Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 11 057
  • 465
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Преди години бялото месо и бутчетата във фамилията се полагаха само на мъжете. За другите каквото остане. Joy

# 16
Пробвах се веднъж да го заменя с бутчета - ореваха орталъка, дет се вика. Joy

ноу ги глезиш Simple Smile
Ами, Пънчи, ем протестират, ем не ядат. Капризни са. Вкъщи аз съм доброто прасе. Ама футболист съм явно, че не моим качим кг. Joy

Значи, и аз не обичах/обичам бяло месо. Ама като го нарежеш, подправиш и изпържиш - демек пилешки хапки /или за тортиля/ ... ммм, фкусно! Grinning

Родивче, да споделяш за двора - интересно ми е как ще го оформите.

Ама студено, бре. Па кат има и ветер ... да не ви разправям. Джастето ше ме разбере. Grinning

# 17
Добър ден, аз се самоосвободих днес следобед от работа щото ми гръмна главата и реших да се прибера да си почина!
Едното дИте има РД утре. Тази вечер ще праа торта и ще меся тесто за питка.

# 18
  • Euskal Herria
Да покажеш после тортата и питката.
Бре, Холдън де се изгуби? Да не го е прибрала някоя девойка? Wink

# 19
Ех, Холдънът ... добри разкази правеше понявгаш. Още помня един с някаква масажистка. Grinning

Кат стана дума за месене  - на последния хляб дето правих /те стават 2 хлебчета, де/ съм забравила да сложа сол. Има малко захар /щото за маята/, та си е вкусен пак, ама друго си е със сол.

Рейче, живо и здраво да ти е детето и много късмет! Кое има РД? Grinning

# 20
О, Инче и аз предпоследният път забравих да сложа олио в тестото. Втаса чудно и пак тогава се сетих, сипах малко олио и го омесих пак. Стана за чудо и приказ и много вкусно.
Дъщеря ми има РД. Няма да казвам на колко е Grinning Благодаря за поздрава.

# 21
  • София
Рейче, да ти е жива и здрава щерката!
Весел празник!

# 22
Рейче, Честита рожденичка!
Жива и здрава да ти е!
Весел празник!

# 23
  • На Марс
Сусем го обърнате на бг-мама ... от мен един чиързд, кучето така пръдна в офиса, че не се седи Simple Smile

# 24
  • над кукувичето гнездо
Сусем го обърнате на бг-мама ... от мен един чиързд, кучето така пръдна в офиса, че не се седи Simple Smile
Ми, излизай, де! Свят голям!

# 25
Добро утро, слънчовци! Ай ставайте денят започна!

# 26
  • Euskal Herria
Аз даже и се наработих за днес, утре пак. Wink.

# 27
Неделята - много заспал ден ни беше. Само дето няма оттърване - работа си има. Особено с това ядящо дете. Joy И същото това иска да почва шофьорски курс. Днес питах, че има дата 17 февруари, ама не може - от 17 март ще да почва, щото тез 17 години и 9 месеца требвало да се навършат. Малко недоволен, ама ко да прайш. Съдбата си ги нарежда, предполагам. Grinning

Рейче, дай снимки на манджите поне. Ако ти отпусне сърцето и за други ... давай. Ще се радваме. Grinning

Допълвам се, ко да прайш - не пишете. А аз държа да кажа, че искам продължение на съня ми днес с Руши Видинлиев - таман щяхме да се фоткаме с апарат на стойка /който нещо падаше/ и ... трябваше да ставам. Ее, ама, бива ли така? Joy

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:35 от ina.ina

# 28
  • София
Честит празник!
Влюбена съм 😂😂

# 29
  • София
Честит празник!
Който не е влюбен - да бъде скоро, че да види дали е лесно! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт