Отговори
# 615
Всъщност,най-хубавото от тази серия,бяха думите на Дженгиз
"Този,който изпитва срам от постъпката си,заслужава да се нарече стойностен.
Срам,неудобство и гняв към самия себе си-това изпитва Ферит,до степен да мисли за самоубийство
Непростимо е това деяние,но в този момент той действително имаше нужда от подкрепа.
Сейран не беше до него в този момент и той се почувства много самотен
Като,че ли Мерт не можа да ни го предаде с пълна сила,или сцената е написана слабо, та остана само горчилката от това,което направи,без да разберем защо точно го направи
Както вече много пъти сме писали,проблемът между двамата идва от това,че не споделят един с друг.
Ако си имаха малко повече доверие и си вярваха,такова нещо нямаше да се случи никога

Еха,ама аз пак се качих на еднорога...

# 616
Оф чак толкова ли  пък  гнусна да я направят Суна ,че е изманипулирала Ферит за целувката Thinking Но ако продължават с паралелите защо не да  я направят тази случка като онази  с Ферит ,Пелин и бебето.Тогава действието се точи от 19 епизод на 1 сезон та чак до  втори сезон когато стана окончателно ясно ,че Ферит даже не е спал с Пелин.Сега наистина все още не са ни показали сцената с Ферит и Суна като негов спомен ,а само като  изповед пред Дженгис и зависи само от сценаристите дали това е просто поредното нещо което ще бъде оставено недоизкусурено или всичко е направено с цел ,има някакъв план за действие и като се насложат всички елементи ,и всяко нещо  си дойде на мястото  ние феновете ще ахнем в захлас.Simple Smile Айде дано ама все пак няма да залагам твърде много на едно такова развитие на сюжета обаче ако ме изненадат еееех колко ще съм радостна само. Simple Smile
Иначе за ситуацията такава каквато е в момента може би наистина един скок във времето даже и за година или две би бил хубав .за да  може тази ситуация с Ферит и Суна ако я оставят такава каквото е сега да се поуталожи.Иначе истината ще нарани много Сейран и аз лично не бих искала само заради това че Халис е  тежко болен и тя от съжаление към него и към Ферит да остане и да прости или да се направи ,че нещо не е било.Ох абе в много кофти ситуация е поставена историята в момента и дано нещо да стане и да се изчисти образа на Ферит защото иначе  евентуално събиране на СейФер и щастливия финал би нагарчал леко.Е пък може и  да няма щастлив финал всъщност така че в този случай всичко ще си остане такова каквото е и Ферит и Сейран няма да се съберат ,ще бъдат нещастни или ще имитират щастие с някой друг и така ще си върви живота им. Cry Но това би бил много тъжен финал и аз се надявам въпреки всичко на обратното на един много щастлив и пълен с усмивки и добро настроени финал.Еми айде ще видим какво ще се случи на там.  Simple Smile

# 617
СейФер! 🥹

# 618
Ако Суна е манипулирала Ферит, щеше да му каже, че направо са се изкексили. Сега какво му е казала? Целунахме се, поразгорещихме се, но ти ме отблъсна и добре, че дойде Сейран, така ли?
Относно спойлера за танца под снега... То само като си представиш сцената, е абсурдно. Ферит си признава какво е вършил, после пада на едно коляно и предлага на Сейран. После пияни от любов танцуват...

# 619
Всъщност,най-хубавото от тази серия,бяха думите на Дженгиз
"Този,който изпитва срам от постъпката си,заслужава да се нарече стойностен.
Срам,неудобство и гняв към самия себе си-това изпитва Ферит,до степен да мисли за самоубийство

Сейран не беше до него в този момент и той се почувства много самотен

Вал, не съм съгласна. Според мен Сейран беше до Ферит, не го остави. Проблема дойде когато Сейран каза за ипотеката....Затова не приемам обяснението на Ферит, че никой не го разбирал...Действа, пък после мисли..Все едно не са минали 4 години.
Това не е Ферит, това не са Сейфер...
В какво ги превърнаха 🤕🤕☹️☹️

# 620
Диче,точно тогава Сейран не му повярва,че някой е заложил капан
Чак,след като видя бижутера да влиза в къщата на Чичек се усети,искаше да каже на Ферит,че му вярва,но той вече беше загубил доверие в нея

# 621
Какво я интересува Сейран Халис ага, че да иска да го радва, какъв и е той към дадения момент? Ами никакъв. Защо трябва да прави глупости, да лъже за такива важни неща, че той да бъде спокоен, или щастлив? Изобщо, защо Сейран и цялото и семейство се влачат подир Корхан, включително и в този тежък момент след като напуснаха имението, че да им тежат още повече. Толкова ли нямат достойнство и гордост семейство Шанлъ? На какво се надяват? Сценаристите развалиха всичко в стремежа си да се направят на интересни. Всеки да се е изнесал с 200 от тия Корхан досега, та те само проблеми създават.
Мен ме притеснява друго.Ако наистина сценаристите напишат,че Сейран лъже за бременността.Това просто няма да е същата Сейран.Нашата Сейран никога не би допуснала да лъже за такова нещо,та дори и Халис.

# 622
Какво я интересува Сейран Халис ага, че да иска да го радва, какъв и е той към дадения момент? Ами никакъв. Защо трябва да прави глупости, да лъже за такива важни неща, че той да бъде спокоен, или щастлив? Изобщо, защо Сейран и цялото и семейство се влачат подир Корхан, включително и в този тежък момент след като напуснаха имението, че да им тежат още повече. Толкова ли нямат достойнство и гордост семейство Шанлъ? На какво се надяват? Сценаристите развалиха всичко в стремежа си да се направят на интересни. Всеки да се е изнесал с 200 от тия Корхан досега, та те само проблеми създават.
Мен ме притеснява друго.Ако наистина сценаристите напишат,че Сейран лъже за бременността.Това просто няма да е същата Сейран.Нашата Сейран никога не би допуснала да лъже за такова нещо,та дори и Халис.

Днес прочетох  абсурден спойлер, че Гюлгюн може да е бременна и това във фрага да е за нея😂

# 623
# 624
Е, то остана и Хатуч да забременее, а само Сейран не. Това са пълни глупости. Обаче, ако Сейран не забременее до края на сезона, официално Ферит има фертилен проблем. Той преспа и поцелувал всички жени от сериала, и до сега една не хвана от него! Не Сейран, Ферит трябва да ходи на доктор.

# 625
За мен са възможни само 2 сценария, ако разбира се сценаристите помнят какво са писали до този момент!
1. Сейран купува обувчици на Суна и за нейната бременност, а не за себе си.
2.Сейран наистина е бременна, защото тя просто не лъже, камо ли Халис ага. Та на нея езика не й се обръща, дори и да последва нещо лошо. Готова е да понесе последствията.

Ако сценаристите не помнят какво са писали и как са развили образа на Сейран, тогава биха го оплескали и да я изкарат лъжкиня, каквато попринцип не е, дори и да е благородна лъжата уж..

# 626
Чак,след като видя бижутера да влиза в къщата на Чичек се усети,искаше да каже на Ферит,че му вярва,но той вече беше загубил доверие в нея

Вал, честно да си кажа, ако бях на мястото на Сейран баш в този момент, и аз нямаше да повярвам на Ферит. След всичко, което беше надробил.
Иначе Сейран много преди това му каза, че трябва да са по-внимателни и че нещо не й се струва съвсем наред. Когато отидоха да гледат камъните. Ферит тогава не й обърна внимание и махна с ръка Simple Smile После вече късно, защото Ферит беше ядосан на всички и на нея. Доста я нагруби.
Но смятам, че е крайно време вече да си споделят,да се изслушват и да не се лъжат. Да решават проблемите заедно.

# 627
Ако Суна е манипулирала Ферит, щеше да му каже, че направо са се изкексили. Сега какво му е казала? Целунахме се, поразгорещихме се, но ти ме отблъсна и добре, че дойде Сейран, така ли?
Относно спойлера за танца под снега... То само като си представиш сцената, е абсурдно. Ферит си признава какво е вършил, после пада на едно коляно и предлага на Сейран. После пияни от любов танцуват...
Ако и такава сцена напишат, наистина ще се притесня за вменяемостта им, не че и сега имам големи колебания. Ферит казва как е заврял езика си в гърлото на Суна, как се разгорещили и смучки си правили, но пък тя (Сейран), Аллах да я поживи, ги прекъснала, та не осъществили до край желанието си. Благодарение на това действие от нейна страна сега могат да се гледат в очите със Суна, иначе щеше да е леко неудобно. Разбира се, той се разкайва, страда и ако трябва ще се самоубие, но всъщност иска да се ожени за нея, защото толкова много я обича, че не може да си представи живот без нея. Е, от време на време се задушава и трябва да бяга към някой клуб да диша, но това са редки моменти. Тя, разбира се, изкрещява ДА, защото  Ферит може и да се задушава в нейно присъствие, но тя не може да диша без Ферит. Тя си го знае, че той като пийне, сваля жени, но всъщност не ги иска. В някои от жените даже нея вижда и тя толкова добре го разбира. Те вече си говорят и споделят своите болки, най- скритите си копнежи и тайни. После край Босфора започват да валят бели, пухкави и чисти снежинки и всичко започва да прилича на коледна картичка от Холмарк. Чува се музика (класическа или кръчмарска е без значение), нашите преплитат тела и започват да се полюляват в някакъв техен си ритъм, да се усмихват един на друг със светещи погледи и... И следва край! Вече си мисля, че това е представата на Шнура за щастливи СейФер.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 20:24 от Fi79

# 628
Това дали му е повярвала, няма нищо общо с това, че беше до него, разбираше го, мислеше го....Въпреки всичко беше до него, не го остави. Така мисля аз.

# 629
Бирса писала, че първа серия на "Ако кралят загуби" щели освен по телевизията да я дадат и по Нетфликс. 😄 Шнура май нещо го е страх за рейтингите. 😜

Общи условия

Активация на акаунт