Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 388
  • 568
  •   1
Отговори
# 135
Тази сутрин не си чух телефона като звъня! Обаче предпочитам това часово време.

# 136
  • Euskal Herria
И аз. Денят е по-дълъг, повече неща могат да се свършат. Не ми пречи смяната, ставам без проблем.

# 137
Браво на ранобудните. Аз не съм от тях. Grinning

Вчера следобед му дръпна такъв дъжд ... 3 минути и бях мокра. Па макар и с чадър. Joy А накрая завърши със ситна градушка. Ама нека да вали, да се пълнят язовирите. Обаче съм забравила как парковете се пълнят с червеи в такова време. Голямо прескачане пада. Grinning

# 138
  • София
Инче и охлюви. Simple Smile
Сирените чухте ли? Който спал, спал...

# 139
Верно, Родивче. Охлюви - един преместих, че беше по средата на улицата. Grinning

Чухме, говориха ни /малко неразбрано, па и бая време/ и съобщение получих. Сичко е точно! Grinning Баш на първи април ли решиха? Grinning

# 140
  • Euskal Herria
Другото тестване на системата ще е на 1-ви октомври.

# 141
И аз чух сирените, но имах много работа и не им обърнах внимание.

Тук едно такова пролетно след дъжд времето ........

Чудя се да вадя ли мушкатата.

# 142
  • София
Рейче и аз мислих предните дни, но се отказах. Понеделник, вторник го дават минусови температури при нас.

# 143
Чухме. Стресират хората. Сякаш, ако стане нещо идиотските им брътвежи на висок глас ще ни спасят. Идиоти. И към кой бункер да тичаме казахте?!
Нищо пролетно не виждам в тоя ръмеж и мъглата.

# 144
Живот без страх пропагандирам аз. Така де! То Ковид, то войни ... светът нема го оправя, да си гледам себе си викам аз. Да се развивам към по-добро. Grinning Така де, никогаш ней късно. Joy

D_12 /не мога да те наричам Darvo12, не става/, дай некво инфо за себе си. Ний ще отвърнем подобаващо. Joy

# 145
  • над кукувичето гнездо
Ма те открай време сирените си ги тестваха на 6 месеца. Няколко пъти пропуснаха след като избухна войната, да не се шашкали хората. Аз пък не получих по телефона беге алерт.

# 146
  • Euskal Herria
За телефона казаха в репортаж в новинарския блок, че трябва да си активирал настройките - за да получаваш и трябва да се намираш в съответната засегната зона.

# 147
  • над кукувичето гнездо
За телефона казаха в репортаж в новинарския блок, че трябва да си активирал настройките - за да получаваш и трябва да се намираш в съответната засегната зона.
  Че преди беше автоматично. Оо, ама и аз май бях с друг телефон. Шанс...

# 148
Исе, миналият път и аз не получих съобщение. Тогава намерих указания /нейде/ как да си промениш настройките на тилифоня, та като съм го направила тогава, вчера получих сообщений. Joy

Ама аз додох да пиша виц, бре: Grinning

Когато си умен-дразнят те тъпите. Когато си тъп-умните. А когато не си се наспал-всичките.

Добавям ви снимки. Grinning

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:36 от ina.ina

# 149
8ми сме, не сте писали от 2ри насам, да се поразмърдате малко, а? (каза най пишещата) Relieved

Общи условия

Активация на акаунт