(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 072
  • 746
  •   1
Отговори
# 630

Здравейте, не успявам да пусна новият епизод. Някой друг има ли подобно затруднение? Има ли някакво инфо, което съм пропуснала? ivi.tv ми иска регистрация и такса. Не е проблем, но за първи път го прави и искам да знам какво се случва.

# 631
https://www.ivi.tv/livestream/dalyokij-gorod/12250
https://turoktv.com/10039-dalekiy-gorod-seria-25.html
Още не е започнала новата серия, затова преводът не е включен.

# 632

Ехааа, този епизод ми хареса много Simple Smile Айля и Джихан бяха много по освободени в действията си и връзката им се получи много добре. От последните няколко епизода ми се струваше, че тупкат топката и не им стигат идеи. Днес удариха направо в десятката. Съжалявам, че Фико я убиха и занулиха ролята й...

# 633
Тази тълпа Алиа ли искаше да нападне и защо ? Какво каза Фико на Наре в болницата ?

# 634
  • Кърджали
За тълпата... Демир, използвайки че Джихан е в затвора, играеше задкулисно и настройваше хората срещу Албора. Първо на площада един нает от него селянин предизвика Кая, а после наети от него хора стреляха по къщата на същия човек уж пратени от Кая. Така се опитаха да започнат някакъв линч срещу Албора фемили и първи на мушката им попадна Алия (Джихан както го играеше спокоен и само "увеличете охраната" така като чу че Алия е насред тълпата смени посоката". Както каза и на Садо "да не би да има по-важно нещо от живота на Алия"). После се разправи и с тълпата

За Фико и Наре. Попита коя е Мине. Каза "аз пък наскоро се усъмних че е бременна и мислих че е семейна"..Така Наре разбира за бременността на Мине и този път не избра да мълчи ами каза на батко си.  Фико после направо каза на Джихан "Мине преди Алия ли беше" и "не позволявай на миналото да се превърне в окови за настоящето ти".

# 635
ДГ
Снощният епизод беше страхотен. Само загубата на Фико ме натъжи. Садакат губи пред Алия и това я побърква. Виждайки качествата на  снаха си и любовта която Джихан изпитва я плашат.  Хасан казва , че сестра му е добра но лично аз не вярвам .  В повечето случаи даже използва Дениз за да нарани Алия. Това никак не се връзва с миналото и в контекста на преживяното с Еджмел . С убийството на Боран доста се заплетаха нещата. Имам усещане , че не са Недим и Еджмел. Сякаш  има скрит враг . Чаплата придоби самочувствие окрилени от Садо. Нека си мечтае до другия понеделник , Джихан бързо ще я презими. Наре правилно му каза. "Може би това е Мине която ти не познаваш.".

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 10:08 от didanka73

# 636
Нямам търпение да го гледам днес този епизод на ДГ.
Гледах ЧС и Лейля и много се нервя вече. Да ги приключват, чеее... 😅 Тази Пери е супер нелепо вкарана. Той женен и бебе чака, тя ще го прелъстява. 😁 СумрутУ пък голяяямо сърдене. Джино пък ще загуби паметта си, че то без това не може. Нур все се измъква и е нелепо вече. Да се свършва тая мъка.

# 637
  • София
Далечен град
с нетърпение очаквам буквичките...разговорът между Алия и Джихан на диванчето в затвора(благодаря Алекс), разговорът в стаята на Джихан, на фона на песента...всеки диалог е на фона на песни и то с какъв текст...
За мен в сценарият е перфектен, не затлачват на важни факти с часове и серии, само лошотията и интригантсването на Минка и Садо са ми в повече...

# 638
Далечен град🎬
спойлер.
.
.
.
.
Мине губи бебето(видео в стори)

📌Джихан Албора научи за бременността на Мине и ще се опита да вземе предпазни мерки.

📌 Ледът между Демир Байбарс и Джихан Албора ще започне да се топи и ще започне да се полагат основите на приятелството.

📌 С наближаването на финала на сезона, Надим Байбарс и Хасан Дайи ще ви изненадат. Те ще оправдаят поговорката „да се правят пари от сламка“, но Демир Байбарс и Джихан Албора ще разберат всичко.
#uzaksehirspoiler

# 639
ДГ
Снощи, докато гледах Садакат ми се прииска някой да я зашлеви…Очевидно е,че се страхува за децата си и иска да ги спаси,но Алия е в нейния отбор,а тя не желае да го разбере….Все пак ми хареса избухването й,защото Алия отново блесна със сцената с вратата…Как свободно вече се хвърля в огъня и застава пред куршумите…Много ми харесва нейната героиня и начина по който го пресъздава Синем Юнал…
Клишетата са станали клишета,защото са истини,които често се случват в живота и бременноста на Мине не ме напряга…В крайна сметка с бебе или без тя е губеща и е приела това много преди да се появи Алия…
Много ми хареса епизода…Всичко върви логично и интересно..Любовта между Алия и Джихан е много нежна, и Синем и Акбаба играят прекрасно..
Зерин се предаде и мисля, се отказа от Кая..Алия й беше казала да слуша сърцето си и да се бори преди,но тя не го прави..

# 640
ДГ
Снощи, докато гледах Садакат ми се прииска някой да я зашлеви…Очевидно е,че се страхува за децата си и иска да ги спаси,но Алия е в нейния отбор,а тя не желае да го разбере….Все пак ми хареса избухването й,защото Алия отново блесна със сцената с вратата…Как свободно вече се хвърля в огъня и застава пред куршумите…Много ми харесва нейната героиня и начина по който го пресъздава Синем Юнал…
Клишетата са станали клишета,защото са истини,които често се случват в живота и бременноста на Мине не ме напряга…В крайна сметка с бебе или без тя е губеща и е приела това много преди да се появи Алия…
Много ми хареса епизода…Всичко върви логично и интересно..Любовта между Алия и Джихан е много нежна, и Синем и Акбаба играят прекрасно..
Зерин се предаде и мисля, се отказа от Кая..Алия й беше казала да слуша сърцето си и да се бори преди,но тя не го прави..
Аз, Садо искам да  и бия шамари всеки епизод 😀  Минка вече го удря на его. Как така връзка в продължение на 6 години и тя загуби от Алия. Еин вид тя се бори с призрака на Мерием и не успява . А   Алия идва и с лекота без усилия  заема място в сърцето на Джихан Албора. Тя смята, че детето ще върне любимият и мъж , да да ама не. Минка винаги е била в сенките а е искала да стане господарка.

# 641
Цитат
Клишетата са станали клишета,защото са истини,които често се случват в живота и бременноста на Мине не ме напряга…
Hands Plus1
Дааа и аз така си мисля, Мелоди. Hug
Към това ще прибавя и нетърпението да има развитие в героите. Ами ... като се замисля, кой ще каже, че в характера му, в решенията му има сериозно развитие във времето... А развитие в действието има и то е бая динамично.
По спойлера  - и аз съм си набелязала Недим и Хасан в отбора на лошите и предалите. За Недим писах в началото още, а Хасан ми влезе в полезрението при "спасяването" на Фико предния епизод. Необяснимо защо тръгна сам да я търси, никакви видими мотиви нямаше.

# 642
Рейтинга от снощи

# 643
  • София
ДГ
Аз пък продължавам да страдам с Кая. Просто е разбит. Тази Зеррин толкова нерешителна, и тя като брат си, все се крие по ъглите. Шахин нерешителен, Наре и тя стана такава.
Не е хубава новината за Мине като майка, но пък и насила хубост. Повече искам Алия да роди наследникът на Албора.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт