Очила за двойки – още един забавен начин да отбележите празника на любовта

• 7 127
  • 339
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. Кюстендил
Бих подарила слънчеви очила на половинката, че дори бих си подарила и на мен Hug
Предпочитам нещо класическо и изчистено, половината ми също.
Не съм пазарувала онлайн очила

# 181
🕶️ Да, бих подарила слънчеви очила за Свети Валентин! Те са не само стилен аксесоар, но и символ на това, че искам любимият човек да вижда света още по-красиво.

🕶️ Бих избрала класически черни очила в елегантен стил – cat eye за мен и стилен правоъгълен модел за него. Така ще подчертаем индивидуалността си, но и ще сме в хармония!

🕶️ Да, пазарувам слънчеви очила онлайн – удобно е, има голям избор и винаги намирам перфектния модел за стила си!

# 182
Бих подарила очила. Харесвам класически, както и тези за авантюристи. До сега не съм пазарувала очила онлайн, но бих пазарарувала в бъдеще.

# 183
  • София
Да, бих подарила слънчеви очила. Бих избрала комплектът за романтици. Не съм пазарувала онлайн слънчеви очила.

# 184
Бих подарила очила.
Харесвам класически
Пазаруваме онлайн.

# 185
  • София
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - само, ако съпругът ми си е харесал предварително някои конкретни
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - нещо изчистено
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не

# 186
* Да, бих подарила слънчеви очила, след като получателят си ги е
харесал.
* Стил романтици.
* Да, пазарувам очила онлайн.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 12:22 от Stella Gemella

# 187
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин?- Да
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? -Романтици
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Досега съм купувала очила онлайн само веднъж.

# 188
1. Да, ако знам, че човекът би се зарадвал на такъв подарък.
2. Зависи от стила и лицето му/ѝ, но може би нещо класическо като авиаторски или ретро кръгли.
3. По-скоро не, защото предпочитам да ги пробвам, но ако съм сигурна в модела – защо не.

# 189
  • Sofia
1. Да бих подарила, на мен са ми подарявали и е супер приятно, аз съм ги избирала разбира се.
2.зависи какво се харесва.
3. Ако знам модела и разбира се съм сигурна в качеството на марката да бих поръчала.

# 190
  • Пловдив
1. Да, бих подарила.
2. Стилът Романтици най-много ми допадна. Аз бих носила и тип маска, но половинът в никакъв случай.
3. Купувала съм очила онлайн за себе си доста пъти, добре знам коя форма ми отива и до сега винаги съм била доволна от изборът си.

# 191
  • Пловдив
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин?
Да.
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка?
Тип авантюристи.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да.

# 192
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да, смятам, че е много добра идея за подарък.
Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Тъюни, с пластмасови рамки.
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Харесвала съм предварително очила онлайн, но съм ги пробвала във физически магазин.

# 193
1. Да, бих подарила!
2. Романтици или Авантюристи, допадат ми и двата стила!
3. Досега не съм, но никога не е късно да пробвам!

# 194
Бих подарила очила за Свети Валентин.
Стил "Авантюристи" ми допаднаха най-много. До сега не съм пазарувала слънчеви очила онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт