Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 402
  • 570
  •   1
Отговори
# 150
  • над кукувичето гнездо
8ми сме, не сте писали от 2ри насам, да се поразмърдате малко, а? (каза най пишещата) Relieved
Твойто не трябваше ли да е наклонено? Rolling Eyes 😛

# 151
  • София
Добро побутване на темата. Да вземем да пишем сега, че после от яйца и козунаци няма да можем да видим друго. Simple Smile
Аз тъкмо си идвам от Пловдив. Спешно трябваше да ходим за един материал от там. Там е по-зеленко от столицата.

# 152
Аз пък бях на масаж. Съживена се чувствам хъхъхъ.

# 153
Нищо не пропускаш, Исе Grin

Ко ша прайте по Великден?

# 154
  • Euskal Herria
Ще се чукаме....
Скрит текст:
с яйцаа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Аз ще посрещам гостЕ и дет вика Янчето ще ядем, пием и чукаме .... с яйца! Joy

# 156
МръсТници

# 157
  • Euskal Herria
Ех, вярно, малко съм мръсна (след толкова пътуване), ма след малко влизам в банята Wink.

# 158
  • над кукувичето гнездо
С яйца всеки може... Smiling Imp

# 159
Брее, Кики ... бравос, че си размърдала темата, Кики. Kissing Heart Ся, ако намериш и Бари и го домъкнеш в темата - златна ще си. Grinning

Норчето е почнала да чете, ама ней писала. Демек ней стигнала дотук.

Правих вчера лимонов кекс. Освен, че е жълт, лимонът изобщо не се усеща. Но пък е дебел. Joy

Великдена ... ше го подготвяме - с козунаци и яйца. Па баш на празниците - ку успеем да подрапаме по балканите ше е добре. Да видим дали ще се разберем с времето. Grinning Йеденето на агнешко - я се случи, я не. Joy

# 160
Ино, ма, Барето е по-голям темерут и от мен, никъв шанс

# 161
Ох! Как ми уби надеждите ... страдам, бе, страдам, от липса на хора тук. А и него Дайсчето го беше обявила за много възпитан. Мъка мий.

Знам ви аз вас, Близнаците. Stuck Out Tongue Winking Eye Двама ги имам вкъщи.

Какво ми стана вчера след чистенето ... ама какво ти, чак след вечеря - мускул ли се схвана, нервните окончания ли ми стачкуват ... ту боли, ту не. Ама и аз давам ли му се - днес продължих с великденското чистене на аптеката. Joy Обаче установих, че клекнала нищо ми няма. Joy

# 162
  • над кукувичето гнездо
Може и да съм късопаметна, ама кой е Бари? Rolling Eyes

# 163
Исе, то след 4 години кой ти помни. Пък и той колко да се е задържал тук - няколко месеца. Пък и не беше с тоз ник. Grinning Ние с Кики помним щото го знаем от друг форум.

# 164
  • над кукувичето гнездо
Лисици сте вие :*

Общи условия

Активация на акаунт