Отговори
# 525
Не съм съгласна, че Ферит 1 е "заглушил" Ферит 2.

Азът е героят, а сянката е дракона, с който героят трябва да се пребори. Това е битката на Люк Скайуокър с лорд дарт Вейдър. Почти през целия си живот водим тази изначална битка с част от собствената си природа. Колкото сме по-ожесточени в тази борба и неприемаме съществуването на тази скрита част от нас, толкова повече потиснатото и непризнатото набира застрашителна и разрушителна сила. Когато обаче се обърнем лице в лице със собствената си сянка и приемем нейните условия и изисквания – а тя всъщност иска единствено да бъде призната, че съществува – едва тогава вече ще бъдем победители – отсекли сме главата на дракона. От този момент нататък вече сме нова и по-завършена личност, Азът ни вече е по-зрял и мъдър. След тази битка вече контролираме събитията и хората, които влизат в живота ни.

# 526
  • София
Аз пък продължавам да съм щраус и мисля, че Феро е невинен JoyJoyJoy

Ставаме два щрауса.😃
И ферма да направим все тая 😁....Сценаристите и Онур мразят фандома!

Диче, да не си изпратила еднорога на почивка Joy

Надя, честит рожден ден! Да си жива и здрава Flowers Tulip

# 527
Аз пък продължавам да съм щраус и мисля, че Феро е невинен JoyJoyJoy
Мистери,липсваше Simple Smile
Феро е невинен за това, че е такъв. Семейството му е виновно Wink
Не се сещам за друг начин,по който да оправдая Ферит Grinning Съжалявам, не мога
Търсих вчера и аз еднорога и розовите очила

# 528
Вал - изобщо не съм съгласна, че Суна не е обичала Абидин! Единственият мъж, когото Суна е обичала някога е Абидин. Обичаше го и когато беше обикновен шофьор - тогава дори отношенията им бяха най-красиви и чисти! Sparkling Heart А това, че го е използвала като заместител на Ферит за мен е глупост. Суна никога не е обичала Ферит! Суна винаги е обичала само Абидин! Просто това минало я преследваше. Когато Абидин я обвини и се осъмни в нея - Суна плака дълго за Абидин. Плака, защото тогава никакви такива мисли не се прокрадваха в ума й - а Аби просто не й вярваше. Да не забравяме сцената между Суна и Абидин в 83-ти епизод, когато той беше обзет от гняв - искаше Имението и да отмъсти на Халис и Корхан. Тогава Суна му каза, че той не е същия Абидин, в когото се е влюбила. Wink После Абидин й обеща, че няма да позволи на никого да застане между тях - нито на Корхан, нито на неговия гняв, нито на нищо друго - каза й че може да понесе всичко, но не може да е далеч от нея. Обеща й че тя винаги ще е в очите му Revolving Hearts Каза, че ако не изпълни това - тя може да се разведе с него. За съжаление той наруши думата си, когато майката, която мислеше за мъртва се върна и му наговори един куп глупости - тогава омразата и гнева отново взеха връх над него. Тогава той се осъмни в Суна, в момент когато нямаше за какво и й припомни неща случили се преди години - това я върна пак към болезненото минало. А когато Суна е далеч от своя Абидин допуска грешки, за които после съжалява. Sob Когато Ферит я целуна - тя явно си е помислила, че той изпитва нещо към нея - тези мисли се засилиха и когато той все се намесваше уж да я защитава. Тя е психически нестабилна и това определено я обърка. Не е оправдание - но поне сега разбра какво мисли Ферит и че той я съжалява. Не мисля, че вече ще мисли за Ферит по какъвто и да е начин - това признание ще затвори това болезнено минало веднъж завинаги. Това е моето мнение. Wink

Дали Суна ще каже истината на Абидин - мисля, че по-скоро би искала да я скрие, поне за сега - но тази истина рано или късно ще излезе. Затова смятам, че е време Суна да си признае и пред Абидин и пред Сейран. В поста си по-горе не съм оправдала Суна - тя също допусна грешка, но за мен главния виновник е Ферит. Той доведе нещата до това положение. Disappointed

А какво мисля за това, че Суна реши след чутото да се върне при Абидин - ами мисля, че това беше най-правилното решение. Абидин допусна грешки воден от своя гняв - Суна също - време е двамата да се разкаят за тях - време е да си признаят грешките, да си простят, да се преоткрият и да започнат на чисто. Hands Pray Кой каквото ще да говори за мен единственият мъж, когото Суна е обичала е Абидин - просто съмненията му я накараха да се отдалечи от него. А видяхме, че в епизода вчера много преди Суна да чуе думите на Ферит - тя пак ревнуваше Абидин, когато чу че Айшен ще остане в имението. Joy Освен това Абидин е баща на детето на Суна - това дете трябва да расте с двамата си родители обградено с любов! Суна разбра също така, че случващото се до голяма степен е и по нейна вина - затова Абидин стана такъв, затова беше нападението. Думите дето каза Суна на Абидин бяха ужасни - но едва ли ги е мислила наистина. Просто я болеше заради стрелбата, затова че той изложи живота на всички на опасност, затова че Есме загуби бебето си, а Суна нероденото си братче или сестра! Sob Но Абидин не искаше да стане така - както той каза на Гюлгюн и Кязъм - мислел е че ще стрелят във въздуха, но Каран е дал нареждане да стрелят иначе. Абидин дълбоко съжалява за това. Истината е, че сценаристите съсипаха и образа на Абидин и този на Суна - и двамата допуснаха големи грешки, но вярвам че все още се обичат истински и се надявам заедно да преодолеят всичко и отново да се съберат! Нека заминат надалеч, но не актьорите да напуснат сериала - а просто Суна и Аби да живеят сами далеч от всички Корхановци, Чичековци и прочие - да си дадат нов шанс, нека бебето им ги обедини отново и да е начало на нова надежда както за тях, така и за останалите. Hands Pray

# 529
На мен едното розово очило е паднало,та не мога да видя пълната розова картинка

# 530
  • Яко в Матрицата...
Да си слагаме слънчевите очила и да отиваме на бира в парка Beers

Феро и Сейро ще намерят пътя един към друг. Пък ако не - нека да са щастливи в новите си начинания, които са им измислили бездарните сценаристи... Какво повече да кажем Grinning

# 531
Вал - изобщо не съм съгласна, че Суна не е обичала Абидин! Единственият мъж, когото Суна е обичала някога е Абидин. Обичаше го и когато беше обикновен шофьор - тогава дори отношенията им бяха най-красиви и чисти! Sparkling Heart А това, че го е използвала като заместител на Ферит за мен е глупост. Суна никога не е обичала Ферит! Суна винаги е обичала само Абидин! Просто това минало я преследваше. Когато Абидин я обвини и се осъмни в нея - Суна плака дълго за Абидин. Плака, защото тогава никакви такива мисли не се прокрадваха в ума й - а Аби просто не й вярваше. Да не забравяме сцената между Суна и Абидин в 83-ти епизод, когато той беше обзет от гняв - искаше Имението и да отмъсти на Халис и Корхан. Тогава Суна му каза, че той не е същия Абидин, в когото се е влюбила. Wink После Абидин й обеща, че няма да позволи на никого да застане между тях - нито на Корхан, нито на неговия гняв, нито на нищо друго - каза й че може да понесе всичко, но не може да е далеч от нея. Обеща й че тя винаги ще е в очите му Revolving Hearts Каза, че ако не изпълни това - тя може да се разведе с него. За съжаление той наруши думата си, когато майката, която мислеше за мъртва се върна и му наговори един куп глупости - тогава омразата и гнева отново взеха връх над него. Тогава той се осъмни в Суна, в момент когато нямаше за какво и й припомни неща случили се преди години - това я върна пак към болезненото минало. А когато Суна е далеч от своя Абидин допуска грешки, за които после съжалява. Sob Когато Ферит я целуна - тя явно си е помислила, че той изпитва нещо към нея - тези мисли се засилиха и когато той все се намесваше уж да я защитава. Тя е психически нестабилна и това определено я обърка. Не е оправдание - но поне сега разбра какво мисли Ферит и че той я съжалява. Не мисля, че вече ще мисли за Ферит по какъвто и да е начин - това признание ще затвори това болезнено минало веднъж завинаги. Това е моето мнение. Wink

Дали Суна ще каже истината на Абидин - мисля, че по-скоро би искала да я скрие, поне за сега - но тази истина рано или късно ще излезе. Затова смятам, че е време Суна да си признае и пред Абидин и пред Сейран. В поста си по-горе не съм оправдала Суна - тя също допусна грешка, но за мен главния виновник е Ферит. Той доведе нещата до това положение. Disappointed

