Очила за двойки – още един забавен начин да отбележите празника на любовта

• 7 097
  • 339
  •   1
Отговори
# 300
  • София
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? Да
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? Модни икони
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? да, случвало се е

# 301
Да, бих подарила слънчеви очила за празника.
Предпочитам тези, които са за Авантюристи.
Купувала съм слънчеви очила онлайн, но повече не бих рискувала. Бяха за дъщеря ми и се оказаха с доста широка рамка, която не може да се коригира, и така....

# 302
🕶️ Бих подарила очила за Свети Валентин, тъй като смятам, че това е много полезен подарък
🕶️ Бих избрала стил Авантюристи.
🕶️ Пазарувала съм слънчеви очила онлайн за дъщеря ми, но за себе си предпочитам да купувам от физически магазин.

# 303
  • StZ
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - да
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка?- романтици
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не! Пробвам преди да закупя.

# 304
  • София
SunglassesБихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Досега не съм подарявала, но това е една много добра идея и с удоволствие бих я осъществила
SunglassesКакъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? Авантюристи, но също ми допада и Романтици
SunglassesПазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не и едва ли бих. Това за мен е много специфично и не бих взела, без да се видя в огледалото преди това

# 305
  • Бургас
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да с най-голямо удоволствие бих подарила очила / благодаря за идеята/
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Твърдо бих избрала стил Романтици
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, повечето ми очила са купени онлайн. Знам какво харесвам и какво ми стои добре, така че нямам разочарования

# 306
Бих подарила очила, да, ще се изненада. Стилът ще е Авантюристи. Пазарувала съм онлайн, все пак има опция за връщане, но предпочитам в магазин.

# 307
  • Бургас
Да, бих подарила очила.
Бих избрала "Спортни ентусиасти".
Да, купувам слънчеви очила онлайн.

# 308
Подарявала съм очила за празник - модел, за който знам, че е желан.  От показаните ми хареса хавана стил.Случвало се е да пазарувам очила онлайн.

# 309
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? Да, определено бих подарил очила за Свети Валентин! Слънчевите очила са не само стилен аксесоар, но и практичен подарък, който може да бъде използван през цялата година.

🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? Определено Романтици

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Да, пазарувам слънчеви очила онлайн, защото предлагат много по-широк избор и удобство. Мога да сравнявам различни марки и модели, както и да прочета отзиви от други клиенти. Разбира се, внимавам да избера надеждни сайтове, за да съм сигурен в качеството на продукта.

# 310
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - разбира се.
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - изчистени, авантюристи.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - да.

# 311
Да, разбира се, бих подарила очила за подарък на скъпите за мен хора.
За нас като двойка бих избрала Романтици - подходящи за много стилове на обличане и различни поводи/места, където ходим.
Да, пазарувам онлайн слънчеви очила, а диоптрични избирам и пробвам на място в оптика, защото е много важно да се напаснат с лицето и диоптъра и е по-специфично.

# 312
Бих подарила очила! Бих избрала изчистени.
Но всичките ми онлайн покупки на очила са неуспешни!

# 313
Бих подарила очила.
За нас като двойка бих избрала - Авантюристи.
Да, пазарувала съм онлайн очила, но предпочитам във физичиски магазин.

# 314
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? Да
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? Романтични
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? до сега не съм

Общи условия

Активация на акаунт