(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 055
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Каза й да си върви, щото Мине носела наследника на Албора.
Интересно, Алия ще успее ли да се окопити бързо. Чакам от нея да запали конака, обеща. Blush

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 00:17 от Katya_I

# 661
Голяма змия.А Дениз е внукът на Еджмел .Заслужава Еджмел да си вземе внука.Явно си е заслужила да я остави навремето.Не ми се вярва да е толкова невинна.Не вярвам някога да е обичала Азем.Може да му е била благодарна затова ,което е направил за нея ,но не мисля ,че го е обичала.

# 662
  • Кърджали
Далечен град, еп 27, фр 1
https://videa.hu/videok/film-animacio/27-1-sKSebE1xyQl2Qt0x

Честно казано, на мен тотално почна да ми писва. Едно и също въртене в кръг. И аха да похваля Джихан, че почна да казва на майка си нещо различно от "майко, недей" и пак си върна фабричните настройки - седи и гледа как майка му унижава Алия и си мълчи. На ръба съм да му тегля хикса и да забравя че такъв сериал изобщо е съществувал.

# 663
И аз нямам желание да гледам вече.
Писна ми Мине, Садакат да вирят нос като кокорбашийки.
И всички ще им мълчат.
Ако втори фраг не видя отпор с последствие за тях хич няма да гледам вече три еп. Се събраха.
Ще поспадне ентусиазма и то не само при мен.

# 664
ДГ
Писна ми от чаплата Минка и Садо. Излиза , че Алия е повече мъж и Албора от Джихан. Как пък не се справи с майка си за 26 епизода. Това ми било глава на клан.

# 665
ДГ
Здравейте чета ви днес реших да се включа със сериятя от снощи.Смятам че  Джихан до последно мълчеше защото чакаше реакцията на Алия  от това най много се страхуваше но сега тя е до него в конака за борба ,имаше разбиране с поглед ,майка му показа и предателство в комплект с злобния си характер а за Мине там без коментар начина по който я гледа е показателен.Все си мисля че това няма да им е проблема и края на сезона ще ни прати на друга галактика.Серията беше добра хареса ми имаше чуства, заигравка и флирт,тепърва ще започне борбата на Джихан да не обича изгубеното.

# 666
  • София
Далечен град
За мен най-трудното за Джихан е как да обясни на Дениз...аз не виждам Алия във втори сезон, освен ако с Минка не стане нещо...

# 667
Добро утро Simple Smile
На първо четене аз съм на мнението на resi по въпроса за реакцията Джихан. Още повече, че преди това в разговорите с Наре и Кая показа, че най-много го притеснява как ще реагира Алия на новината. И то тъкмо, когато се канеше вече да й признае любовта си. Много обвързаности има Джихан и ... пак каза на майка си: "Позор за теб!"
Иска ми се да изгледам серията с буквички, защото и мен на периоди ме отегчаваше говоренето и липсата на решения и действия в другите две двойки. А и чаках развитие по въпроса - кой е поръчителят на убийството на Боран.

# 668
  • Кърджали

Съвсем очаквано и резонно. И другата седмица ще са червени стрелки, защото ще го има отражението от недоволството от този епизод. Спасява ги това, че идва края на сезона, че когато спада е няколко седмици последователно после трудно се спасява положението

# 669
  • София
Безгранична любов - само аз ли съм доволна от края на сезона ? Харесвах Зейнеб и Халил Ибрахим като двойка в първи сезон , но във втори вече толковаа се разводниха и преповтаряха историите ,че определено не ми се гледаше тази драма , отдалечила се от първоначалната идея. Много ще ми е интересно да гледам развитието на Хало без любовни драми. Ясно ни е ,че при щастлив финал за влюбените - или трябва да се сложи край на сериала , или в трети сезон да рестартираме любовните триъгълници и загубите на памет- за да има драма  и напрежение. Доколкото разбирам подсказките , в трети сезон доста от второстепенните герой "ще заминат" и ще остане съкратен актьорски състав и ще е интересно да видим нови лица и истории. С интерес бих проследила малко повече за мисиите на Халил и Огуз и бъдещите им такива.

# 670
ДГ

Вече сериала ми стана безинтересен. Не мога да понасям Садо и Мине. Вече го няма това желание да го гледам. Джихан и той ми стана скучен. Последните два епизода очаквам още спад.
Да го мислят сценаристите за втория сезон. Очаквам другите канали да сложат сериали които да им вземе публиката и да разберат че са сгрешили.

# 671
  • София
ДГ

Предпоследната серия я изгледах до половината и го зарязах, последната преведена - разбрах какво се случва, но желание да гледам - нямам никакво. Сериалът ме привлече с бързото си развитие, емоциите на героите, беше ми интересен, но сега ... хич не могат да се оправят с героите. Едни клиширани глупости, които развалят досегашния образ на героите. Главният - момчето на мама, не говоря да се карат, а да проведат нормален разговор, като големи хора, между които има уважение. Тук - глупости на килограм, водач на клан бил, стойки и лош поглед само. Алия - актисата е сладурана, играе колкото може, раздава се, сълзи и сополи, не ме дразни. Но пак ми е нелогично - ще стои при някакъв льольо, да я пази. Че и детето... Абсурд. Чувства имало ..., ммда да, така се случва в живота, ама не съвсем. Съжалявам за хубавия сериал, разтоварвах се с него, беше свеж.

# 672
  • Милано
Здравейте,знае ли някой защо няма нов епизод на "Опасната Джейлан "?

# 673
защото сериала свърши

# 674
Безгранична любов  Доколкото разбирам подсказките , в трети сезон доста от второстепенните герой "ще заминат" и ще остане съкратен актьорски състав и ще е интересно да видим нови лица и истории. С интерес бих проследила малко повече за мисиите на Халил и Огуз и бъдещите им такива.
За съжаление засега за Огуз не са казали, че остава в трети сезон. Дотук е ясно, че остават Хало, Фикрет, полковника и единия брат от килърите, Яхя.

Общи условия

Активация на акаунт