А какво мисля за това, че Суна реши след чутото да се върне при Абидин - ами мисля, че това беше най-правилното решение. Абидин допусна грешки воден от своя гняв - Суна също - време е двамата да се разкаят за тях - време е да си признаят грешките, да си простят, да се преоткрият и да започнат на чисто. Hands Pray Кой каквото ще да говори за мен единственият мъж, когото Суна е обичала е Абидин - просто съмненията му я накараха да се отдалечи от него. А видяхме, че в епизода вчера много преди Суна да чуе думите на Ферит - тя пак ревнуваше Абидин, когато чу че Айшен ще остане в имението. Joy Освен това Абидин е баща на детето на Суна - това дете трябва да расте с двамата си родители обградено с любов! Суна разбра също така, че случващото се до голяма степен е и по нейна вина - затова Абидин стана такъв, затова беше нападението. Думите дето каза Суна на Абидин бяха ужасни - но едва ли ги е мислила наистина. Просто я болеше заради стрелбата, затова че той изложи живота на всички на опасност, затова че Есме загуби бебето си, а Суна нероденото си братче или сестра! Sob Но Абидин не искаше да стане така - както той каза на Гюлгюн и Кязъм - мислел е че ще стрелят във въздуха, но Каран е дал нареждане да стрелят иначе. Абидин дълбоко съжалява за това. Истината е, че сценаристите съсипаха и образа на Абидин и този на Суна - и двамата допуснаха големи грешки, но вярвам че все още се обичат истински и се надявам заедно да преодолеят всичко и отново да се съберат! Нека заминат надалеч, но не актьорите да напуснат сериала - а просто Суна и Аби да живеят сами далеч от всички Корхановци, Чичековци и прочие - да си дадат нов шанс, нека бебето им ги обедини отново и да е начало на нова надежда както за тях, така и за останалите. Hands Pray

Добре Роксис, разбрахме че Суна ти е любимка, но защо винаги я защитаваш и не виждаш нейните грешки, нищо че те са много видими. Освен това, ако толкова обичаше Абидин щеше да се отдръпне от целувката с Ферит, а не да му отвръща и после с цялата си наглост да ходи да се сваля на Ферит, след като му разговора между него и Сейран когато той и каза че не иска деца от нея, и веднага отиде да му кокетничи и дори не изпита чувство за вина заради злополучната целувка, поне Ферит изпита угризения докато Суна нищо подобно не изпита.

# 532
Цитат
Добре поне,че като чу какво той каза в изповедта си,не продължи да нахалства и да си мисли,че тя го заслужава повече от сестра си
VAL, нямат време вече. Иначе както беше поела по пътя на атаките - този убиец, другият не заслужава това, което й се полагало на нея, щото имала мечти..., третият и четвъртият, защо не са я защитили... - бая щяхме да се изтормозим. Я, колко време отделиха на Дияр, да не говорим за Пелин.

# 533

Диче, да не си изпратила еднорога на почивка Joy

С един еднорог съм и сега го ползвам за Афрам, че са ми по-важни ❤️🧿🧄😁😁

Наде, честита да си! 🍀🎂🍷

# 534
Момичета, аз ли съм мнителна, но си мисля, че Суна няма да се кротне. Тя вече е обсебена от Ферит и ще продължи да вгорчава живота на Сейфер. За разлика от Ферит тя не изпитва угризение и разкаяние от случилото се, а напротив. Струва ми се, че за нея станалото в онази нощ я прави по  решителна  да  вземе това, което смята, че и пренадлежи. Впечатлиха ме думите на брата на Аби и тези когато каза на Есме, че отива с Абидин и "моето дете".
Чак от една целувка да се стигне до тази драма, ми се струва  пресилено. Суна е като замаяна, а Ферит от тогава не е сам. Нищо чудно сценаристите да продължат да дълбаят в тази насока, което съвсем ще отврати зрителя.

# 535
Милата Суна, докато обича Абидин се омъжи за Кая, овъртя го между другото! После пак пожела Ферит, той ясно ѝ даде да разбере, че нейната няма да стане! После от няма и как се омъжи за Абидин, но пак не миряса и отново към Феро се прехвърли!  Все със Сейран иска да се състезава, незадоволената, алчна и завистлива Суна!  Не може да разбере простата ѝ глава, че Сейран е светлинни години пред нея!

# 536
Момичета, аз ли съм мнителна, но си мисля, че Суна няма да се кротне. Тя вече е обсебена от Ферит и ще продължи да вгорчава живота на Сейфер. За разлика от Ферит тя не изпитва угризение и разкаяние от случилото се, а напротив. Струва ми се, че за нея станалото в онази нощ я прави по  решителна  да  вземе това, което смята, че и пренадлежи. Впечатлиха ме думите на брата на Аби и тези когато каза на Есме, че отива с Абидин и "моето дете".
Чак от една целувка да се стигне до тази драма, ми се струва  пресилено. Суна е като замаяна, а Ферит от тогава не е сам. Нищо чудно сценаристите да продължат да дълбаят в тази насока, което съвсем ще отврати зрителя.

Детето си е на Абидин, защо не вярвате на Ферит. Ако детето беше на Ферит Суна нямаше да иска да го премахне, нормално е да го каже, все пак не е простила на Абидин напълно. Освен това точно Суна нарочно би казала че детето е на Ферит за да го задържи и не би се поколебала

# 537
Момичета, аз ли съм мнителна, но си мисля, че Суна няма да се кротне. Тя вече е обсебена от Ферит и ще продължи да вгорчава живота на Сейфер. За разлика от Ферит тя не изпитва угризение и разкаяние от случилото се, а напротив. Струва ми се, че за нея станалото в онази нощ я прави по  решителна  да  вземе това, което смята, че и пренадлежи. Впечатлиха ме думите на брата на Аби и тези когато каза на Есме, че отива с Абидин и "моето дете".
Чак от една целувка да се стигне до тази драма, ми се струва  пресилено. Суна е като замаяна, а Ферит от тогава не е сам. Нищо чудно сценаристите да продължат да дълбаят в тази насока, което съвсем ще отврати зрителя.
В такъв случай ще останем даже без финал.

# 538
Това , дали Суна ще се кротне, зависи колко епизода са предвидили до края на дизито.  Ако имат достатъчно време , няма да се спасим лесно от нея.Ако нямат , набързо ще ги  изпратят някъде с Аби.

# 539
anabeell - определено виждам грешките на Суна. никога не съм оправдавала целувката й с Ферит, нито това че в един момент тръгна след него мислейки си, че има шанс - това беше отвратително! Smirk Но пак казвам, това че Ферит я целуна пръв и това, че после се намеси когато Абидин искаше да прибере Суна, и когато Ферит й казваше как ще я пази и нищо няма да й се случи. Всичко това я обърка - тя явно си помисли, че може би това че той е инициатор на целувката значи, че може би има чувства към нея! Суна е психически нестабилна и лесно податлива - обърка се жестоко и допусна много грешки. Казвам само, че Ферит е също толкова виновен колкото нея - че дори и повече. Тя поне реши да се разведе с Абидин, защото не смееше да го погледне в очите - в началото не смееше да погледне и Сейран. А Ферит какво направи - никакъв срам не изпита към Абидин, а и към Сейран в началото - поне не и в 90-та серия - държеше се със Сейран сякаш му е враг - сякаш нищо лошо не е направил. После Азът му го провокира - един вид това беше гузната му съвест. Ферит също е болен и не е добре - той допусна много грешки, а тази с целувката и Суна беше най-голямата. Време е и той да се осъзнае - да си признае и със Сейран да започнат на чисто, защото аз вярвам че се обичат - така както вярвам, че Суна също обича Абидин, просто се заблуди и допусна грешки, както спрямо Аби така и спрямо сестра си. Време и Суна да осъзнае грешките си, както и Абидин своите - да признаят един на друг всичко, да си простят и да започнат на чисто. Искам и Абсун и Сейфер да бъдат щастливи заедно! Стига с тази драма, глупости и гадости. Hands Pray

Когато Ферит целуна Суна, тя може да му е отвърнала - но после ги дадоха как и двамата се дръпват изненадани. Може би не е имало втора целувка, а показаната ни да е просто същата първа целувка, но снимана от друг ъгъл за засилнане на ефекта. Виждала съм го в други сериали. Thinking А това с дрехите според мен си беше в съзнанието на Суна понеже тогава не беше психически добре - беше съсипана, объркана, а като добавим и алкохола, самотата и това че бяха отхвърлени от всички - ситуацията взе връх. Не е оправдание за никого от двамата, но поне е облекчение че е само целувка и нищо повече. Това си стана ясно Simple Smile

Детето на Суна си е от Абидин и в това никога не съм имала съмнение - Суна също си го каза ясно. Просто тя е ядосана на Аби, заради стреблата и всичко което се случи. Нормално е първоначално нещата между тях да са обтегнати, но се надявам постепенно да се оправят - двамата да си простят и да видим пак тези Суна и Абидин, които се обичат - Аби и Суна от сезон 1 и началото на сезон 3 до 86-ти епизод. Никой не може да ме убеди, че любовта им не е истинска Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт