🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 256
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
Периодично организирам кино и театър с приятели, чаша хубаво вино вечер и приятна книга

# 331
  • Пловдив
Мнооого обичам да спя. Събота и неделя, задължително обеден сън. Обичам да чета книги или да гледам хубав филм. Обичам природата и разходките в хубаво време.

# 332
Грижа се за себе си чрез малки, но значими ритуали – сутрешна тишина с чаша чай, разходки сред природата, журналинг, четене на вдъхновяващи книги и малко движение. Музиката и медитацията също ми помагат да запазя вътрешния си баланс.

# 333
  • На морето!
Мнооого обичам да спя. Събота и неделя, задължително обеден сън. Обичам да чета книги или да гледам хубав филм. Обичам природата и разходките в хубаво време.
И аз съм така. Обичам дъъъългите разходки, следобедния сън и семейните вечери с бордови игри.

# 334
  • Бургас
сън
грижа за цветята си
хубава книга или филм
взирам се в морето
наслаждавам се на бирата вечер

# 335
  • EU
Старая се да отделям време за себе си и да правя нещата, които ме радват.
Срещам се и се разхождам с любими хора, хубава храна, четене на книга или четене в интернет.

# 336
Разходки сред природата, четене и време, прекарано с любимите хора и занимания, които ме радват.

# 337
Да прекарвам време с любимите хора.

# 338
Да слушам приятна тиха музика, повече сън и забавление със семейството ми.

# 339
  • Бургас
Чета книги, награждавам се с нещо вкусно.

# 340
Периодично организирам кино и театър с приятели, чаша хубаво вино вечер.

# 341
Спортувам много, гледам филми и почивам повече.

# 342
Започвам деня си с кратка медитация, която ми позволява да се свържа с вътрешното си спокойствие.
Практикувам йога, за да поддържам хармонията между тялото и ума.
След дълъг ден, релаксиращата вана с ароматни масла ми помага да се погрижа за себе си и да се презаредя.

# 343
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Обичам да спя, да се разхождам сама и заедно с любимите хора, обичам да плета на една игла. Много обичам да слушам любима музика и разбира се, чаша хубаво кафе.

# 344
Спортувам на няколко различни уреда, които изключително много ме зареждат положително и успявам да релаксирам. Изключвам мислите си към всички задължения, задачи, ангажименти.
От скоро ходя и на Педикюр. Носи ми настроение да видя ноктите си  красива декорация.
Но най - любимата ми част е в банята под душа.
Там успявам да поглезя всяка част от тялото си с необходимия козм.продукт.
Ии не на последно място обожавам да шофирам. Ако съм сама слушам силна музика, която ми доставя удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт