Отговори
# 150
Някой разбра ли защо ни казаха, че Сейран ще има проблем със зачеването? Да не се надяваме напразно или имаше по- дълбок замисъл? А с лечението докъде го докараха? Ферит въобще ще разбере ли или все тая?
Това са ми по- общите въпроси. Въпросите ми към фрага са:
1. Защо Суна изведнъж се изплаши Айшен да не разкаже? Бременността й ли я промени? След случката тя реши да се разведе и да предяви претенции към Ферит, а сега бие отбой. Защо???
2. Сейран и в този ли епизод ще продължи да е в неведение за случилото се? Въобще пука ли й? Като гледам, май аз се чувствам по- предадена от Ферит и Суна, отколкото тя.
3. Ферит еднократно ли ще изрази съжалението си към балдъзата или това ще се превърне в многократен акт, отключващ се при всяко напиване? Трябва ли отсега нататък Сейран зорко да бди да не остават насаме, за да не се отдадат пак на съжаления, не за нещо друго?
4. Защо Гюлгюн продължава да притиска с въпроси чуждите деца, а не се поинтересува от собственото си чаве? Защо не пита Ферит от какъв зор Суна мълви името му, докато бере душа? Може и той да има какво да сподели, за да не се взриви.
5. Защо такава оборотна мадама като Чичек взе да се страхува от духове? Защо си мисли, че ще изгуби синовете си, като те така или иначе не й принадлежат? И въобще пука ли и за тези синове?
7. Сейран с пистолет демонстрира, че е дъщеря на Кязъм ли? Само че Кязъм е силен с беззащитни жени и вързани противници. С мъже като Аби и Каран Кязъм предпочита да отсъства. И душата на Сейран ли ще изгубим?
6. Има ли още какво да се губи в това дизи? Това го задавам към себе си като зрител.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:57 от Fi79

# 151
Благодаря за новата тема!
Няма отговор, че Сейран е вече бременна, затова не отговорих. 😉

# 152
Момичета,тъй като Миленка ме разконспирира във Фейсбук и поста ми там достигна и до вас,искам да добавя и един коментар,който мен лично много ме развълнува.Превода е малко лош,но смисъла се разбира.
Скрит текст:
Mary Quigley
Водещ сътрудник
Благодаря ви за допълнението, което бихте гледали американски предавания с по-добро качество. Съгласен съм с теб. Аз съм американец и преминах към гледане на турски предавания от Netflex с любов Black Money. Исках да гледам предавания като това, където любовната история беше уникална и специална. Продължавах и никога не бях разочарован от други предавания, които гледах. Yali беше красива любовна история, която би те накарала да се надяваш, че Сейфър ще приключи заедно, независимо от проблемите, които е трябвало да издържат. сезон 3 объркани фенове от самото начало с сюжетната линия, която беше, но след това да ги накараш да се борят за любовта си след 2 години и да се съберат отново, но да направят бърз размяна с насилието и детската ферите те кара да се чудиш защо биха унищожили сериала. достатъчно е достатъчно. сега имаме единственият човек, който има работещ мозък Сейран започва да убива! Мисля, че феновете щяха да са тъжни, но биха предпочели просто да гледат два сезона, дори Сейран да умре във втори сезон, защото завърши там, където бяха заедно и любовта победи! 

# 153
Тате е махнал лайка от новината за отследването. 😜

# 154
Хайде да се развеселим с един извод-
мъжки род:
Кязъм-луд,
Тарък-луд,
Сафет-луд
Баща им-пълна откачалка,
Акън-полудя,
Синан-луд,
Феро-полудя...
Май Юсуф ще се окаже най-читав

женски род:
Леля-откачалка,
Пелин-откачалка
розовото перде-луда
Ифа-откачалка,
Майката на Кая-луда
Майката на Тарък-откачалка
майката на Синан-откачалка,
майката на Абидин-пълна откачалка
Сестра-пълна откачалка

Горкото момиче,как да не вземе пистолет...
Даже са прави-автомат трябва,но за всички
Че като почне от сценаристите..........бам,бам и финал..

