🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 233
  • 466
  •   1
Отговори
# 165
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Не си лягам рано Simple Smile
Обичам вечер да почета или да гледам филм и просто да помечтая за по-добри времена.
Нощем преди деня да е настъпил всичко изглежда възможно.

# 166
Лично за себе си отделям време вечер. Имам рутина - правя кратка гимнастика за тонус, глезя се с маски, лосиони, соли за тяло и т.н. Всичко това ми дава вътрешна увереност.
През деня намирам време да почета книга. Също да слушам хубава музика, да редя пъзели, да оцветявам мандали.

# 167
  • София
Разходки сред природата, пътувания и време с любимите хора.

# 168
Опитвам се да се наспивам добре, да изхабя цял бойлер вода, докато просто отмива всичкия стрес от деня.
Лошото е, че рядко се получава.

# 169
  • Велико Търново
Почивам си с любими ритуали - чай и маска за лице,  душ и после внимателно да си нанеса хидратиращ лосион. Обикновено тези неща ги правя междудругото. А когато им отделя специално време и стават като ритуали.

# 170
  • Велико Търново
Имам си време за мен, което използвам за забавление с приятелки като ходим на театри, концерти или се забавляваме на чаша вино.

# 171
Почивам като чета книги с чаша ароматно кафе или чай,разходки,достатъчно сън,сладки приказки с приятелката ми.

# 172
За себе си се грижа като си давам истинска почивка без мисли за работа. Чета книги, слушам музика и не говоря много, защото в работата не спирам да общувам с хора и в края на седмицата имам нужда от тишина и релакс.

# 173
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Музиката, която обичам в ударна доза, тренировка, освежаващ душ и любимата козметика и аромат, който ми доставя огромно удоволствие (за мен последното е много важно, защото с годините съм установила, че хубавият аромат ми задава тон за щастлив и успешен ден). Всичко това съчетано с радостите на домашната мъркаща любимка ми носят огромна наслада и ме карат да се чувствам щастлива и спокойна.

# 174
Дълъг душ ми е любимото, както и чаша ароматен чай и хубава книга.

# 175
Любов към себе си проявявам, когато се погрижа за тялото и/или душата си, посредством хубава музика, посещение на театър, кино, концерт, или някоя ала спа процедура, било то и у дома.
Лоша, но действаща практика за бързо завръщане на спокойствието ми е, да си похапна нещо любимо.
Другото успокояващо са котките ни, но това действа само когато съм у дома с тях.

# 176
Разходки с любимите хора , масажи както и маски за коса и лице

# 177
  • Варна
Разходки и повече време за сън.

# 178
Слушане на любима музика ме много отпуска.
Нещо да си купя за мен, дори и малко и евтино.
Да отида на кафе, поседя, погледам хора , хапна пастичка.
Да планирам почивка, да огледам предложения, набележа нещо (дори и да не запазя ме отпуска и разсейва)

# 179
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сутрешна грижа за кожата ми + чаша кафе и музика са ми най-добрата грижа за мен самата.

Общи условия

Активация на акаунт