Отговори
# 495
Честит рожден ден Наде Много здраве  и щастие желая

# 496
Не пожелавам на никого такъв зет като Ферит, че от съжаление да целува бълдъзата си..😁 не мога да проумея какви сцени играе Мерт 🤦♀
Аз така или иначе не гледам сериала вече.. само от части тук-там ама тези, които си мислят, че Сейран е бременна, явно вярват че щъркела носи бебетата

Айде да свършва тази мъка вече.. какви са тези сценаристи и какво гледат феновете?
Това не е сериала който почнах да гледам от първи сезон.

Ферит и Сейран бяха заедно и определено няма нужда щъркелът да носи бебето. 😜

Наде, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!🌹

# 497
Чести Рожден Ден,Надя!🌺Здраве и много щастие!🍀

# 498
Надя,честит рожден ден
Много щастливи емоции да посрещаш,обградена от любими хора

Това,дето Исус е казал,че който е безгрешен да хвърли камък все го забравяме
За зет го искам,защото моята щерка ще му намести чакрите набързо:laughing:
Другото му е наред...

# 499
  • Яко в Матрицата...
Надя, ЧРД! BirthdayWine GlassTada Много здраве, любов и късмет! Green Heart

# 500
Тя и Сейран може да намести чакрите на Ферит, но сценаристите не й дават.

# 501
Честита да си, Наде! Здраве и щастие!🍀🌞🍀

# 502
Честит рожден ден Надя! Да си жива и здрава! 💐

Не ми хареса играта на никой, честно.
Е, утешителна целувка от съжаление, та малцина разсъждаваха (не тук) преди епизода дали не е била по бузата. Ах Ферит, що не каза къде си я целунал...😂

# 503
Понки, жената му отвърнала на целувката. Как става тази работа, ако е по бузата? Ти остави, ами и два пъти му отвърна. Ако не беше дошла Сейран, кой знае какво щеше да се случи. Бог му се усмихнал, спасил го от толкова много съжаление, че после и срам.

Иначе и на мен играта не ми хареса в тази серия, без изключения. Вяла и колкото да отбият номера. Само Сейро с патлака ме докосна, тювбе ярабим Head Band

Ето, хората например мислят, че и тук е можел да прояви съжаление, ама на...

https://x.com/sakiinolya/status/1888166243447791636

# 504
Много ще съм доволна, ако Суна излезе от сериала най-накрая. Обаче кого ще съжалява Ферит тогава? Горкия, ще трябва да търси друг обект за съжаление.  Как не си отдаде душата напълно на жената на живота си, а все нещо търси да се забърква. Странна работа е неговата душа, болна ли е, каква?
Иначе Суна добави още една титла към останалите с бутането на Айшен по стъпалата. Много универсален момент в турските дизита, стъпала и падаща жена по тях.
Мирише на финал, дано е скоро, стига се излагаха.

# 505
Понки, жената му отвърнала на целувката. Как става тази работа, ако е по бузата? Ти остави, ами и два пъти му отвърна. Ако не беше дошла Сейран, кой знае какво щеше да се случи. Бог му се усмихнал, спасил го от толкова много съжаление, че после и срам.

Иначе и на мен играта не ми хареса в тази серия, без изключения. Вяла и колкото да отбият номера. Само Сейро с патлака ме докосна, тювбе ярабим Head Band

Ето, хората например мислят, че и тук е можел да прояви съжаление, ама на...

https://x.com/sakiinolya/status/1888166243447791636

Въображение Ева. Не си ли гледала в други филми, единия по бузата, другия решава да благодари по устата, после и двамата си отплащат дълга с гуш муш 😂
Чапкънин, ама всъщност е добричък...
Е как да го обичам, направо с правата лопата 😂

# 506
Не ми се вярва Шнура да приключи сериала преди епизод 100. Някой беше писал, че това е първият му сериал доближаващ тази цифра. Нали е с голямо его и сигурно му е важно да добутат до 100.😃

# 507
За първи път след епизод изобщо не ми се пише. Друг път поне ми докарваха някакви емоции.Сега обаче - тц.
Само Афра ми хареса  този път. Дори Мерт ме остави безразлична. Изясняването на преживянато беше толкова елементарно  , но те СЦ просто толкова си могат. Аз явно имам прекалено големи очаквания. Ако Сейро не беше дошла навреме , Феро сигурно щеше да се изкекси със Суна. Къде е тогава  тази любов , която се опитват да ни покажат вече 90 еп и все някак е недостатъчно.
Тук някой си пожела Ферит за зет. Аз не бих пожелала на детето си такъв съпруг. Толкова неориентиран , толкова недорасъл , неуверен ,"съжалителен" , че то няма да ти остане време да го обичаш от останалите грижи по него.

Но ..''За всеки влак си има пътници...и за всеки нормален по една лудница.''   Дамян Дамянов

# 508
Честит твой ден, Надя! Желая ти здраве, много положителни емоции и щастливи дни, обградена с много усмихнати, позитивни и обичащи те хора!
 Относно филма: според мен започна събуждането на Ферит;  предстои да покажат и бременна Сейран, стигайки до еп. 73. Действието на филма се движи отзад-напред. Така си мисля, че това ни показват с тези епизоди. Голяма оптимистка съм.

# 509
Човекът, който дори погледна настрани, когато видя Сейран с кърпа, заради неговата лоялност и преданост към Дияр, се събра отново със Сейран след 2 години, а след това го накараха да целуне сестра й от съжаление и да каже, че щяха да продължат, ако Сейран не беше дошла, какъв срам.

Не си намирам място от яд Grinning

Общи условия

Активация на акаунт