Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 383
  • 568
  •   1
Отговори
# 480
Дайсче, колегите ти са страхотни, от твоята порода. Стис за мъничето Ревла. Няма да зарази Дебелчето. Пък може и Дебелче да свикне, кой знае. Grinning

Моите дворни, пък и улични са толкоз много, че имената им са всякакви: Рошла, Кари, Тофи, Мира, Дебеланчо, Питбулчо, Лео, Хапла, Тошка, Пуля, Барбарела, Килимчо, Тумбата ... стана ли ви смешно вече? Joy

# 481
  • София
Аз от външните имам Сивко, Цвете, Белинка, Рожко - той е мега страхлив и рядко го виждам.

Днес звъннаха от клиниката след като са я шинирали, оказало, че и другата лапичка е счупена ниско долу при пръстчетата. Сега е с две шинирани лапички. Взех й манджа за бебета. Мъка ми е в душата и в портомонето, хахах.

# 482
Поредното доказателство, че на жените душата им е в портмонето.
Това в редките случаи когато не е в портфейла на мъжа, разбира се.

# 483
Джеймс, не става. Пак се прочети. Молим.

# 484
Срам ме е, че не съм коткар, но съм повече търпелив отколкото срамежлив. Та успявам да преживея някакси. Все още.

# 485
Не знам, ти си знаеш. Исках да ти обърна внимание, щото аз за по горното ти мнение мога да кажа - като не можеш да съчувстваш/помогнеш, поне не прави гадни шеги. Тоест шегата в случая е такава, в друга ситуация може и да не е.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:07 от ina.ina

# 486
Самата идея, че какво толкова да съчувстваш на едно животно, ми то е животно се пак, пък и стопанина му кво се прай на три и половина, че много му е жал, я, да иде да помогне на човек, вместо на някоя друга земна твар, говори достатъчно за интелекта и наличието/липсата на емпатия. Често човеците на които си помогнал ти забиват нож в гърба, докато животинката ти се отплаща с обич, топлина и радост, че си край нея и се грижиш за нея. Дава ти всичко, което може да ти даде, докато човеците искат само да вземат, да грабят, да те опустошат, дори и да си направил за тях най доброто.
И да, някои шеги са неуместни и дори граничат с цинизъм.

Пп Дайсче, напълно те разбирам и подкрепям и се надявам всичко да се нареди за котенцето както трябва. Hug

Наша Джулка завъдила паразити, та днес бяхме на вет. Всичко вече е топ, но вчера беше шок, паника, драма. Много гадни тия паразити, бре, направо отвратни на вид.

Инче, Hands Plus1 Hug.

# 487
  • София
Такива жалки същества изобщо не заслужават да ги коментирате.

Малкото вече иска да играе. Предполагам, че я болят лапките, но като си взима лекарствата, сякаш й е по-добре.

Изключителна писанка е, направо ме е страх, че започвам да се вклюбвам в нея...

# 488
Дайсче, дано е добре малкото бебе. Ще се водите ли още на ветеринар? Те, животните, не ги мислят болестите/болежките. И ако могат - играят, радват се на живота си. И аз искам като тях. Joy

Джасте, добре, че сте я усетили Джулката. Сега ще е още по-здрава и щастлива. Grinning

Аз не искам да съдя, искам да покажа как хората реагират на дадено мнение. Защото е трудно да се видиш отстрани. И не искам някой да се врътва, как другите /почти всички/ не го разбират или са тъпи, примерно. Просто исках да поизясня ситуацията. Пък кой разбрал, разбрал. Миротворец съм, не ща дрязги около мен. И ако има, се дистанцирам от хората или ситуацията. Пък ако ще и да си мислят, че нямам мнение или не вземам страна. Ами няма да имам, като ще се карате. Wink

# 489
  • София
Инче, в събота бяхме на преглед. Много добре се възстановява. Вече й се стегна акото, та поне не прави всичко мазаляк, най-вече себе си.
В четвъртък пак на бърз преглед.
Снощи цяла нощ е обикаляла. Сутринта я намерих в спалнята на земята до мен. Дебелчето хич не реагира добре... Обаче това са превоги за в бъдеще.

А колкото това да се обясняваш - напълно излишно е. Повечето хора себе си не разбират, да не говорим, че сутрин са с едно мнение, следобед са го сменили още два пъти, а през цялото време не се харесват, а какво остава за другите. Единственото "лечение" е пълен игнор на такива излишнодишащи и толкова.

# 490
Браво, че се подобрява. Grinning Пък Дебелчето може и да й свикне? Wink

Ний ремонтът го приключихме, ама с подредбата колко се влачих ... И колко се щурахме като мухи без глави, щото за толкоз време си бяхме изградили навик кое къде е - щото не е в кухнята. Чак и котката се обърка. Joy

# 491
  • София

Що-годе се случват спокойно нещата, защото малката не досажда активно, страх я е, голямата гледа са странИ и да не им се пресичат пътищата.

Ремонти - от думата получавам световъртеж 😂

# 492
  • На Марс
да ви имам проблемите - аз май си купих магаре вчера Simple Smile

# 493
# 494
Дайсче, щом не се бият и Дебелчето не й ръмжи, бравос, добре се развиват нещата. Grinning

Мини магаре ли, Пънчи? Joy

Общи условия

Активация на акаунт