# 155
Добър вечер !  Heart
Бел като се наспах хубавичко и като се позамислих днес по въпроса и като прочетох и твоето и на други момичета тук в темата както и мнения в Х  и аз достигнах до извода ,че може наистина Ферит  да не ги казва тези неща или другото му Аз да ги казва или да говори за друго абе има вариации и като се добави и несвързания трейлър като нищо пак ни пързалят от екипа .Аз ще чакам епизода в петък с надеждата ,че всичко ще започне да се нарежда  постепенно ,време е вече да започне да се случва и нещо хубаво. Hands Pray
Видях едно много хубаво клипче в Х и се замислих ,че този сегашния Ферит не само ,че не е Ферит на Гюнгер или Лейля ,но не и Ферит на тези същите 5 сценариста които пишат от началото на 3 сезон.Айде да речем ,че на тях не им пука за работата на предните сценаристи ,но да не им пука за тяхната собствена работа и затова ,че само допреди няколко серии Ферит  пееше любовни песни на Сейран ,а още пък в самото начало  не беше изобщо на себе си като видя Сейран след две години и криеше портрета и зад друга картина пак цели две години.Така че ако тези сценаристи искат да плюят на собствения си труд добре ,но на мен не ми се иска да вярвам ,че  ще го направят.Така че аз съм готова за петък да бъда приятно изненадана ,ноооооо ако все пак сценаристите ще се инатят и ще дават до край еми и това ще приема какво да се прави. Cry Кво пък момчето ни е състрадателно цуннало Суната от състрадания ,а тя пък полудяла по него и му се нахвърлила и това е вариант  Simple Smile Нооооо сякак най-добрия вариант си е да не се  е случвало нищо ама ще видим какво ще измислят тия нашите въртоглавите сценаристи.  Thinking
Сценаристите да си спомнят за ето този Ферит от първите епизоди на 3 сезон и него да ни върнат това ще е достатъчно  Hands Pray

https://x.com/yalicapkinieng/status/1887168961600499747
Скрит текст:
Добро утро! 🫶

Фрагът е много лошо скалъпен от Емрулах, естествено за да предизвика размисли и страсти! Въобще не вярвам, че Ферит казва тези думи, че целунал откачената, по - вероятно е това да е другият Ферит.
Продължавам да твърдя, че Ферит не може да изневери на Сейран, особено пък със Суна!
Ето главните две причини заради които ние  гледаме този сериал вече трета година.Heart

# 156
  • София
Определено ще бъдат запомнени като продукцията сама, упорито и целенасочено затрила най-успешния си проект ,който имаше потенциала от всяка една гледна точка да стане абсолютен феномен.Сега получават наградата за арогантността си.Много дълго време,да не каже изобщо,техен проект ще го докара до 10 епизода.
Жалко е ,че Рибарче ще има позорен финал като рейтинг на фона на това,което постигна.За сюжета на този финал не ща да гадая,че ми се повдига.
Изобщо не са новатори в това, повярвай.
Скрит текст:
Adını Feriha Koydum едно време, ако не ме лъже паметта, стигна някакъв рекорден рейтинг за времето си, и Fatih Aksoy вместо да финализира сериала както трябва, с полжителен финал, след отказа на Хазал Кая да подпише за сезон 3, той реши да "убие" главната героиня, но да не изпуска парАта, и след няколко епизода в "Пътят на Емир" всичко приключи. Но и до днес феновете гледат последната серия до сватбения танц т.е. преди куршума.
Та г@з глава затрива.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:23 от missence

# 157
Аз пък се чудя какво се случва със заведението на Гюлгюн и Есме. Работи ли? Не работи ли? Кой го движи? Като ги гледам те двете пак си останаха вкъщи. Бизнесът май замина Grinning
Да вкарам малко хумор в темата,че за друго нямам сили да коментирам Simple Smile

# 158
Знаех си, че се е объркал чичо Абдулджелил! 🤘
Той е харесал снимката, без да прочете текста! ✌🏻
Тате е махнал лайка от новината за отследването. 😜

# 159
Аз пък се чудя какво се случва със заведението на Гюлгюн и Есме. Работи ли? Не работи ли? Кой го движи? Като ги гледам те двете пак си останаха вкъщи. Бизнесът май замина Grinning
Да вкарам малко хумор в темата,че за друго нямам сили да коментирам Simple Smile
Наде,всичко отече в канала,нищо не остана.Феникса нещо далдиса в пепелта и не ще и малкия си пръст да помръдне,камо ли да се възроди.

# 160
Пожелавам им успеха на дизито, което заместват! 🤣🤣🤣🤣🤣

# 161
Добре,де ама сега нали Халит Ергенч има там разни проблеми със закона,ами ако вземат да го задържат както тая мениджърка?Краля направо ще си загуби преди да е започнал да печели.И как ще реагират турските зрители с главен герой,съпруга и любовница?Те толкова вече са отвратени от Ялъто,че не виждам на какво залага Онур.Другия им сериал,за беззащитните ли беше,не знам още как се държи в ефир.Такава простотия в първи епизод,че нямам думи.

# 162
Някой нещо прочел ли е днес снимат ли нещо?
Сега гледах пак фрага.Суна отива някъде с такси и говори и реве по телефона. Дали не е с Ферит?И нашия,от съжаление разбира се,да хукне да и помага.Ако това го дадат обещавам да не плюя....направо ще храча.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:45 от Sikorski

# 163
Разправят, че снимали нещо на крайбрежието, валяло и сняг... Романтика Grinning

# 164
Разправят, че снимали нещо на крайбрежието, валяло и сняг... Романтика Grinning
За кого?

Общи условия

Активация на акаунт