Очила за двойки – още един забавен начин да отбележите празника на любовта

• 7 095
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Модни Икони
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Не все още

# 331
Бих подарила, да. Купивала съм само предварително мерени на живо. Стилът и на двама ни е "авантюристи".

# 332
  • София
Бих подарила слънчеви очила за свети Валентин.
Харесвам стил "Авантюристи".
Не се осмелявам да поръчвам онлайн очила, предпочитам да ги пробвам.

# 333
Бих подарила очила за Свети Валентин. Бих избрала авиатор или (ако трябва да избера от посочените) спортни ентусиасти. Пазарувала съм слънчеви очила онлайн Simple Smile

# 334
  • Пловдив
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - ДА
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Класически тип очила
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Не съм пазарувала онлайн досега

# 335
Бих подарила очила ,да. Харесват ми романтици! Носим и двамата с мъжа ми. Бихме се зарадвали на нови! ❤️

# 336
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да, защото зная, че ще е един желан подарък.
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Класически и за двама ни. Аз предпочитам като че ли тип Маска.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Случвало ми се е. Пак бих го направила, само свободни средства да има  Joy

# 337
Идеята за подарък очила е страхотна, бих подарила, да!
Предпочитам класическите модели,също и за романтици.
Купувала съм онлайн и покупката беше сполучлива.😊

# 338
  • EU
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да и бих се зарадвала на мен да ми подарят.
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Авантюристи
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, и то доста успешно. Имам 3 успешни и 2 неуспешнипокупки. Предпочитам да се видя с тях, но когато човек е пробвал достатъчно, може да прецени.

# 339

Изтеглени са потребителите, които печелят слънчеви очила на марката Joy от играта на Optika.bg. Честито на:

elifanta
milasara
zari65

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 20.02.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Optika.bg. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (личен адрес или офис на Спиди)
- телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата.

Общи условия

Активация на акаунт