🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 232
  • 466
  •   1
Отговори
# 150
  • In The Middle Of Nowhere
Обичам да пия кафе на спокойствие или да ям любима храна:) Друго… под душа да тествам нов козметичен продукт, да се пръскам с парфюм.. Разходки също.

# 151
Отделям малко време за себе си всеки ден - сет от упражнения сутрин и бавна вечеря.

# 152
Сън, събирания с приятна компания, разходки сред природата

# 153
Обичам да се разхождам . Също понякога вечер когато всички спят си правя маска,педикюр и манюкюр

# 154
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Мои лични ритуали за спокойствие са да пусна завесата от лампички, да си приготвя горещ шоколад с добавка от какао, да гушна мекото одеалце и да изпия всичко на един дъх Grinning

От скоро се опитвам да си купувам неща, които ми харесват без да имам угризения за това. Казвам си, че заслужавам, че обичам себе си и си ги подарявам, както бих ги подарила на някой, който има повод. (Имам този лош навик - да подарявам скъпи и хубави неща на другите, но не и на себе си. Опитвам се да го преодолея).

# 155
  • София
Планински преходи.

# 156
Провеждам медитация, правя кратки разходки на свеж въздух и отделям време за четене или слушане на музика, което ми носи спокойствие.

# 157
Времето с най-любимите хора е най-ценния ритуал. Това, което ме зарежда и ме прави най-щастлива.
Слушане на много музика, разходки сред природата и повече сън, когато има възможност.

# 158
Време за хобита. Време със семейството без екрани.

# 159
Пътешествия, гледане на хубави филми, четене на хубави книги  и понякога си поплаквам, за да ми олекне и да се разтоваря

# 160
Сън, повече вода, добри приятели, хубави книги и хубави филми.

# 161
Снимам природата, чета книги, слушам музика и танцувам

# 162
Не пропускам да се грижа за себе си. Практикувам медитация, различни йога практики, ходя на масаж и чести разходки в планината 🍀

# 163
Разхождам се сред природата, срещам се с приятели и спортувам.

# 164
  • София
Разхождам се при всеки удобен случай, ходя на концерти и театър, пия вино вечер.

Общи условия

Активация на акаунт