са преживели, но видиш ли я е подвел и тя сега от отчаяние се омъжва за Рюзгяр.
Пинко си го изкара на Доа, която няма вина, но разбирам и състоянието на Пинко, защото реално всичко започна с омешването на двете семейсва - религиозно и не релизионо. Доа с Фатих, оттам Къвълджъм с Омер, Кайхан с Леман, който й заложи всички пари, Умут с Нурсема и накрая Алев с Апо. И макар Къвълджъм и Омер, и Кайхан с Леман всъщност да са щастливи и могат да са успешни двойки, отстрани от нейна гледна точка си е загуба, и на ресурс, и на всичко. А за останалите нямам думи, Доа и Фатих само проблеми, не винаги провокирани от Пембе, а най-вече от Фатих, Умут не може да се грижи за семейство, те ги питат за дете.... , Апо се развежда, поне няма да прави Алев любовница. Макар че не знам какво става после, но явно тя му става такава, защото развод няма, но има дете от Алев.
За мен показва цялата несправедливост към жените в това общество. Да, не е справедливо и към Омер и Апо, които с а били оженени насила за жени, които не искат, но докато Омер дори без любима не е подвеждал Леман, но Апо е правил семейство с Пинко, и как можа да го изръси пред всички, той направо я съсипа.

Тези хора не са излезнали още от султанския период на развитие що се отнася до взаимоотношения. Доа изведнъж реши да гони Пембе от собствения й дом и да го играе новата жена на султана и главната там.. Алев дойде и тя с цялата си наглост. Подкрепям един мъж да се разведе и да търси любовта, но няма как да изгониш жената и майката на децата от дома им, това е нейният дом. Алев и Апо да си създадат нов свой дом. Доа също...

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 14:29 от Tanya Valcheva

# 691

Ако трябва да връщам назад той Апо я дири пръв като и каза да не се жени и преди това ,че я обича. Направи си я метреса на одма и щеше да се развежда ако не беше починала.Но ако не си гледала да не давам спойлери
Колкото до проблемите които създаде Фатих единственото е изневярата и мрасотията с детето и това ,че не може да се опълчи на тяхните да се изнесат. Но и него го разбирам по някакъв начин като изключим изневярата само стомаха ми не понесе връзката му с приятелката на Йомер - Джансу и то само за мъст ,че е спал с жена му която дори тогава не е имал хал хабер за нея. А Пинко единствената и вина е ,че вече не е достатъчна ,но и тя прекали като гледаш по напред ще се увериш.

Милости с ДоФат

https://x.com/i/status/1935648476639236537

# 692
Доста е активен Баръш. Дано и през сезона е така.

Ево в Париж.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 22:17 от itshristina

# 693
Емрах,Шебнем и Фърат Челик в компания на други колеги

Доукан е гостувал в предаването на Шебнем и Енис Аръкан ще го чакаме да излезне.

https://x.com/_mervemrv/status/1935759021471916222

Съла за Сигнал
https://x.com/silaturkoglu_ph/status/1935721480224162131

# 694
Актьорите които играят Леман, Кайхан, Гьоркан и оня с мустаците са тези четиримата които си тръгват. Бирсен го сподели това.
Беше логично за първите двама защото и Метехан вече няма да го има.
Да видим дали ще има скок във времето или този кошмар е бил сън на Мустафа.

# 695

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 14:23 от bgnetk@

# 696
Не мога да приема връзката на Алев и дядото. Това е нелепо. Приемам връзки с големи разлики, дори 30 г, но мъжът изглежда симпатичен, а този е провиснал дядо. Това е абсурдно.
Да, Апо каза на алев да не се жени, но след целия пиар, който тя му спретна преди това. Тя извика Рюзгьр и нарочно щеше да се жени.
И приемам мъж да се разведе заради друга, но не и другата да гони бившата от дома, Алев се появи с цялата си наглост и Доа каза, че новата господарка щяла да е Алев. Няма нищо достойно в това, абсолютно невиждано.

# 697
Случва се. Но какво да се прави. Любовта прави хората слепи. Ето човек като Апо който е толкова консервативен видя какво е фатална жена в лицето на Алев.
Даже имаме живия пример в реалния живот където Еврим е с тоя който е с 20 години по-голям от нея. Приятно ли е? Не. Колкото и да е гадно.

# 698
Но този изглежда добре, Катрин зита джоунс и Майкъл също имат 25 г, един мой професор се ожени на 51 за състудентка на 30, но тези мъже са изглжеждали запазени. Апо е грохнал човечец, дядо, който пие чай..
Разбираемо е всеки мъж да си падне или пожелае Алев. Но... не мога да ги приема насериозно и да ги гледам заедно как пътуват в колата дори. Как ще правят дете............

# 699
какво му е добре, дядо. Даже имаше коментари че бяха взели майка й за негово гадже , само заради годините.
Ами стария Апо ми харесваше повече. Новия ми е като ганстер и като големина и т.н. Няма го това излъчване като стария. Но ще си го търпим още. С новата му любовница. Ето виж го ти тоя Апо не една, цели две млади жени си хвана. Че и дете си има. Grinning

# 700
Да, новият Апо го видях, на същото мнение съм. И всъщнсот старият Апо си пасваше с Пембе, добра двойка си бяха. Може би просто Алев е твърде красива и секси за този дядо. Изглежда сякаш едва крета..

# 701
Доукан с Лайка

Не мисля ,че ще е сън но ще има скок във времето.

# 702
Днес, рожден ден има Баръш Кълъч. Да е жив и здрав и още много да ни радва. Да се наслади на ваканцията си и на есен пак като Омер. Nature FireNature FireSunglasses

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 01:57 от itshristina

# 703
Жив и здрав да е Баръш все така слънчев и позитивен! Heart

Съла и Ата

Съла от Събитието на Картие

https://x.com/DiziDuny/status/1935826007405023721

Зад кадър на стрелбата

https://x.com/pirlanta_AR/status/1936500277487583575

Съла казва ,че нищо не знае за новия сезон още.

https://x.com/AishaAlhashmi82/status/1936424837129359455

Най-гледаните сериали 2024-2025г. Шербо е на втора позиция.

Новости и от Джеренка

# 704
И още нови от Съла

Общи условия

Активация на акаунт