Очила за двойки – още един забавен начин да отбележите празника на любовта

• 7 098
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин?  Да.
Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка?  Авантюристи.
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Да, бих пазарувала онлайн, но след като съм ги виждала в магазин.

# 316
Да, бих подарила очила. За нас мисля че най-подходящия стил са тези за Романтици. Досега не съм купувала очила онлайн.

# 317
  • София
Само на място.
Спортни ентусиасти.

# 318
Бих подарила или бих си купила за себе си (което съм и правила във физическите ви магазини-от някои доволна, от други възмутена на Витошка)
Отиват ми и съм фен на романтичния стил, за мъж също мисля го прави по-привлекателен този модел (зависи от овала на лицето, но според мен е класически и би отивал на всеки)
За съжаление нямам слънчеви с диоптър. За две години качих много диоптъра от стрес и неприятни преживявания (очите са ми едно от слабите места)
Хубава е наградата, но май само за хора без диоптър. Поздравления за участието ви в бгмама, както и за промоциите във физическите ви магазини. Но не е достатъчно само да купят клиенти, а и да останат доволни след това. Аз не съм от тях и въпреки това ползвам отново вашите магазини , но на други места (особено внимание обърнете на персонала си на Витошка, а също и контактната форма за връзка с клиенти не работи, та...използвам случая да го напиша тук, дано прочетете)
Бъдете здрави!

# 319
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - да
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - "Спортни"
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? -не

# 320
Да, бих подарила 🕶️ за Свети Валентин на моята половинка;
Бих избрала Романтичния стил или класическите 🕶️;
Не пазарувам онлайн слънчеви очила, защото за мен е важно да се видя как ми стоят и тогава да ги купя

# 321
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? Бих подарила очила по много поводи, включително и за Свети Валентин
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? Вероятно от всички, може би бих започнала със спортните.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Бих пазарувала очила онлайн, ако познавам добре марката и очаквам формата им да ми стои добре.

# 322
  • Пловдив
Да, бих подарила очила.
Бих избрала стил "романтици".
Пазарувала съм онлайн очила и всъщност се бяха оказали доста добро попадение, макар че предварително имах резерви как реално ще изглеждам с този модел.

# 323
Да,бих подарила очила за Св.Валентин
Избирам очила Романтици
Не пазарувам очила онлайн.

# 324
  • В Космоса
Не бях се срещала за такъв подарък, но много ми допадна идеята. Да, бих подарила.
Бих избрала за нашата двойка стил "Романтици".
Не съм пазарувала очила онлайн.

# 325
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? Да
🕶 Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? Авантюристи
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не.

# 326
  • София
Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да
Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка?  - Романтици
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не, защото искам да ги пробвам.

# 327
не съм сигурна, че бих подарила очила. бих отишла да си изберем заедно. правили сме го. залагам на класиката. от показаните модели ми допадат първите. класически с черна рамка с правоъгълна форма. предпочитам да пробвам в магазина, но съм заглеждала и модели онлайн.

# 328
Да, бих подарила очила.
Стил - Авантюристи.
Пазарувала съм, но предпочитам физически магазин.

# 329
Бих подарила ваучер за слънчеви очила за празника, не смея да го избера аз. Харесват ми Романтици, но не бих купила онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт