🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 231
  • 466
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Отделям време за себе си - за четене, кино, разходка или сън. Каквото ми се иска на момента.

# 136
Време с любимите хора.

# 137
Сутрин да стана и да изпия едно кафе насаме. Вечер, след като заспят всички да си взема дълъг душ, да се насладя на използваната от мен козметика

# 138
Сън, спорт и качествена храна.щ, повече положителни емоции и като цяло гледам да не се ядосвам толкова много, както преди.

# 139
Четене на книга, разходки сред природата и среща с приятелки.

# 140
Разходки в гората

# 141
  • Бургас
Ходя на йога, почивам си и се награждавам с нещо сладичко.

# 142
Моите лични ритуали,които практикувам за вътрешното си спокойствие са: Гледам да отделям повече свободно  време за себе си с любими занимания.Обожавам да се отпускам във ваната с приятно топла вода с добавени ароматни соли, запалени ароматни свещи,тиха и приятна музика с чаша ароматен плодов чай в ръка.Тялото и душата обичат чистотата,спокойствието и приятното ухание и по този начин  зареждам и денят и ноща си с любов, вътрешен мир и спокойствие.Този мой любим ритуал освобождава мислите и душата ми от всички негативи натрупани от забързаното ежедневие.

# 143
Любимо четиво с чаша вино,среща с позитивни и зареждащи хора,сауна в Родопите Simple Smile

# 144
В тези кратки моменти, се наслаждавам  на спокойствието си с чаша хубаво кафе.

# 145
Хубава книга, ароматна свещ, чаша червено вино.

# 146
Напоследък рядко го правя, но много обичам хубава музика, пускам си и се наслаждавам. Музиката много ме отпуска.

# 147
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Всяка вечер медитирам преди сън, на второ място ходя много пеш на чист въздух в парка, а през почивните дни в гората и на трето място танцувам Simple Smile

# 148
Сън, разходка, спорт и книги.

# 149
Вместо да чистя и да готвя всеки уикенд, вече си позволявам да хапваме филийки или нещо набързо приготвено,а с освободеното време се глезя като ходя на преходи с приятелки, народни танци, хоротеки или просто чета книжка на дивана.  Това са ми любимите моменти напоследък и много си ги обичам

Общи условия

Активация на акаунт