(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 066
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
ДГ
Фраг 1 за 26 епизод с български субтитри . https://www.facebook.com/share/p/1Ayh7Adm3T/
Еха Джихан каза на Садо : "  Но Алия е моето дихание"

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 19:39 от didanka73

# 646
  • Кърджали
И с моя превод
Далечен град, еп 26, фр 1
https://vk.com/wall609002571_1636

# 647
  • София
Ех, този Джихан! Какви хубави думи само.Heart Eyes

# 648
  • Кърджали
Далечен град, епизод 26/фр 2
https://videa.hu/videok/film-animacio/26-2-l3Aj2AZXLAdue2vb

# 649
ДГ Çağla Şimşek идва в ДГ.

Чагла Шимшек идва в сериала с ролята на "Ипек". Разбра се, че Ипек ще дойде заради Кая (Атакан Йозкая), която е силно влюбена в Зерин (Дилин Дьогер).

Чао чао Кая и Зеррин. Демир и Зеррин форевър Grinning

# 650
  • Кърджали
Двойна стая, фраг към епизод 1
От другата седмица, четвъртък
https://vk.com/wall609002571_1638

# 651
Безгранична Любов
Как започна -Как приключва 💔

До тук бях.Даже няма да изгледам последния епизод.С Мирай Данер приключи Безгранична любов 🙂Сигурна съм че и тя и Дениз ще имат много успехи в бъдеще ,съжалявам само за пропиления талант в тази продукция която тръгна толкова добре, и пропадна някъде към края на 1 сезон.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 03:29 от *Ани*

# 652
  • София
Скрит текст:
ДГ Çağla Şimşek идва в ДГ.

Чагла Шимшек идва в сериала с ролята на "Ипек". Разбра се, че Ипек ще дойде заради Кая (Атакан Йозкая), която е силно влюбена в Зерин (Дилин Дьогер).

Чао чао Кая и Зеррин. Демир и Зеррин форевър Grinning
Едва ли. По-скоро Зеррин ще се освести от ревност.

# 653
БЛ
Започнахме с една смърт, на Ясемин. Завършихме с тази на Зейнеп. Отдавна не го гледам не заради Дениз Джан и Мирай естествено, а заради актрисата играеща Дидем и знам, че многото смърт продава, но ... тук просто нямат спирка. Иначе само една сцена изгледах, брилянтно изиграна.

ЧС
И тук смърт. Ще видя дали Нух умира, но и тук драми на смъртен одър.

Може би затова ДГ държи повече вниманието ми, защото и там има смърт, но засега не е само и единствено тя. Макар и да не съм изгледала последните два епизода и затова не коментирам, чета ви.

# 654
Безгранична Любов
Как започна -Как приключва 💔

До тук бях.Даже няма да изгледам последния епизод.С Мирай Данер приключи Безгранична любов 🙂Сигурна съм че и тя и Дениз ще имат много успехи в бъдеще ,съжалявам само за пропиления талант в тази продукция която тръгна толкова добре, и пропадна някъде към края на 1 сезон.

Не гледам този сериал, но чета мненията ви и знам, че главната актриса няма да продължи в следващ сезон. Знам, че сериала е продукция на Фатих Аксой, който в миналото беше продуцент на моя вечен любим сериал "Огледален Свят". Всички знете, че Аксой убива главната геройня в последния епизод и трети сезон стартира без Ферия (Хазал Кая). Проблемът е, че Аксой колкото и успешен продуцент да е, е много зловещ във финалите. Имам чувството, че  от яд убива героините на актриси, които напускат сериалите му. За отмъщение...

Между другото, Мирай Данер съм я гледала само в една роля - "Кварталът на богатите". Не помня преди колко години беше този сериал, но Мирай е станала много красива жена и талантлива актриса. Бих я гледала с удоволствие в друг проект, в който участва.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 10:57 от DeniAra

# 655
  • София
Цитат
Знам, че сериала е продукция на Фатих Аксой, който в миналото беше продуцент на моя вечен любим сериал "Огледален Свят". Всички знете, че Аксой убива главната геройня в последния епизод и трети сезон стартира без Ферия (Хазал Кая). Проблемът е, че Аксой колкото и успешен продуцент да е, е много зловещ във финалите. Имам чувството, че  от яд убива героините на актриси, които напускат сериалите му. За отмъщение...
И сезон три, Пътят на Емир, избута няколко епизода. Много е успешен, няма що.

# 656
  • Кърджали
Далечен град, епизод 6
Бг превод: Александра
Аз продължавам лека полека, този епизод ми отне повечко време, но...

https://videa.hu/videok/film-animacio/6-ACS45pZ40NL6jjAs

# 657
  • София
Благодаря за перфектния превод, скъпа Алекс! С превода и на песните, възприятието е още по-силно.
Връщайки се назад си мисля, че секретът на Садо не е толкова секрет...от ямата я изваждат Хасан и още трима - Азер - бъдещият й съпруг, но другите двама не е ясно кои са...Какво ли ни чака...

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 19:16 от Gugutka52

# 658
ДГ
Край! Садакат стигна дъното. За нея в целия й живот смисълът е бил земята на Албора. Затова е пощуряла на времето по Еджмел. Нищо друго за нея няма значение. Това човек, вкл. децата и внуците й имат значение само като продължение на властта над Албора. Отврат! Rage

# 659
Какво каза  Садакат на Алия в последната сцена като доведе Мине ?

Общи условия

Активация на акаунт