(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 739
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Омер имаше балон/мехур в мозъка причинен от катастрофата в финала на сезон 1 и от това той започна да се държи странно и заради това той се раздели с Къвълджъм и почна да халюцинира и да вижда брат си.

# 676
# 677
Скрит текст:
Знам че не е за тук, но ще споделя линк към юбилейният концерт на Шевал Сам

https://www.nowtv.com.tr/Sevval-Sam-30-Yil-Konseri/bolum/1

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 18:28 от bgnetk@

# 678

Накратко Доукан е бил на рожденият ден на Селим Байрактар с който работиха в Zümrüdüanka
Много е доволен от посрещането и Сочи.Спортувал доста не знае колко е свалил. Но това е въпроса как ще се чувства като се погледнел в огледалото. Подготвям се за новия сезон.Надява се да има хубави неща още не е решил къде ще почива и всичко се сменяло и нямал план. Но със сигурност пак ще се засечем някъде.
Кученцата пред портата се влюбиха в него. Heart
Казва относно за Селим Б ,че е невероятен човек от който много неща са научили като актьори.И заема специално място в живота му. Горд е от поканата му за 50тия му рожден ден и с удоволствие е дошъл.
Репортажа върви към иконичен отново. ;д

# 679
Ново от Баръш със съпругата му

# 680
В Гърция ли е още Баръшко?

Красавица Heart

От Елиз как сладко вика на Доукан:Татко като изпусна цветето.Душинка мъничка.
Днес е денят на бащата.

https://x.com/lareinatriste/status/1934226472966783286

И от Доукан: Честит ден бащата за тези които са и тези които са били.

Интервю с Емрах на руски ако някой разбира да разясни малко ,че аз съм по турския само. ;д

Еврим с онзи ли се покри ,че я няма на мегдана?

# 681
Баръш все още е в Гърция. В Самос е.
Еврим никаква я няма , но преди дни се върна с тоя от Кипър. Утре има постановка в Лондон после в Швейцария и Австрия. Явно няма да има летни сторита от нея. Иначе от както е с тоя, никога не го е качвала на стори.

# 682
Еркан Авджъ е потвърден за ролята на сина на брата на Асуде, чудесен избор🥹

# 683
Баръш и Еркан в един сериал ще е чудесна комбинация. Нямам търпение.
Бирсен каза че четирима ще си тръгнат. Да видим кои.
Надявам се че Талат Балут ще бъде Айхан или йозджан дениз.
Доа или Нурсема да се приготвят. Любовни драми ще има покрай тези двете. Grinning
И сестрата ще идва и Фатих да му мисли. Grinning

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 15:41 от itshristina

# 684
Охоо Еркан е добър дано е интересен новия сезон искрено се надявам че този сезон си имаше неговите слаби звена.

Съла - Пандора

Баръш Heart

Heart

Рахим се е уредил да играе в сериала на Кека и Акън ще е брат на Кека.
Успех!

# 685
Очакавам поне още едно има от Пъпките да дойде. Все пак и нашия стар Апо се присъедини към тях. Дано има още едно голямо име, но да не засенчва главните. Щом Метехан вече го няма, може и цялото му семейство да си тръгне. Няма да откажа. Майката и на Нилай също трябва да си ходи. Имам съмнения че може Мустафа и той да си тръгне.

Баръш толкова е секси. С тая пура. Много добре направи да се махне от Турция и папараците и да се наслаждава на Гърция.

# 686
Ще поживеем и ще видим едно по едно ще излиза инфо за новия сезон а ние ще си почакаме.

Бирсо е писала че има четирима напускащи до сега предния сезон към края станаха ясни само Шебнем която си напусна преди финала и Рахим който се мести в друг проект.Въх какво се случва???

https://x.com/eveswiftt/status/1935156529940005178

Любим Йомер Wink

# 687
Талат Булут едва ли... нали имаше нещо с насилие над жени и така го изпъдиха от Ябълката🙂 А и той изглежда горе-долу на една възраст с Еркан... Иначе него си мисля, че го вкарват за Къвълджъм 🫣

# 688
Само да не го пишат откачалка като Фърат Челик че това ме разочарова тогава.

# 689
Мисля си че ако Апо го няма изобщо, Омер ще вземе почти целия контрол над фирмата. Къвълджъм ще се занимава с бебето ( Аз твърдя че то ще оцелее, защото Метехан вече няма да го има) и Омер може да не обръща толкова внимание на Киво и тя може да изпадне в депресия. Достатъчно мъки имаха Омер и Къвлъджъм да се радват на бебето си.
Аз съм на 95 процента че ще има скок. Абсурд да преснимат финалната сцена. Защото някои актьори няма да са там.
Може би ще има година скок.
Може този дето беше последния мъж на Йълдъз да дойде. На години е.

Общи условия

Активация на акаунт