Но ако продължават с паралелите защо не да я направят тази случка като онази с Ферит ,Пелин и бебето.Тогава действието се точи от 19 епизод на 1 сезон та чак до втори сезон когато стана окончателно ясно ,че Ферит даже не е спал с Пелин.Сега наистина все още не са ни показали сцената с Ферит и Суна като негов спомен ,а само като изповед пред Дженгис и зависи само от сценаристите дали това е просто поредното нещо което ще бъде оставено недоизкусурено или всичко е направено с цел ,има някакъв план за действие и като се насложат всички елементи ,и всяко нещо си дойде на мястото ние феновете ще ахнем в захлас.
Айде дано ама все пак няма да залагам твърде много на едно такова развитие на сюжета обаче ако ме изненадат еееех колко ще съм радостна само. 
Но това би бил много тъжен финал и аз се надявам въпреки всичко на обратното на един много щастлив и пълен с усмивки и добро настроени финал.Еми айде ще видим какво ще се случи на там. 
После вече късно, защото Ферит беше ядосан на всички и на нея. Доста я нагруби.Препоръчани теми