Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 280
  • 556
  •   1
Отговори
# 120
Напоследък да си призная ме намързява за петъчни протеини, Инче.
А и тела ми се пълни с излишни глупости, тегли, чисти, неам нерви. Joy
Сега си взех нов тел, чакам Джастев да се накани да ми прехвърли инфото от стария в новия, ще имам още повече място за снимки, та.. тогава може и да подновим традицията с петъчните сладкиши. Grinning

Новия, не бъди ептен "дърво" Wink, ами вземи се представи подобаващо. Grinning
Тук едно време имаше фейс контрол, пропускателен пункт, гранична...ъъъ...тематична полиция, ама сега нещо му отпуснахме края. Innocent

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 12:08 от Джаста Праста

# 121
Инче, не всички тук намираха кусури на голЕтЕ. Аз например всички харесвах дето Джаста подбираше. Май Норчето все не харесваше хъхъх. Къде си мари моме? ЛИбоФта те отнесе от нас май!

Честито нов телефон, Джасте да ни пускаш много хубавци от него.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 13:41 от Реа

# 122
Е, Рейче, аз пиша обобщаващо. Grinning Ама нещо странно си се изразила. Rolling Eyes

Па Норчето нали харесваше азиатски черти, та сигур затова толкоз кусури е намирала. Joy

Честит нов тилифонь, Джасте! Много хубави снимки да ти прави. Grinning Аз моя вчера го изтървах на тротоар, добре че нищо не му стана. Ох!

# 123
Дайсче, кво стаа при теб? Тихичка си нЯшУ!

Ако не завали мисля да ида да си купя някоя и друга китка цвекета за двора.
 Някой да има мушката за подаряване?

# 124
Аз имам сал ино мушкату Joy и то Джастев го захвана и поддържа. Колежка ми го даде и от едно стръкче какво хубаво мушкато се завъди, но не и благодарение на мен. Blush Не ме бива и това е, просто не ми се отдава да гледам цветенки. Инак билките си ги гледам, колкото мога, те горе долу оцеляват.
Кръстницата ми даде една драцена, докато си стоеше в кофичка с вода всичко беше наред, после я засадих, но хвана един студ и май измръзна, не знам дали ще мога да я спася, но да си призная не полагам и усилия. Що цветя съм уморила и категорично съм казала, че цветя в саксии не ща да ми подаряват, хем ми е жал, че умират, хем не се сещам да се грижа за тях.
Колежката ми подари забравих му името, ама му викали цветето на банкера, вика то вода иска много рядко и на сянка да стои, но и него съм на път да уморя. От приятели имам и каланхое, за него се грижи Мая, топли го, гали му се, понякога се мъчи да опита как е на вкус Joy, но то цъфти. Grinning
Пп Благодаря, момичета, надявам се да прави хубави фотоси новия тел, уж затуй го избрах, ама да видим.

# 125
Джасте, да снимаш Мая до каланхоето и да ни я пуснеш тук. Grinning Каланхое ми подари детето за 8-ми март, кичесто такова, ама ще седи вкъщи, че навън много ще му дойде слънцето. А едната ни дворна пухла един ден гризеше листата на карамфилчето на двора. Опитват бре, опитват. Joy

Рейче, имам цветя за даване, но съм ти далеч. А колко семена имам, повечето събрани оттук и оттам, някои купени, не е истина. Нищо не съм ръснала на двора още, викам, че е студено. Па и място требе им измисля, че и да метна един найлон отгоре, щото с котките по двора няма да оцелеят.

# 126
Всякакви цветя загиват при мен, но забелязвам, че все пак вече минава повече време, преди да загинат. Скорпионът вика: "Ако и кактус умориш, ще те призная!" Айде ся, не е ли важното, че дете отглеждам успешно - цветята, че уморявам, сравнително бял кахър. Grinning

# 127
Новия, не бъди ептен "дърво" Wink, ами вземи се представи подобаващо. Grinning
Тук едно време имаше фейс контрол, пропускателен пункт, гранична...ъъъ...тематична полиция, ама сега нещо му отпуснахме края. Innocent
Ами какво да се представям, пълно дърво съм, затова и никът ми е такъв Simple Smile Пък и не мисля да се задържам много в темата, много спам бе Simple Smile

# 128
Еее, недей така, де. Не е лошо да имаме някое ново попълнение. А за Спама - се пак си в Спам тема, тука Спама не само е позволен, а е задължителен.
Сега много от другарчетата отлипсваха, но сме имали епични раздумки и сме били заедно виртуално в хубаво и в не толкова хубаво. Обичам я тая темичка.

# 129
Връщам се от кардио разходка на златните.

# 130
Ух, че готино. Heart Eyes

# 131
  • Euskal Herria
И аз се връщам от кардио... пазаруване Stuck Out Tongue Winking Eye.
Сега да стягаме вечерята. Изтеглих късата клечка - утре трябва да съм от 5 на работа, ама като сменим часа... Нищо, и това ще мине.

# 132
  • над кукувичето гнездо
Еее, недей така, де. Не е лошо да имаме някое ново попълнение. А за Спама - се пак си в Спам тема, тука Спама не само е позволен, а е задължителен.
Сега много от другарчетата отлипсваха, но сме имали епични раздумки и сме били заедно виртуално в хубаво и в не толкова хубаво. Обичам я тая темичка.
Абре, да дава фи-то и семеен портрет, какво го заобикаляш Laughing Stuck Out Tongue

# 133
С тоз сменен час - сутринта питах: ама защо трябва да ставам посред нощ? Joy

# 134
  • София
Може и по-зле да е. Аз си лягам към 00-1ч и към 2-3 ставам, понеже все още съм по китайското време. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт