Отговори
# 165
Фи, за Афра и Мерт говорят, но не мога да кажа със сигурност. Афра била с кремава шапка, а Мерт с черно палто, уж.
Вече има съмнения, че щели да гръмнат истината на 14 февруари. /Снимат 94 епизод май/

# 166
  • Ямбол
Хелоул момичета.Благодаря за новата темичка 🥰. В анкетата гласувах,че Сейран ще забременее в следващите няколко епизод,но май по скоро верния отговор, е когато решат.
Та относно фрага ясно наш Феро целунал балдъзата от съжаление.Тъй добре ще го преглътнем някакси,ами как ще го преглътне нашето момиче ей това незнам.Напускат имението да се настани там голямата госпожа.Явно,че ще живеят другаде.Може би тази къща,която оглеждаха в предния епизод.Не мога обаче да разбера защо опетниха и оскверниха с този пистолет нашата Сейран.Превърнаха я и нея в отмъстителка и мафиотка.Точно това не съм го очаквала.Жал ми е момичета наистина.
Сърцето ме боли за нашето момиче .Толкова много изстрада и продължава да се справя с изпитанията,които живота и поднася.Чудя се кога ли ще бъде и тя най-накрая щастлива ?
Тъй ли Сейран и Ферит не заслужиха своето щастие.Не изкупиха ли греховете на цялата рода? Искам си Сейфер ❤️.
Дано тази разходка по Босфора е нещо романтично за нашите хора.За следващия епизод да има малко любов освен крещене и гърмене с пистолети.Искам вече Любов.
Стига толкова Суна,Суна и пак Суна.Да си хваща таксито и толкова.

# 167
Тийзър на новия сериал на Гюнгер

https://x.com/huyde12/status/1887200751350678015

# 168
Фи, за Афра и Мерт говорят, но не мога да кажа със сигурност. Афра била с кремава шапка, а Мерт с черно палто, уж.
Вече има съмнения, че щели да гръмнат истината на 14 февруари. /Снимат 94 епизод май/
За Коледа целувка, за 14 февруари валентинка за Сейран (най- любимите й хора се целуват). Колко оригинално! А романтиката за нашата кога - преди или след като разбере?

# 169
Сега като се замисля , Корханите се местят - това добре , но къде ще се преместят Шанлъ. Надявам се да не се заврат всички в един апартамент. Как Суната ще живее далеч от Феро ? А ?   Тая съвсем ще лудне.
Що се отнася до Сейран , не се съмнявам че няма да гръмне никой. Ще го поразмята тоя пищов и толкова. Огнено ни е момичето , ще ги накара да се поизпотят малко. То ако чака от мъжете да раздават правосъдие...... Само дето трябва да обърне пищова и в другата посока.

Скрит текст:
Халит Ергенч ми е толкова смешен с косата , че просто не мога да го приема на сериозно , ако ще филма да е тежка драма.
Филма с Алп ще го погледна поне в началото , защото съм му фен. 

# 170
Балдъзата май била и тя на крайбрежната, ще се гръмна вече Grinning

# 171
Балдъзата май била и тя на крайбрежната, ще се гръмна вече Grinning
Накрая тримата да не плеснат с ръце и да се прегърнат? Имам и други идеи, но нека запазим добрия тон и жанра все пак.

# 172
Гюл последно писа ,че АфРам били на сета само,нямало други.  Дори сета вече е приключил.

# 173
За Коледа целувка, за 14 февруари валентинка за Сейран (най- любимите й хора се целуват). Колко оригинално! А романтиката за нашата кога - преди или след като разбере?
Фи,що ти трябваше да пишеш за балдъзата!!На,Евето и тя.Имайте милост!!!!!!То остана Сейран да ги види да се съжаляват взаимно.Направо да ги засилва в Босфора.

# 174
Гюл последно писа ,че АфРам били на сета само,нямало други.  Дори сета вече е приключил.

Според мен този дето е писал че и Суна е там,явно доста иска тя да присъства. Аз вярвам на Гюл а не на някакви измислени профили

# 175
Фи,що ти трябваше да пишеш за балдъзата!!На,Евето и тя.Имайте милост!!!!!!То остана Сейран да ги види да се съжаляват взаимно.Направо да ги засилва в Босфора.
Абе, Sikorski, от 89-и епизод до сега се бях успокоила. Започнах даже да тая надежда, че нещо не е баш така. И сега с този фраг и тая тъпня дето измислили, направо ме взривиха. Как можеш да напишеш такава реплика за главния си герой?! Да обяснява, че целунал от съжаление балдъзата и тя го изненадала като му отговорила! Идиоти някакви ми тровят нервната система от септември и силно нарушават комфорта ми. Много страда и личното ми усещане за редно и нередно. Що за сценаристи, що за хора са това? Sad

# 176
# 177
Шнура пратил мама да го брани в социалните мрежи. 🤣🤣🤣

https://x.com/mervenrydn/status/1887200197991669995?t=WsUn9vJpKXPdYJK7iY6epA&s=19

# 178
А всъщност разбра ли се защо аджеба са се разделили Сейфер и са се развели? Как се е стигнало изобщо до развод?

# 179

Според мен този дето е писал че и Суна е там,явно доста иска тя да присъства. Аз вярвам на Гюл а не на някакви измислени профили

И аз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт