Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 453
  • 574
  •   1
Отговори
# 465
Вече спря ли, Рейче? При нас спря. Сега вее и има синьо небе, че и слънце. То от вчера вее, ама беше с дъш - гадна комбинация. Grinning

Дописвам:

Болна съм, да ви кажа, ич ней убуу. Глейти дан съ разболявати. Фчера вечерта мислех за антибиотик даже. Днес уж съм мааалко по-добре, шъ си помисля още. Провали ми се социалният живот значи, днес щях да ходя да танцувам. Тююю!

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 09:53 от ina.ina

# 466
Поздрави специално за Дайсчето.

# 467
  • На Марс
Болна съм, да ви кажа, ич ней убуу. Глейти дан съ разболявати.

Болна от юбоф надявам са ... и ич не си трошете кокалите, кат мен Simple Smile

# 468
Пънчи, какво си направил, какви кокали?

Аз съм на антибиотик, оказа се целувката на короната /айде да е с любов, по твоему Grinning/. И явно се е усложнила работата бактериално, щото на 3-тия ден бях по-зле, въпреки усилията ми. Като не става, не става.

Още не сме приключили с ремонта, ся сме с миризма на силикон, демек оцет ... уф!

# 469
  • София
Ко счупи пак, бе, Вселенски?

Не му остаа здрави кокали на тоо.

Рейче, сърдечни благодарности от една изплацикана душа. Тази година не видох моренцето. Ма има още два месеца, не съм се отказала тотално.

Едното ми прасенце почина в събота и още ми е мъчно.
Тя си беше болничка от началото на година, имаше като тумор на коремчето и правеше кръвоизливи. Поне не се мъчи много душичката ми Sad .

# 470
  • На Марс
Пънчи, какво си направил, какви кокали?

Хумерус му вика доторе, то беше отдавна ама сега раздвижвам и е голема мъка Simple Smile

# 471
Е, то винаги раздвижването е доста зле. Ше мине, та и по-добре ши стане, ше видиш!
Аз се сбих с една ограда тичайки след детето преди 16 години /май/ и тогаз си счупих същата кост. Ама сега, на коя ръка беше, ни моим ти каза. Така че, търпение. И упражнения. Grinning

Дайсче, Hug. Как е Дебелчето, красавицата тя? Grinning

# 472
  • София
Живот си живее.

Голяма драма е яденето. Харесва някои паучове, яде ги по 2 пъти и край! В чудо се виждам. Ама тва са мои кахъри, тя е добре, хаха.

# 473
Прекрасно е Дебелчето. Heart Eyes
Пп Дайсче, сори за прасенцето. Миличкото. Cry
ВидОх и други красотки, сладки пухкавини. Heart
Инче, бързо да минава. Flowers Four Leaf Clover
Пускам ви една Джулка шушулка. Расте, дивее, щурее, хапе, ходи по масите, абе, лудница:
Напива водата на Джастев Joy:

Тук е на гости при баба си:

А така спим на вишката:

# 474
  • София
Чуден разкож е Джулката, Джасте! 😘

# 475
Прекрасна Джули. Kissing Heart Ще ходи по масата, я, нали тя е господарката на дома. Вий сте слуги някакви там.  Joy

# 476
  • София

Днес намерих тази котарачка в едни розови храсти, със счупено краче, супер изнемощяла. Не можах да я оставя...
Не питайте Дебелчето как приема ситуацията 🥴
Днес беше на антибиотик и системи, утре ще й сложат шина.

# 477
Дайче, тази година с Джастето ще завършите годината с едно спасено писанче! Бързо да се възстанови мъничето. Избра ли му има? Ти ли ще го гледаш за напред?

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:16 от Реа

# 478
Съчувствам на Дебелчето, но за теб, Дайсче: много Hug!
Бързо оправяне на малката душа! Колко е голяма /месеци/, Дайсче? То колкото може да се прецени, де.

# 479
  • София
Благодаря, момичета Heart .

Предполагаема възраст 3-4 месеца, тъй като не е започнала да сменя зъбки. Няма име, защото никакви идеи не ми идват, засега й викам Стига рева Laughing .
Спала е добре снощи, пишкала си е в тоалетната, днес се изака в клетката, преди вета, не се изложихме пред докторите, хаха.
дали ще я задържа, зависи само от Дебелчето, обаче вероятно не, защото едва ли ще я приеме. Бебето така или иначе ще остане вкъщи поне 3 седмици, но ще нагласям всичко в движение, защото и на мен ми е притеснено. Най-вече да не зарази Маци.

Колегите ми съдействат с пари за доктора, та поне това не ми е в тревогите. дотук сме на -250 лв.

Общи условия

Активация на акаунт