(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 763
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
явно така ще е , но чак да застрелва и Фатих?? Нормално Фатих да се опита да махне пистолета от ръцете на Мусти, но това ще ми дойде в повече... Аз се надявам Апо да го няма. И без това не ми харесва. Егати дон жуана излезе той.

# 616
Всичко разбирам само не мога да разбера как Мустафа ще застреля семейството?
В остра фаза на разстройството си е. Прибраха го неизлекуван. И мисля, че искаше да застреля Ишил. Може би и баща си, но други не, не е искал.

# 617
Ако не е сън, аз все се чудя защо ходят на тези събития Омер, Къвълджъм и всички Арслан. Тя добре го каза Киво, когато отиваха на рожденият ден на Пинко, че все нещо се случва на тези празненства и че се притеснява. Аз на нейно място не бих отишла, а тя и в напреднала бременност, че и баба Сюнмез замъкнали.
Скрит текст:
Ако правилно съм видяла, Мустафа стреля по Ишил, после се сборичкват с Фатих, и гръмва пистолета, а накрая опрян пистолет в слепоочиото на Апо. Но защо всички са в бяло?
Остават 6 часа.

# 618
Оставят си пространство да проучат потребителските предпочитания и да решат как ще продължат наесен- "ти сън ли си или те има"?

# 619
Това с цветовата гама на партита е доста известно, в последни години и в Турция събира сила 🙂 Сигурно е нещо измислено от Ъшъл 😀

Ако не е сън, аз все се чудя защо ходят на тези събития Омер, Къвълджъм и всички Арслан. Тя добре го каза Киво, когато отиваха на рожденият ден на Пинко, че все нещо се случва на тези празненства и че се притеснява. Аз на нейно място не бих отишла, а тя и в напреднала бременност, че и баба Сюнмез замъкнали.
Скрит текст:
Ако правилно съм видяла, Мустафа стреля по Ишил, после се сборичкват с Фатих, и гръмва пистолета, а накрая опрян пистолет в слепоочиото на Апо. Но защо всички са в бяло?
Остават 6 часа.
Ааа, как защо 🤣 Защо Фатих не излизаше от къщата на родителите си!? Там е така, роднина ли си, задължително трябва да си там.

# 620
# 621
Дами от сега Ви пожелавам приятно гледане на финала на сезона на нашето сериалче. Може да е всякакво но всеки Петък ни събира пред телевизорите или които го гледат онлайн. Ясно е че ще е с отворен край дали Ишъл ще умре с Апо или не ми е все тая. Яд ще ме е за Фатих ако и той загине. Дано Къвълджъм не изгуби бебето, Омер няма да го понесе както и тя, след като и Метехан няма да го има в следващия сезон. Всички заслужават пълноценна почивка сезона беше дълъг и буквално до вчера са снимали. И на есен отпочинали за нов сезон, дали ще е последен ще разберем в бъдеще и какви сериали конкурентите ще се опитат да детронират Шербета от първото място. Надявам се на нови лица, но от по старото поколение, да видим. Не знам дали Бирсен ще споделя нещо след финала като хора които ще си тръгнат от сериала ще видим.

# 622
  • Пловдив
На мен ми харесва, че раздвижиха образа на Мустава. И смятам, че добре се справя.

# 623
Във онова кратко видео Мустафа ми се видя ,че стреля няколко пъти в Фатих изглежда до последно се е борил за пистолета.Всъщност ако той убие брат си сам няма го преживее и ще сложи край на живота си. Затова си мисля ,че няма по голямо наказание за Апо от това децата му да умрат.

# 624
това ще е брутално ако стане.

# 625
Скрит текст:
Излезе последният епизод с бг букви
До септември/октомври ще се чудим кой и как ще продължи в 4 сезон.

# 626

Добро утро! Боже какво гледахме? Дано всички са Ок.
Но сцената където Мустафа подмина Ниляй беше топ и тя се изсипа като талпа и като бялата мечка на земята.😹

# 627
Рейта за последния епизод за сезона. 🔥🔥

Иначе последните 10 минути бая се изплаших. Даже на без звук го изгледах. 😬.
Нещо не ми се вярва да е сън и всички да са живи и здрави. Просто има не ми го подбира.
Омер горкия как се изплаши за Къвълджъм и гласът му трепереше. Тази жена не я оставиха намира. Дано с бебчо Кемал всичко е наред. Искам си бебето.
Изкефих се как Мусти подмина Нилайката като пътна гара. 😁😁
Значи поне един или двама си тръгват.
Продуцента Фарук сподели вчера че ще има хора които ще останат и някои ще си тръгнат.
Изобщо даже историята с Метехан не стана. Аз очаквах да го изпратят някъде, дори да снимат на летище , но той беше на партито и реално сезона ще почне с тази сцена убедена съм , но той няма да го има нали вече няма да е с тях.
НО определено финала отстъпваше на първите два финала.
Браво на екипа. Да намерят нови сили и наред към новия сезон.
Най-сетне Шербета победи ДГ в една от категориите. 👏

# 628
Много шекспировски финал. Да покриеш сцената с трупове.
Изпитваме неприязън към Фейза, но Ниляй е глупава, не лоша. Нищо да не трепне у Мустафа, макар и луд, че майката на детето му е на земята. Не мислите ли, че мерим с двоен аршин. Важното е, че пръв просна с изстрел физическия убиец на майка си. От това развитие на действието всичко може да стане наесен. Имам оптимизъм за Нурсема и Фираз- действителната наследствена връзка и съюз на двете фамилии. Явно ще се появи от чужбина брат на Асуде- ще влизат нови герои- този е възрастен и сигурно като образ ще замести Апо. Твърдо съм убедена, че за него няма място в новия сезон. Ще е тъпо тепърва да разобличава Ишъл.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 11:35 от victoria vassileva

# 629
Да, бях забравила че брата на Асуде ще идва. Ще бъде интересно.
Ако Апо го няма вече, то означава че Омер ще поеме изцяло контрола на фирмата. Тук ще е интересно. Още е рано кой актьор ще е. Имам няколко идеи кой може да е, да видим дали ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт